Dodaj do ulubionych

Zwolnienia w marcredo

IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 19:50
Witam podobno w marcredo intermarche zwolniono polowe pracownikow , czy to prawda ?
Obserwuj wątek
    • Gość: KLIENT Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 19:56
      TAK BO KLIENTÓW UBYWA NIE PRZYBYWA
      • Gość: n Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 09:19
        Raczej wygląda to na wpis prywaciarza, a nie klienta :D
        • Gość: Wierzy Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 09:25
          A kto to jest prywaciaz ?
    • Gość: były pracownik Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 20:15
      Warunki na początku okropne, budowa, brak ogrzewania, prąd z agregatu tylko oświetlenie, brak WC.
      Byliśmy potrzebni do zatowarowania sklepu, obsługi w grudniu przed Świetami, i inwetaryzacj.
      Następnego dnia po skończeniu inwentaryzacj do widzenia.
      Bez skrupułów i bezpośrednio, nie ma dla mnie pracy :(
      Oczywiście praca na zleceneie przez firmę zewnetrzną.
      Wiecej tam się nie pojawieję , ani moji znajomi i rodzina.
      Żegnam.
      • Gość: Www Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 20:39
        Ale kiedy tak zrobili ?
      • Gość: Ktosik Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 23:01
        kolego/koleżanko "były pracownik" zapewne mówisz o bricmarche. Z tego co słyszałem praca tam to koszmar. Ciągle mało, ciągle za wolno. przed otwarciem jeden wielki burdel, ludzie pracowali po 2 etaty bo "musieli" i zerow dzieczności. A właściciele czasem wpadali i zaraz uciekali. Nikt nic nie wiedział "wszystko w swoim czasie" Z tego co wiem nadal tak tam jest.
    • Gość: V. Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.13, 21:13
      Bardzo mi szkoda osób, które straciły tam pracę. Przyczyna braku klientów to niestety bardzo wysokie ceny, które sa w tym sklepie. Robiłam tam zakupy tylko 2 razy i po przeczytaniu paragonu byłam w lekkim szoku, bo ceny w moim osiedlowym sklepiku sa na niektóre produkty niższe niż tam (np. kawa, owoce).
      No cóż, prawa rynku.
    • Gość: as Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 22:01
      Od początku wydawało mi się dziwne budowanie na środku pola takiego centrum za 55 milionów .
      Miesięczne koszty samego pieniądza to około 230 tyś zł / czyli 15zł na m2
      z tego mi wyszło , że czynsze będą nie do zaakceptowania w Ciechanowie a ceny towarów wysokie z uwagi na proporcjonalnie małe obroty . Efekt ? > DUPA :)
      • Gość: Ryszard Ochucki Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.play-internet.pl 17.01.13, 22:11
        Jest na to sposób. Trzeba zrobić deptak ze Ściegiennego, Pułtuskiej i Armii Krajowej.
    • Gość: gmo Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.13, 22:18
      Byłem tam raz z ciekawości.Ceny-czyste złodziejstwo.Więcej tam nie będę i nie dam się nabrać na chwyty reklamowe.Niech się udławią.
      • Gość: lol Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.13, 23:57
        dokładnie czapka męska 85zł???
        w necie 45
        • Gość: Ryszard Ochucki Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 02:38
          AGD-RTV. Obsługa jak w PSS, laptopy nieświeże, wybór skromny, ceny z kosmosu. Kiedyś wyprorokowałem, że to musi ebnąć i EBNIE. Na stodołę to za duże, na market za daleko. Lodówkę zamówioną w necie o 500 złotych taniej z drugiego końca polski za 50 złotych DHL przywiezie pod drzwi. Tylko garstka kretynów pojedzie 2 kilometry po najdroższe w Ciechu bagietki.
          • Gość: Marianna Re: Zwolnienia w marcredo IP: 213.199.253.* 18.01.13, 07:53
            A kto napędza takie inwestycje. Młodzież!!!! Piszą o sklepach markowych że brakuje, nie ma gdzie chodzić na wagary, galerii im się zachciewa. Ta nasza młodzież teraz to prymitywizm do potegi. Nic mądrego z nich nie wyrośnie Tylko im się należy.... matka ma dać na ciuchy firmowe, a głupia matka daje choc sama do garka nie ma pozniej co włożyć. Zobaczymy jak ta mlodzież będzie żyła jak będzie na swoim.
            • Gość: śmieszek Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.13, 12:56
              Najlepiej jechać do Warszawy, Płocka, czy gdzie tam są identyczne sklepy, dorzucić na przejazd na bilety czy paliwo i kupować po tych samych cenach :D Co weekend w samej Warszawie w każdej galerii gromada ciechanowiaków robi zakupy. Jakoś tam Wam nie przeszkadza, że ceny wysokie. A są takie same w sieciówkach w całej Polsce :)
              Takie AGD-RTV - jakie tam są nieświeże laptopy? Stare, śmierdzą, a może są przeterminowne? :D Ludzie opanujcie się, tam się sprzedaje masówkę, a jak stać Was na super laptopy dla graczy, to tylko na zamówienie :)
              A co do sklepów czysto internetowych - to przeważnie tylko pośrednicy, którzy nie muszą płacić za powierzchnie magazynowe, często nie mają nawet lokalu, tylko siedzi taki koło mamusi w domku z laptopem i przyjmuje zamówienia. Nie ma co się dziwić, że sprzedaje sporo taniej niż sieciówki, które muszą płacić spore czynsze i zatrudniać gromadę pracowników, nota bebe takich, którzy robią łaskę, że przychodzą do pracy ;)
              • Gość: Ryszard Ochucki Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 14:23
                Laptopami w AGD-RTV powinien zainteresować się konserwator zabytków (może dla tego tyle kosztują). Mrówkowy Mendaexpert może uświadomi Ci jak wygląda laptop dla Kowalskiego.
                Ogólnie uważam wszelkie galerie za wyłudzacze pieniędzy które jak celebryci są znane z tego że są znane ale nic dobrego tam nie ma.
              • Gość: xxx Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.13, 15:24
                Zgadzam się całkowicie ze śmieszkiem. Jak wam się tu nie podoba to jedzcie do Warszawy w czym problem. Nie szkoda wam czasu i kasy na dojazd???? Tylko nie narzekajcie że w Ciechanowie nic nie ma.
                Żenada. Wiecznie niezadowoleni!
              • Gość: Www Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 00:05
                Głupie siecowki , po co w koszty gonią skoro mozna w necie sprzedawać
            • Gość: huba Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.30.46.50.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.01.13, 15:58
              Marianna!!! Przeproś młodzież!!! Może ty jesteś prymitywna i z ciebie nic mądrego już niestety nie wyrośnie. Bo za późno.
          • Gość: :D Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 22:40
            No jak tak mówisz to własnie sam jesteś kretynem bo tam byłes:D haha
    • Gość: AS Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.13, 15:24
      Mi najbardziej szkoda tych ludzi, ktrórych tak wykorzystano. Więcej tam nie pojadę !!
      • Gość: 123 Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.matcom.com.pl 18.01.13, 15:37
        Zgadzam się. Nawet jakby Disneyland w Ciechanowie wybudowali, to byście narzekali.
        • Gość: Ryszard Ochucki Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 16:33
          Jeden kretyn wpadł na pomysł galerii w naszej wiosce, drugi wybudował ją w polu, trzydziestu trzech narzeka że nie ma klientów... Zaiste niezmiernie się raduję, że to wszystko nie za moje pieniądze.
        • Gość: Marek Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.01.13, 16:35
          Pewnie, że będziemy narzekali, bo to wszystko tutaj jest poprostu bylejakie :/
          • Gość: Ryszard Ochucki Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 16:41
            Zainwestuj swoje pieniądze, wynajmij stoisko.
            • Gość: tomallo Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 17:32
              Prawda jest taka ze jest coraz gorzej na rynku pracy a zielona wyspa to chyba u premiera w domu... Ludzie nie maja kasy na zakupy(a Ci co maja jada do Wawy) to raz a druga sprawa to faktycznie w Galeri ceny sa za wysokie a czesc sieci nie trafiona. Chodz przyznac trzeba ze jest ladnie poruwnujac chodzby nowe Łomianki.
              Szkoda ludzi ktorzy zostali wykorzystani ale kibicuje by te posty daly dobry efekt a wlasciciele obnizyli ceny. Nalezy pamietac iz wszystkim sie nie dogodzi ale pamietajmy ile pracy dala galeria przy budowaniu jej... Szkoda ze zarcia tam nie ma.
              • Gość: AKrktkt Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 17:38
                Tak Tak
                • Gość: obserwator Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.xdsl.centertel.pl 18.01.13, 17:57
                  ile pracy dała?
                  a ile ta galeria pracy zabiera-
                  cropp i house należące do spółki lpp zostaną zlikwidowane w centrum zeby istniec tam i tylko tam,
                  ludzie którzy pracowali w tych sklepach idą na bruk
                  • Gość: Ryszard Ochucki Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 19:00
                    Jakie ciechanowskie firmy budowały ten przybytek? Ja widziałem tylko betoniarki Jarczewskiego.
                    Reszta samochodów na rejestracjach z Piaseczna, Radomia i Dolnego Śląska.
                    • Gość: alsa Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 19:29
                      Tak jest ze wszystkim, konkurencja, prawa rynku i inne pierdoły. A tak naprawdę do władze miasta -o wszystkim -decydują. Na otwarcie Lidla w ciechu nie zgadzają się. Ludziska jeżdżą do Przasnysza i tam zostawiają kasę. Biedronek już mają dosyć! Fajerwerki przed ratuszem na sylwka też były aż z Częstochowy. I kto o tym zadecydował? LUD!? pan W. ze świtą. Ma się gest za cudza kasę. Niech biedota pobawi się za,, darmo" przed ratuszem.
                      • Gość: gosc Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.centertel.pl 18.01.13, 19:43
                        dziś złodzieje otwierali oficjalne nowy ratusz ,kolejne miejsce dla rodzinki i popleczników bandy. Nawet potrafili odśnieżyć i posypać aby szlachta samochody mogła postawić. No i JPII się przydał- byłyby drzewa jak dawniej, byłby park to dygnitaże nie mieliby gdzie samochodów postawić....no i leżaki się wykazywali. Banda ku... złodziei. Takie centrum handlowe jeśli już to powinno być w mieście. Tu rozjebali handel, póścili boso ludzi z naszego miasta, tam fiutownia - galeria we władysławowie złotówki podatku do miasta nie zapłaci, nasi tego nie budowali, ogólnie zajebista inwestycja.
                        W mieście mają problem zrobić wiadukt chociażby na Mleczarskiej- kolejny przetarg nie wyłonił wykonawcy. Nasze lokalne władze powinny być już teraz rozliczone.
                  • Gość: ola Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.13, 16:02
                    Straszne brednie opowiadasz- cropp faktycznie dostał wymówienie, natomiast house ma się bardzo dobrze i nikt go nie likwiduje :)
            • Gość: Marek Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 21:06
              Dziękuję Ryszard, postoję :D Już się "nażarłem" interesów w Ciechanowie. Wszystko jest byle jakie nie bez powodu. Gdyby klientela miała zasobniejsze portfele..., a tak zostały tylko wymagania.
    • Gość: hm Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.13, 22:14
      hm, kady pracownik inermarche był swiadomy zwolnien po nowym roku - pracodawca tego nie ukrywał , zwolnił mniej elestyczne i powolne osoby lub takie które były niezadowolone już na wejściu do pracy z rana, było oczywiste, ze wieksze zatrudnienie jest na samym poczatku otwarcia, teraz jest mniejszy ruch i trzeba ciąć koszty, maja super wyroby na tradycji - pierogi :) własna wedzarnia i świerzyzna miesna(własny rozbiór ), codziennie mozna kupic naprawde swierze jedzenie i to jest najbardziej wyróznijace ten sklep od innych a ceny naprawde nie odstraszaja na tle innych sklepów - polecam szczegolnie schabowego z serem i pieczarkami i do tego pieczone ziemniaki z rozmarynem :) super kucharz tam jest, pierogi lepione na miejscu!!! jadłam , polecam a wybredny ze mnie jadek !! pozdr kucharzy i pierogarzy - super!!!!!!
      • Gość: Ryszard Ochucki Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 22:37
        Klasyczny wyścig szczurów, selekcja która wyłania mistrza... Co jest nagrodą? Praca za najniższą krajową?
        Śmierdzi mi tu postem sponsorowanym więc pozwolę sobie na "sprawdzam" czyli porównanie cen.
        • Gość: Mika Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.play-internet.pl 18.01.13, 23:50
          Dziś byłam w tym sklepie i jestem w lekkim szoku że na spożywczym dosłownie pustki ,
          strasznie nie miła obsługa na stoisku mięsnym . Kupiłam kilka produktów ale żadna rewelacja , jedzenie niedoprawione , strasznie się po nim odbija , panie obsługują z łaską . Ceny wysokie , byłam w tym sklepie po raz pierwszy i ostatni
          • Gość: alik Re: Zwolnienia w marcredo IP: 80.249.4.* 19.01.13, 08:40
            Ja też w tym miejscu, Stanowczo chcę zaprotestować przeciwko polowaniom na wieloryby na wodach Oceanu Indyjskiego!!!
            Bo co do być albo nie być galerii Marcredo, to każdy ma możliwość zagłosowania swoim portfelem, bez konieczności użerania się na forum.
            • Gość: gosc Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.13, 09:55
              po tym jak naszych wywalili niby to po okresie próbnym bo ułożyli,posprzatali ,zrobili wszytko zeby ten bajzel otworzyc ja tam nie pójdę,
              w tym wypadku to nie portwel zagłosuje tylko solidarność
              • Gość: gosc Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.xdsl.centertel.pl 19.01.13, 09:56
                sorry portfel
      • Gość: gość Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.cnow.pl 19.01.13, 15:49
        Tam srata tata, że tam tak ciężko z handlem. Przejedźcie się w sobotę i w niedzielę to zobaczycie ile tam aut stoi!!! Normalnie jakby co weekend było otwarcie, aż ciężko miejsce znaleźć. Na szczęście może z 5% ludzi jeżdżących do tego centrum wypowiada się na tym forum i daje innym do zrozumienia, że te centrum niedługo zamkną. Prawda jest inna i centrum się rozwija. Na przykład do Jysk przyjmują kolejne osoby i nikogo nie zwolnili więc obsada się powiększa :)
        Bądźcie bardziej pozytywnie nastawieni do tego miejsca, bo ono daje kilkadziesiąt miejsc pracy i nie ważne że za małe pieniądze, ważne że jest ta praca!!!
        • Gość: Daniel Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.play-internet.pl 19.01.13, 16:40
          Prawda jest tak że dziś byłem w mrowce i marcredo i zdecydowanie wiekszy ruch w mrowce , nie bylo gdzie zaparkowac. Do intermarche zawsze jezdzilem wlasnie ze wzgledu na mieso dzis kupilem kotlety dewolaje z pieczarkami i zauwazylem ze robia je z mielonego miesa z kurczaka pelno czerwonych zyl , jednym slowem widac ze jakosc produktow takze sie zmienia .
        • Gość: Waldek Re: Zwolnienia w marcredo Do gość. IP: *.cnow.pl 19.01.13, 17:20
          Piszesz"najważniejsza praca",i na tak myślących żerują "wyzyskiwacze".Już B.Prus(Lalka) zauważył że:praca dla każdego,GODNIE wynagradzana-wtedy społeczeństwo i Państwo ma z czego(podaiki) rozwijać się.
          • Gość: jA Re: Zwolnienia w marcredo Do gość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.13, 20:17
            tez uważam ,że na mięsnym w tym inter marche jest niemiła obsługa, pracuje tam taka pani z kauflandu (tez ze stoiska mięsnego) w kauflandzie była odstraszająca i tu też fochy stroi, dla mnie porażka - niemiła i mało kontaktowa , reszta pań taka sama, w dodatku poukładali przy mięsie bibułowe kwiaty heheh odpust totalny i bezguscie!!!! i na piekarni tez obsługa pozostawia wiele do życzenia, jakos takie te panie mało elokwentne, chyba z okolicznych wiosek personel, który nie ma pojęcia o standardach obsługi :(
            • Gość: ... Re: Zwolnienia w marcredo Do gość. IP: *.centertel.pl 20.01.13, 20:30
              Nie pasi to spie...j przepłacać do sklepu osiedlowego. H...owej baletnicy to przeszkadza rąbek u spudnicy.

A pozatym temat jest o zwoleniach w tym molochu a nie o wydawaniu opini o pracownikach. Takie trudne do zatrybienia?
              • Gość: xxx Re: Zwolnienia w marcredo Do gość. IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 20:41
                Pracowniczka z meisnego odezwala sie ? no i w przypadku miesa lepiej jest przeplacic w osiedlowym czy innym malym sklepie firmowym jakiejs masarni, niz placic za smierdzace odswiezane ludwikiem mieso w hipermarketach niewiadomego pochodzenia. Nawet w Kauflandzie lepiej stanac u Olewnika, niz na stoisku miesnym Kauflanda, roznica nieziemska w jakosci wedlin. A ty sobie dalej kupuj piers z kurczaka, co po jednym dniuz aczyna smierdziec padliną.
        • Gość: xxx Re: Zwolnienia w marcredo IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 20:38
          Za darmo tez bedziesz robil i mowil - wazne ze jest praca ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka