Dodaj do ulubionych

Geometria kół

IP: *.cnow.pl 21.11.12, 11:03
Witam,
Czy moglibyście mi polecić jakieś miejsce w Ciechanowie gdzie można zrobić geometrię kół?
Obserwuj wątek
    • Gość: andre Re: Geometria kół IP: *.dynamic.chello.pl 21.11.12, 16:32
      ja moge polecic goscia na sienkiewicza, wyjezdzajac z ciech. na mlawe za sklepem fachowiec ale po drógiej stronie na łuku drogi w prawo na rogu sklep spozywczy trzeba wjechac w podwórko. Koszt 50 zł.
      • Gość: pink Re: Geometria kół IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 21.11.12, 17:05
        Sitkowski na wojska polskiego.....5o zł osobiście wczoraj mi robił i jest super ok Polecam
        • Gość: nudzimisie Re: Geometria kół IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.12, 19:10
          W sobotę w Interhome w ramach promocji za 2 zł diagnostyka.
      • cbr600f4i Re: Geometria kół 07.01.17, 13:53
        Adam Wróblewski ul. H. Sienkiewicza 156b. Nie polecam tego zakładu, ponieważ pojechałem do nich żeby ustawili mi geometrię kół chodziło mi tylko o oś tylną ponieważ był zmieniany wahacz.
        Panowie powiedzieli że sprawdzą wszystko i zrobią tak jak się należy, a więc zdałem się na opinię "fachowców". Efekt był taki, że opony są teraz do wyrzucenia gdyż ścięło je od środka, wyglądają teraz jak slicki.
        Gdy pojechałem zapytać w jaki sposób zostało to ustawione, uzyskałem odpowiedź że samochodu nie kojarzą i gdybym przyjechał po paru dniach, wtedy mogliby temu zaradzić. Mój miesięczny przebieg wynosi około 500km to co niby po tych paru dniach miałoby być widoczne???
        A więc jeszcze raz NIE POLECAM.
    • tomkol30 Re: Geometria kół 01.12.14, 11:12
      Pęchcin
      • tomkol30 Re: Geometria kół 01.12.14, 11:12
        Tomczak robię geometrie kół w 3D
    • name70 [...] 22.01.15, 17:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • palm-oliv Re: Geometria kół 22.01.15, 19:39
        po co robić zbiezność i geometrię po wymianie opon?
        • wci18928 Re: Geometria kół 25.01.15, 08:56
          TYLKO NIE INTERHOME!! Nie dość że drogo to jeszcze gadka cena od 125 zł w górę !! A najlepsze jest to jak mi kazali zmieniać nowe części które rzekomo są już w tragicznym stanie!! Dodam że auto przeszło przegląd tydzień wcześniej i było wszystko ok a jak sprawdzali mi auto przed zbieżnością znaleźli mi 1 sworzeń i 2 tuleje do wymiany!! Dla mnie kupa naciągaczy ! Dodam że chwilę póżniej pojechałem na inną SKP i było wszystko dobrze !! Brak słów nigdy więcej do złodziejów nie pojadę!!
    • profesor43 Re: Geometria kół 20.01.17, 11:51
      Polecam warsztat pana Piotra z Krubina. Jest ok !
      • omoroka.72 Re: Geometria kół 25.01.17, 14:02
        Bardzo pilnie proszę jeśli można o adres warsztatu na Krubinie.
        Przez pseudo fachowców w Ciechu musiałem kupić komplet opon.
        Najciekawsze jest to ,że zaden nie poczuwa sie do spaprania roboty.
        Ręce opadaja.Zrobili jeszcze gorzej niż było.
      • omoroka.72 Re: Geometria kół 18.02.17, 14:11
        Znalazłem Krubińska5.Po prostu koszmar.To jakiś lewus.Dzwonię do niego umawiam się na konkretny dzień i jadę do niego.Wszystko pozamykane na cztery spusty.Dzwonię do gościa z pod jego bramy a on mi piepszy że go niema i nie bedzie jakiś czas.Mowię przecież umawialismy się na dzisiaj.On nato ,że nie pamięta.Wku....ł mnie tylko.Pytam sie kiedy bedzie w domu .On nie wiem,bo jestem w terenie.Dzwonie do niego za tydzień Juz nie odbiera telefonu.To jakiś idiota czy co.????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka