Gość: ciech1 IP: *.xdsl.centertel.pl 04.04.13, 16:59 nowa cukiernia romanowski na ulicy warszawskiej. co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: cukiernia romanowski IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 18:41 dosyć duży wybór ale i wysokie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: cukiernia romanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 18:57 A gdzie to dokładnie jest? To jakaś ciechanowska firma, czy przywożą towar z innego miasta ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cukiernia romanowski IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 19:01 Kto mi poleci tort na urodziny dziecka w kształcie Myszki Miki w miarę niedrogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: cukiernia romanowski IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 04.04.13, 21:18 pl-pl.facebook.com/pages/Ciastkarnia-Ambrozja/458158924222030 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: cukiernia romanowski IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.13, 19:13 sklep naprzeciwko Izby Skarbowej ( po Puszystej Pani). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: cukiernia romanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.13, 20:28 Kupiłam na święta tort z bitej śmietany . Bardzo dobry , delikatny nie za słodki - taki jak powinien być. Wszyscy domownicy chwalili. Moim zdaniem nie jest drogi kg 37 zł. Obejrzałam jeszcze 3 inne torty w tej cukierni /śliczne/ no ale ze względu na dzieci kupiłam tort z bitej śmietany.Warto naprawdę warto. Pierwszy raz dzieci poprosiły o dokładkę. Dorosłym również bardzo smakował. Trochę obawiałam się kupić tort z cukierni której nie znałam ale obawy minęły kiedy pokroiłam tort i zobaczyłam jak jedzą ze smakiem. Bita śmietana delikatna , puszysta,lekko słodka .Nie ujmując nic innym cukierniom muszę przyznać że tort i bita śmietana najlepsza jaką jadłam ostatnimi laty w tortach. Odpowiedz Link Zgłoś
ks_77 Re: cukiernia romanowski 07.09.15, 11:33 Tragedia ostatni zamiwilam tort z owocami i....w srodku zero owocow na wierzchu platerek kiwi dwa winogrona dziecko sie rozplakalo Odpowiedz Link Zgłoś