27.01.14, 11:31
Witam, czy w Ciechanowie znajduje się jakiś dietetyk, oprócz galerii mrówka? proszę darować sobie zbędne komentarze, z góry dziękuje za konkrety.
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: dietetyk IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.01.14, 12:33
      centrum Wigor ul. Pułtuska
      • Gość: hh Re: dietetyk IP: 79.162.254.* 14.02.14, 21:57
        Diet System pl. Kościuszki :)
        • Gość: zainteresowana88 Re: dietetyk IP: *.cnow.pl 20.02.14, 11:00
          diet system? a gdzie to dokladnie sie znajduje? maja jakas strone internetowa?
          • Gość: zainteresowany Re: dietetyk IP: *.devs.futuro.pl 20.02.14, 11:35
            tak sie czasami zastanawiam, ze ciekawe jest ze ludzie potrafia napisac na forum a nie potrafia znalezc czegos za pomoca powszechnie dostepnych wyszukiwarek...
            zainteresowana88 - od miesiaca podbijasz temat dietetyka, a tymczasem spokojnie wpisujac dwa slowa kluczowe znajdziesz 10 dietetykow w ciechanowie i najblizszych okolicach.
            A chcesz zareklamowac gabinet - napisz po prostu: otworzylam i zapraszam a nie probujesz marketingu szeptanego... zal...
            • Gość: zainteresowana88 Re: dietetyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.14, 23:01
              Do zainteresowanego- gdybyś nie zauważył nie zareklamowałam żadnego gabinetu, a po prostu pytam o dostępne opcje. Chyba własnie od tego jest forum. Ale widzę, że niektórzy mają problem z rozróżnieniem pytania od reklamy. w internecie znalazłam tylko mrówkę. Jeśli mamy 10 dietetyków w Ciechanowie, to proszę podaj mi adresy i zakończę wątek , a jeśli nie masz nic ciekawego do powiedzenia to może powinieneś ten wątek odpuścić.
              • Gość: ania Re: dietetyk IP: *.adsl.inetia.pl 24.02.14, 06:29
                Witam. Wpisując - dietetyk ciechanów pojawia się wigor ciechanów na Pułtuskiej , galerii mi nie wyszukuje
              • Gość: zainteresowany Re: dietetyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.14, 07:47
                droga zainteresowana88
                1. otworz google.pl
                2. wpisz w okienko dietetyk ciechanów
                3. w zwroconych wynikach masz conajmniej 4 kontakty do dietetyków w Ciechanowie (galeria, gruduska, plac kosciuszki, pultuska)
                Dlatego dziwne jest dla mnie ze prosciej jest napisac post na forum i sledzic go przez miesiac niz uzyc wyszukiwarki.
                P.S. Powyższej metody mozesz uzyc do znalezienia innych zawodow lub w innym miescie
                • Gość: zainteresowana88 Re: dietetyk IP: *.cnow.pl 24.02.14, 17:55
                  a nie uważasz ze w ten sposób można tez poznać opinie na ich temat? z resztą nie potrzebnie z Tobą dyskutuje. nie zabronisz mi zasięgnąć wiedzy tam gdzie mam ochotę i nie Tobie decydować gdzie szukam. Skoro już miałeś ochotę przyczepić się do kogoś i poudawać mądrzejszego to mam nadzieję , że chociaż zadowolony z siebie jesteś
                  • Gość: XEN Re: dietetyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 18:32
                    Między opinią a reklamą jest bardzo cienka granica. Aby tego uniknąć lepiej wymieniać opinie ze znajomymi w realu.
                  • Gość: zestresowany Re: dietetyk IP: *.centertel.pl 24.02.14, 20:31
                    A czy przypadkiem w pierwszym poscie nie poprosiłas o darowanie sobie zbędnych komentarzy? Jak w takim razie wyrazić swoją opinię? Przecież forum służy wymianie doświadczeń i komentowaniu, prawda?
                    Zainteresowany ma chyba jednak rację że nie o wymianę doświadczeń tu chodzi....
                    • Gość: zainteresowana88 Re: dietetyk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.14, 23:15
                      darowanie sobie komentarzy własnie takich złośliwych jak pisze zainteresowany a nie darowanie sobie opinii o dietetykach. własnie forum służy tak jak piszesz do wymiany doświadczeń a gdy ja pytam o dobrego specjalistę to naskoczyliście na mnie ze to reklama. w którym poście się zareklamowałam? w pierwszym pytając o rade? Do zainteresowanego: tak się składa że ciągnę miesiąc wątek bo wg mnie wizyta u dietetyka wymaga dobrego nastawienia i nie widzę nic złego w tym , że chciałam zasięgnąć rady kogoś kto korzystał z takich usług.
        • Gość: kacper Re: dietetyk IP: *.centertel.pl 20.02.14, 17:22
          A Patrycja to przypadkiem nie polonistykę na Kortowie studiowała? Teraz dietetyka... Oj zaczynam się bać iść do lekarza, może z wykształcenia jest germanista :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka