Dodaj do ulubionych

atena wesele-OPINIE

27.08.13, 18:35
Obserwuj wątek
    • Gość: weselnik Re: atena wesele-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 20:01
      Byłem na weselu w tym lokalu, dla mnie jak najlepsze wrażenie, począwszy od pięknej pary młodej poprzez wystrój sali, jedzenie, zespół,obsługa, dla mnie najwyższy poziom,,,,tak trzymać, polecam każdemu.
      • Gość: proxy Re: atena wesele-OPINIE IP: *.play-internet.pl 27.08.13, 20:56
        Oczywiście para młodych,jej wygląd ma znaczący wpływ na'' dom weselny''.................reklama reklama a moderator śpi.
        • Gość: weselnik Re: atena wesele-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.13, 21:26
          Upraszam Pana proxy o czytanie ze zrozumieniem, ja jako uczestnik tej ceremonii zachwalałem wszystkie jej walory, łącznie z piękną parą, tudzież salą weselną, która mnie zachwyciła.a co do jedzenia, do Pani poniżej, jakie pieniądze, takie jedzenie, na tym było aż zanadto dań i innych frykasów
    • Gość: nikizafryky Re: atena wesele-OPINIE IP: 213.199.253.* 27.08.13, 20:47
      Osobiście nie byłam, ale słyszałam opinie od dwóch osób, że sala piękna, obsługa bez zarzutu, ale na jedzeniu oszczędzają.
      • Gość: gość weselny Re: atena wesele-OPINIE IP: *.play-internet.pl 28.08.13, 11:40
        To ja miałem pecha! Byłem na 2 /dwóch/ weselach. Na 1 - katastrofa, zaś 2- tragedia. Obsługa chowa się przed gośćmi /bo może czegoś będą chcieć/ jedzenie....dobrze że każdy ma inny gust, ale ja oczekuję czegoś innego niż kotlet schabowy z frytkami i sałatką /kotlet - taka "zelówka"/. Oczywiście, menu się ustala, ale podobno wyboru nie ma zbyt wielkiego, co widać było na stronie /pakiety do wyboru/.
        Brak nadzoru i tyle
        Ps. nie jestem z konkurencji, ale tego lokalu na wesele bym nie polecił
        • Gość: lolo Re: atena wesele-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 12:35
          Po 12.00 w nocy to się i chowają bo strach wyjść .....duchy bo to na gostkowskiej , trochę daleko od miasta
          • Gość: Ala Re: atena wesele-OPINIE IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.13, 13:14
            Sala ładna ale nic po za tym, obsługa byle jaka a jedzenie paskudne tyle kasy a smakowało jak 2 tygodniowe. NIE POLECAM
            • Gość: Gość Re: atena wesele-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.13, 22:46
              Sala jest chyba za niska, przytłaczające wrażenie, ponadto brudna podłoga a jedzenie takie sobie. Ogólnie nieciekawe odczucia estetyczno smakowe.
        • elldekor Re: atena wesele-OPINIE 31.08.13, 14:16
          A co ty byś chciał jeść na polskich weselach ? kawior i krewetki?
          • Gość: Gość Re: atena wesele-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 17:10
            Każdy bywa tu i tam i każdy ma porównanie gdzie jest lepiej, smaczniej, czyściej i taniej.
    • Gość: Qw Re: atena wesele-OPINIE IP: *.centertel.pl 29.08.13, 11:40
      Dla mnie tam Niestum jest nr 1pod wzgledem jedzeni obslugi i wygladu

• Gość: Gość Re: atena wesele-OPINIE IP: 176.103.169.* 29.08.13, 14:20
        I tu się zgadzam
        • Gość: gość Re: atena wesele-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 20:05
          Dziwię się właścicielom kompleksu Atena, zainwestowali olbrzymią kasę w budynek i jego wyposażenie, ale nie potrafili /niestety/ dobrać obsługi. Myślę, że dużo osób w tym i nie tylko w tym mieście chciałoby tam pracować i włożyć w tę pracę choć trochę serca i chęci. Lokal, wnętrze, pokoje, SPA OK! obsługa /kelnerzy, recepcja/ hotelu - to odstrasza
          Tylko tam zdarzyło mi się rozmawiać z Panią "recepcjonistką", która kończyła przekąski i z pełną buzią odpowiadała na pytania!
          • Gość: znajomy Re: atena wesele-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.13, 21:22

"Pieniondze to nie fszystko" do prowadzenia takiego obiektu trzeba mieć doświadczenie i wykształcenie w tym kierunku a tam chce rządzić "stara", która nie ma ...........
            • elldekor Re: atena wesele-OPINIE 31.08.13, 18:17
              Co ty gadasz, ilu właścicieli hoteli ma wykształcenie w tym kierunku ? te wykształcenie to jest dla obsługi hotelu, a nie szefa.
              • Gość: ogr13 Re: atena wesele-OPINIE IP: *.play-internet.pl 31.08.13, 19:32
                Większość piszących to chyba w dupie była a o Atenie wie z opowieści byłem kilka razy na różnych balach oraz dwa razy na sylwestrze i wszystko było super bez najmniejszego zarzutu.
                • Gość: Gość Re: atena wesele-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.13, 20:21
                  Myślę, że Atena chciała sobie zrobić reklamę a tu wyszło "szydło z worka". Po co wściekłość, ponoć "prawdziwa cnota krytyk się nie boi" , chyba że nie jest "cnotą"
                  • Gość: GOŚĆ Re: atena wesele-OPINIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.14, 16:56
                    Po ostatnich doświadczeniach z właścicielami to jedna wielka porażka!!!! Sala ładna i robiąca wrażenie...jedzenie jak to na wiosce...pospolite(wedle gustu właścicieli sali jak i Młodych robiących wesele no i oczywiście zasobności portfela bo nic za darmo) ...natomiast w dzisiejszych czasach oczekuje się wyjątkowości i jakości...a Panom P. najwyraźniej słoma z butów.... Panowie S i D zapomnieli chyba, że pieniążki w życiu nie są najważniejsze a tu jest tylko mowa o tym, że musi się za wszelka cenę opłacić...Pragnę dodać że wesele bardzo udane niestety wszystko przeliczone i to razi. Szczerze z serca jeśli ktoś tu trafi poszukując inf, polecam sale w Szarlejce i Daga w Białej...byliśmy kilkakrotnie i tam jest naprawdę serdecznie i pysznie bez patrzenia w kieszeń klientowi...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka