Gość: Adam IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 22:36 Witam jakich znacie naprawde dobrych elektromechaników w Ciechanowie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andre Re: Elektromechanik IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.12, 22:58 w ciechanowie nie znam, ale jesli masz problem z autem to polecam goscia z mławy nie pamietam nazwiska ale ma warsztat na ulicy wiejskiej. Jest zajebisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erektryk Re: Elektromechanik IP: 85.219.170.* 14.11.12, 10:30 a jaki masz problem/.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Elektromechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 21:02 elektromechanik bardziej pasuje te określenie do ludzi co naprawiają silniki elektryczne , elektronarzędzia itp,, człowiek co się zajmuje autami bardziej pasuje elektryk, elektronik to bardziej zaawansowane pojecie jeśli chodzi samochody ,,, nie wiem jak ludzie mogą mówić o sobie że są elektronikami samochodowymi jak nawęd nie wiedzą jak działa dioda zeinera lub jak sprawdzić tranzystor już nie mówiąc o programowaniu mikrokontrolerów ,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Elektromechanik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 22:35 Młody Bekisz na Zagumiennej w Ciechanowie. Trochę drogo bierze ale jest dobry. Przez pół roku woziłem się z Micrą bo mi gasła. Nikt w Ciechanowie nie mógł jej naprawić. A on to zrobił. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś