Gość: poszukująca IP: *.cnow.pl 14.11.12, 09:55 poszukuję namiaru na fryzjerkę z dojazdem do domu klienta i w rozsądnej cenie proszę o kontakt , z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: fryzjer w domu klienta IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 21:37 pani Ania jej nr.511951995 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguciu Re: fryzjer w domu klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 11:55 korzystałam i bardzo polecam:518 138 640. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolonaklientka Re: fryzjer w domu klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 15:21 ja też bardzo polecam panią Anię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca Re: fryzjer w domu klienta IP: *.cnow.pl 15.11.12, 18:39 a jak cenowo np. balejażu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alsa Re: fryzjer w domu klienta IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 21:21 A ja polecam panią Anetę- 600664121. Przyjeżdża do domu , ma dobre farby i nie bierze zbyt dużo. Za średnie włosy 40 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: fryzjer w domu klienta IP: *.cnow.pl 15.11.12, 20:00 Ja mam swoją fryzjerkę i nie zaryzykowałabym iść do innej jak na razie, nie wiem czemu zależy Ci na tym żeby to ona przyjechała, ale rozumiem jeśli na prawdę nie możesz wyjść z domu z jakiejś przyczyny. Życzę zadowolenia z nowej fryzury, pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: fryzjer w domu klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 21:28 40 zł za farbowanie? To cena desperata... Wątpię w jakość usługi i materiałów. jak szukacie taniochy, to idźcie do sklepu, kupcie farbę i połóżcie sobie same. Dziwny jest ten Świat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca Re: fryzjer w domu klienta IP: *.cnow.pl 16.11.12, 13:38 nie mogę sobie pozwolić na wyjście 3 godzinne do fryzjera ponieważ pracuję i mam 6 miesięcznego brzdąca stąd moje pytanie i poszukiwania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: fryzjer w domu klienta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.12, 15:31 .a u kogo farbowanie trwa trzy godziny, napisz bede omijala, szkoda czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukująca Re: fryzjer w domu klienta IP: *.cnow.pl 16.11.12, 17:24 ja akurat mam włosy które niechętnie przyjmują farbę więc u mnie tyle niestety ten zabieg trwa ale to sprawa indywidualna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia Re: fryzjer w domu klienta IP: *.play-internet.pl 16.11.12, 17:55 Do osób,które bezmyślnie podają numer telefonu,bez zgody właściciela- to jest karalne!!!! Możecie narobić dużego kłopotu tym fryzjerkom.......fiskus też stosuje takie podstępy jak na tym forum.Więcej rozsądku !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś