Dodaj do ulubionych

prawo jazdy kat A

IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.13, 14:47
mam prośbe polecicie mi kogoś na kat A ,duzo reklamuja sie instruktorzy ale wszedzie pachnie ich wpisami,chca zlowić klijeta,tylko osoby zdajace,instruktorzy nie chwalic sie,zgóry dziekuje,i prosze nie proponowac lejdi,
Obserwuj wątek
    • Gość: wolf Re: prawo jazdy kat A IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.13, 19:12
      tez będę chciał w tym roku zrobić ,miałem już w zeszłym ale złamałem rękę.Byłem u gościa w niestuniu bardzo spoko koleś,można dogadać się ze wszystkim.Polecam z czystym sumieniem.
      • Gość: marek Re: prawo jazdy kat A IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.13, 19:29
        a,tego jak on goryszewski znajomi mi tez odradzaja ci co chodzili do niego,takze tez odpada,tak wychodzi ze jak pytalem znajomych odradzja lejdi i niego
        • Gość: moto Re: prawo jazdy kat A IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.13, 21:40
          odradzają bo?
          Może inaczej - a kogo polecają i dlaczego?
          • Gość: sprawdzający Re: prawo jazdy kat A IP: *.centertel.pl 30.03.13, 22:39
            Maruś tak się składa że mam możliwość sprawdzenia ip czyli IP: *.dynamic.chello.pl nie ładnie tak oczerniać żeby załatwić swój interes i czemu u innych jest gorzej bo co u ciebie lepiej może byś się wypowiedział bardziej szczegółowo.
            • Gość: Mariusz Re: prawo jazdy kat A IP: *.centertel.pl 31.03.13, 08:01
              W c-owie to właśnie tylko Paweł Ogonowski może nauczyć jazdy na motocyklu a wiecie dla czego? bo to czynny motocyklista. Przy okazji dla wszystkich motocyklistów- lewa w górę, szkoda coprawda że na razie tylko wirtualnie a nie w realu ale mam nadzieję, że jednak ta wiosna przyjdzie i do nas.
              • Gość: J. Re: prawo jazdy kat A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 09:43
                Założycielu wątku - jeśli szukasz naprawdę dobrego instruktora (takiego, który oprócz zdania egzaminu, nauczy Cie też jeździć) to polecam Pana Pawła O. z ,,Leady". To mistrz dwóch kółek, czynny motocyklista, a poprzez to wyśmienity fachowiec. Zarówno ja, jak i moje dziecko robiłyśmy w ,,Leady" kurs na prawko kat. A. Ale zdecyduj sam, bo każdy z forumowiczów doradzać Ci będzie swoich instruktorów, krytykując innych. Pozdro.
                • Gość: moto Re: prawo jazdy kat A IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.13, 09:53
                  nowym przepisom podołają dwie, może trzy szkoły jazdy. Reszty nie widzę.
    • Gość: marek Re: prawo jazdy kat A IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.13, 10:39
      dzieki bardzo za odp,,co do waszych opinni powiem tak kazdy kto uczy jest czynnym jezdzacym,a dlatego nie wybjeram tych szkol bo duzo negatywnych opinni slyszalem,pozdrawiam
    • Gość: macius Re: prawo jazdy kat A IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.13, 11:14
      Ja chodziłem do klimkiewicza dużo taniej niż w lejdi bierze
      • Gość: miesiek Re: prawo jazdy kat A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.13, 11:18
        Ja też polecam klimka, ani lejdi ani ósemka nie ma pojęcia o jeździe motocyklem...
        • Gość: Mariusz Re: prawo jazdy kat A IP: *.centertel.pl 31.03.13, 11:35
          ani lejdi ani ósemka nie ma pojęcia o jeździe motocyklem

