Dodaj do ulubionych

Jarosław Kaczyński - mistrz nad mistrze świata

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 16:52
niezalezna.pl/39193-mistrzostwo-swiata-internauci-komentuja-zagranie-kaczynskiego-z-ipadem
Obserwuj wątek
    • Gość: Ryszard Ochucki Re: Jarosław Kaczyński - mistrz nad mistrze świat IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 17:05
      Nie byłby mistrzem gdyby nie oszust i hipokryta Tusk. Gospodarka się sypie, ruch jest taki jak kilka lat temu w niedzielę. Jak tak dalej pójdzie to trzeba się będzie zastanowić czy opaska miejska jest jeszcze potrzebna?
    • Gość: gość Re: Jarosław Kaczyński - mistrz nad mistrze świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 17:26
      Platfusięta mówią, że jest OK bo dzieci nie jedzą szczawiu z rowu.
      • Gość: Ryszard Ochucki Re: Jarosław Kaczyński - mistrz nad mistrze świat IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 17:48
        Bo na razie brzuchy ich dzieci wypełniają mirabelki.
        • Gość: mglisty antek Re: To jest spisek trzeba to wyjaśnić IP: *.dynamic.chello.pl 07.03.13, 20:30
          di.com.pl/pic/photo/7_1362675464.jpg
          • Gość: REAL Re: To jest spisek trzeba to wyjaśnić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 21:55
            Mistrz nad mistrze, już za młodu wraz ze swoim bratem zakosili księżyc. Jednego Boziulka już ukarała drugi czeka na wyrok.
            • Gość: powski bydlak Re: To jest spisek trzeba to wyjaśnić IP: *.centertel.pl 07.03.13, 22:22
              Mam nadzieję, że o ciebie chamie Pan Bóg się szybciej upomni.
              • Gość: gość Re: To jest spisek trzeba to wyjaśnić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 23:15
                Moze zaczniemy wiec zgadywac kto pisze z neostrady tak chamskie posty?
                Myslę ,ze to pana znajomy ale pan tego jeszcze nie wie

Re: To jest spisek trzeba to wyjaśnićIP: *.centertel.pl
                Gość: powski bydlak 07.03.13, 22:22 Odpowiedz
                Mam nadzieję, że o ciebie chamie Pan Bóg się szybciej upomni
    • Gość: hahaha Re: Jarosław Kaczyński - mistrz nad mistrze świat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.13, 22:33
      Wieśniak i tyle. Dla niego Polska Sejm to zabawki? Dobrze, że mu wcześniej włączyli to ustrojstwo.
      • Gość: antoni Re: Jarosław Kaczyński - mistrz nad mistrze świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.13, 08:49
        mistrz obłudy i zakłamania do tego tchórz nad tchórze :)
        • Gość: REAL Re: Jarosław Kaczyński - mistrz nad mistrze świat IP: *.tktelekom.pl 08.03.13, 08:57
          JEŻELI POLITYK POTRAFI SKUTECZNIE MĄCIĆ W GŁOWIE MILIONOM RODAKÓW TO TRUDNO GO NIE NAZWAĆ MISTRZEM NAD MISTRZAMI. NIEDŁUGO KOLEJNE MISTRZOSTWA I BYĆ MOŻE BĘDZIE SUKCES.
          ZRESZTĄ W TYM MISTRZOSTWIE NIE JEST ON OSAMOTNIONY. W PO RÓWIEŻ "MISTRZE NAD MISTRZAMI' SLD CZY PSL TEŻ MA SWOICH MISTRZOW I TO NAWET Z NIEZŁYMI TRADYCJAMI.
          • Gość: kontekst Nagroda Nobla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.13, 09:08
            Masz jakiś sposób na to żeby żyć bez polityków? Nagroda Nobla gwarantowana. Bezrobocie masz z głowy.
            • Gość: REAL Re: Nagroda Nobla IP: *.tktelekom.pl 08.03.13, 09:27
              PROBLEM JEST W TYM, ŻE U NAS MĄDREGO PRZYWÓDCĘ PROWADZĄCEGO SWÓJ NARÓD DO DOBROBYTU ZASTĘPUJE PASTUCH PROWADZĄCY STADO BARANÓW NA RZEŻ CZY PONIEWIERKĘ.
    • Gość: .................. Re: Jarosław Kaczyński - mistrz nad mistrze świat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.13, 09:29
      ja padłem z wrażenia - szczęka mi opadła - bardzo mi się ten numer podobał
      inteligenty i zabawny, w pozytywnym znaczeniu słowa zabawny
      czy pomoże pis-ow ? - nie sądzę, i mam nadzieję, że nie
      ale za sam pomysł czapki z głów

kluczowym słowem w tej sytuacji jest dla mnie słowo zabawny
      ... widziałem numer w tabletem z retransmisji - wcześniej słyszałem komentarze polityków pis na temat tego wydarzenia - komentarze nedęte i pomnikowe - późiej dopiero sam występ z tabletem
      i co widzę potem ? - Kaczyńskiego w roli uchwytu do tableta, którego tak bawi to co sam robi, że z ledwością powstrzymuje uśmiech
      i po co te nadęte wypowiedzi jego akolitów ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka