Gość: iwa IP: *.dynamic.chello.pl 30.09.12, 23:10 Witam, czy wiadomo już coś na temat przyjęć do tego nowego centrum handlowego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yyy Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 00:20 w serwisach typu pracuj.pl itd widzialem ogloszenia do rtv euro agd i do jysk tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woo Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.cnow.pl 01.10.12, 12:52 Rekrutacja juz się chyba skończyła, wszelkie ogłoszenia o pracę pojawiały się w czasie wakacji-lipiec-sierpień. Teraz jeszcze się ukazują jakieś niedobitki...ale to chyba już nie aktualne. Wszystkie stanowiska obsadzone....ogłoszenia były w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xenia Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 16:40 A może wiecie coś o pracy w H&M? Czy to już pewne że powstanie w Marcredo Center? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 16:53 ogłoszenia były w internecie???? weź mnie nie rozśmieszaj, Akurat ja te ogłoszenia uważnie śledziłam. Były ogłoszenia ale na kierowników tych sklepów, którzy zapewne później sobie skompletowali swoich znajomych do sklepów jako pracowników.... Taka prawda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gool Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 18:13 Chyba slabo obserwowalas bo byly faktycznie . Kto Ci broni na wyzsze stanowiska startowac , chodz po tym co napisalas nie sadze bys miala takie ambicje bo czasem nie wystarczy wpisac w google praca... kto chcial to znalazl a watek z odpowiednia strona juz byl... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 19:48 Ambicje to sobie mozna miec w dzisiejszych czasach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.12, 19:53 oczywiście że CV tam wysłałam ale nie spełniałam wymogu iluś tam letniego doświadczenia na stanowisku kierowniczym, więc weź mi tu nie klep farmazonów o braku ambicji. Mam za to 3 letnie doświadczenie w pracy w sklepie odzieżowym i co z tego? Jak widać na stanowiska kierownicze nie wystarczyło. A ogłoszeń jako sprzedawca w takim sklepie moje oczy nie ujrzały chociaż dokładnie te ogłoszenia codziennie po kilka razy przez ostatnie miesiące śledziłam. Jak widać, w Ciechanowie jak zwykle bez znajomości i wejść w pewnych kręgach nic nie załatwisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.play-internet.pl 01.10.12, 22:06 Jeśli już ktoś się wypowiada ,to przynajmniej niech robi to z sensem.Najpierw rekrutują na stanowiska kierownicze i dlatego tak wcześniej,bo muszą takie osoby przeszkolić -szkolenia trwają kilka tygodni i odbywają się poza Ciechanowem-zazwyczaj Warszawa,Olsztyn i Szczytno-dopiero gdy jest kadra kierownicza -szukają sprzedawców,i czy to JYSK,H@M itd to kierownik w takiej sieciówce nie decyduje czy przyjmują Zenka czy Krychę,o tym decydują Regionalni.No chyba ,że jest to FRANCZYZNA a wtedy jak to z prywaciarzami bywa decyduje właściciel.W pazdzierniku pojawia się oferty pracy.Życzę powodzenia i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weee Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.cnow.pl 04.10.12, 09:30 Rekrutacja trwa cały czas, i na stanowiska kierownicze i zwykłych sprzedawców!!! Ale starych bab nie przyjmują, tylko młode osoby w wieku 20-30 lat, które maja doświadczenie i prezencje, bo te marki to nie bazarowe ciuszki tylko niestety wyższy poziom!!! Dodam że Trzeba też znać trochę angielskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nina Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.13, 18:21 co ty gadasz że nie było ogłoszeń na sprzedawcę , wystarczyło wpisać praca H&M, a poza tym na ich stronie też jest ogłoszenie bo sama składałam i mam teraz we wtorek rozmowę o pracę w Baronie, trzeba dokładnie szukać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sofa Re: praca w nowym centrum handlowym IP: 213.199.253.* 02.10.12, 15:17 w urzede pracy sa oferty do brico marche, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.dynamic.chello.pl 05.10.12, 18:41 słyszałam że w Opinogórze w urzędzie gminy zbierają CV do pracy w tej galerii ale o co konkretniej chodzi to niestety nie wiem ale zawsze może zadzwonić i się dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolin Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.12, 19:24 Wie ktos moze na jakiego emaila mozna wysla swoja aplikacje????Bardzo prosze o pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tylko gosc Re: praca w nowym centrum handlowym IP: *.play-internet.pl 05.11.12, 21:06 to zalezy jaka praca cie interesuje widzialam ogloszenia na sprzedacow h&m mohito rtv agd itp. jest ich sporo na mypraca.pl aplikacje możesz złożyć bezpośrednio na www.lpp.com.pl/kariera/zostan_jednym_z_nas/oferta/n3327 :) Pozdrawiam i życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś