Gość: okularnik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.13, 19:54 Gdzie fajne i za rozsądną cenę??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: oprawki do okularów IP: *.dynamic.chello.pl 14.08.13, 11:12 U nas sprawdzil sie optyk z Zielonej Sciezki. Tylko tam znalezlismy oprawki, jakich szukalismy i w rozsadnej cenie. A zwiedzilismy wszystkich ciechanowskich optykow. Poza tym polecam tez ze wzgledu na mila i fachowa obsluge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okularnica Re: oprawki do okularów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.13, 11:35 Ja również zwiedziłam wszystkie zakłady optyczne i jednak w optyku w galerii Mrówka znalazłam to czego szukałam , do tego bardzo miła obsługa oraz fachowa pomoc czego u wielu innych brakowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: oprawki do okularów IP: *.play-internet.pl 14.08.13, 15:20 w krzyżaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kliwe Re: oprawki do okularów IP: *.hostowo.eu 14.08.13, 23:08 W ''na hamaku'' super obsługa,najnowsze modele ale dobrze jest mieć ''receptę'' od specjalisty OKULISTY a nie OPTYKA bo ważne są szkła.............a oprawki i bujaj się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na poważnie Re: oprawki do okularów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.13, 22:22 Ja również polecam optyk w galerii Mrówka. Dużo ciekawych oprawek oraz przemiła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: oprawki do okularów IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 08:55 Ja trafilam na szefa ktory wyszukal mi tylko najdrozsze modele oprawek (Galeria Mrowka). Ja zdecydowalam sie na oprawki w Makowie Mazowieckim. Identyczny model jak w Mrowce a tanszy o 140 zl!!!!! Wielu moich znajomych jezdzi do Makowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noski Re: oprawki do okularów IP: *.dynamic.chello.pl 15.08.13, 17:10 W Marcredo tez jest w czym wybrac:) Odpowiedz Link Zgłoś