Rozbawiłeś mnie tym tekstem,gdyby nie uszy śmiałbym się dookoła. Paweł O. nie ma pojęcia o jeździe motocyklem? - to chyba dwóch różnych ludzi mamy na myśli. Powiem Ci tak robiłem u Niego prawko na motocykl, co prawda zdałem za drugim razem ale to nie dla tego że popełniłem błąd w czasie jazdy czy coś w tym stylu a dla tego, że po prostu nie zapiąłem kasku....co do techniki jaką wpaja na kursie jestem zdania, że jest na najwyższym poziomie i to nie tylko taką, która przydaje się do zdania egzaminu ale taka, która pozwala nam bezpiecznie jeździć na motocyklu.
          Miałem jeszcze to szczęście, że będąc na giełdzie motocyklowej w wawie na wyścigach spotkalem przez przypadek pana Pawła- tak się złożyło, że doradził mi przy zakupie pierwszego mojego motocykla. Szczęśliwie w poprzednim sezonie nakręciłem 16 tyś km.
    • Gość: artur Re: prawo jazdy kat A IP: *.centertel.pl 31.03.13, 12:19
      Dajcie sobie spokój z tym forum i anonimowymi komentarzami w internecie, 80% wpisów jest robiona przez instruktorów, sraja sobie we słabe gniazda, zamiast zdobyć klienta w uczciwy sposób. Jak chcesz wybrać dobra szkole to popytaj znajomych, odwiedź kilka szkół, pooglądaj motocykle i plac. Zapytaj czy instruktor jeździ samochodem czy motocyklem, czy wie co to przeciwskret, martwy ciąg, itd. I jeszcze jedno, jeśli uważasz, ze za 1000zł można przeprowadzić rzetelny kurs na dobrych sprzętach przez wykwalifikowana kadrę to lepiej od razu odpuść sobie prawko ma motocykl. Jak coś ma być dobrze zrobione niestety musi kosztować. Poszukaj firmy która o klienta walczy jakością szkolenia, a nie niską ceną i ocenianiem się na wzajem na forum... Tyle moich mądrości na ten temat. :)
    • Gość: sedzia Re: prawo jazdy kat A IP: *.centertel.pl 31.03.13, 12:48
      Panie ogonowski proszę już tak się nie reklamować. bo instruktorstwem tu smierdzi,trzeba puknqc się w pierś ze są.lepsi,zegnam
      • Gość: moto Re: prawo jazdy kat A IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.13, 16:25
        Panie ogonowski proszę już tak się nie reklamować. bo instruktorstwem tu smierdzi,trzeba puknqc się w pierś ze są.lepsi,zegnam

ja w tym poście reklamy nie widzę, skąd takie przypuszczenia?
    • Gość: sędzia Re: prawo jazdy kat A IP: *.centertel.pl 31.03.13, 17:18
      To pocztytaj kolego te wypowiedzi,śmierdzi reklama tego ogonowskiego,
      • Gość: Mariusz Re: prawo jazdy kat A IP: *.centertel.pl 31.03.13, 17:42
        Słuchaj człowiecze- ktoś zadał konkretne pytanie, ja i ktoś inny odpowiedział/polecił konkretną szkołe, swoją podpowiedź jak i ta druga osoba szczegółowo uzasadniła jak tobie ta propozycja się nie podoba to nie znaczy ,że to jest rekalama. Bo idąc tym tokiem myślenia a w zasadzie niemyślenia to ja i ktoś inny może powiedzieć, że jesteś konkurencja i chcesz po prostu narobić koło pióra panu Pawłowi. Ja osobiście mam na imię Mariusz, także nie pisz, że ktoś od pana Pawła robi reklamę. Robiłem u nich prawko właśnie na motocykl, jestem zadowolony, każdemu swojemu znajomemu polecam i stąd moja podpowiedź. Lewa w górę.
      • Gość: moto Re: prawo jazdy kat A IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.13, 18:19
        Gość portalu: sędzia napisał(a):
        > To pocztytaj kolego te wypowiedzi,śmierdzi reklama tego ogonowskiego,

gdzie ta reklama?
    • Gość: marek Re: prawo jazdy kat A IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.13, 18:25
      nie chcialem panowie rozlatac takiej buzy,dobranoc i ten watek uwazam za skonczony
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka