13.08.14, 09:03
Witam.

Gdzie można tanio kupić używane opony ? Słyszałam że na Pęchcinie jest firma co ma tanio i niezłe oponki. Może ktoś da namiar. I w jakich godzinach pracują :)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kierowca Re: Opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.14, 09:55
      Mają bardzo dobre opony w super cenach
      Wydaje mi się ,ze czynne od 8 do 16 , po prawej stronie jadąc od Ciechanowa.
      • koti74 Re: Opony 13.08.14, 10:01
        może jakis telefon ??
        • Gość: kierowca Re: Opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.14, 14:40
          niestety nie posiadam , jak potrzebuję jakiś opon to po prostu jadę i sobie wybieram.
          • Gość: marek Re: Opony IP: *.183.6.241.pronet.static.t-mobile.pl 13.08.14, 14:48
            otwarte mają do 17.
            Telefonu również nie posiadam, ten który jest w internecie jest nieaktualny.

Co do opon - mają trochę tego ale ceny nie są rewelacyjne, większość opon jest już leciwych.
            Jeśli czas nie goni to proponuję poszukać na allegro lub olx. Bardzo często trafiają się opony ze znikomymi przebiegami, z tego lub ubiegłego roku za połowę ceny nowych.

Przykład samych felg - byłem w ubiegłym tygodniu po 2 14" felgi stalowe. Krzyknął po 40zł/szt, skorodowane. Za 60 nie chciał ich oddać.
            Na olx znalazłem w Ciechanowie, również 2 sztuki, bez rdzy i za 35zł/kpl.
      • Gość: gość Re: Opony IP: *.devs.futuro.pl 19.11.14, 13:15
        Dobre opony w super cenach???? Chyba nie tam. W zeszłym roku szwagier kupił to takie guzy wyje...ło po tygodniu że chyba słoń ma mniejsze jaja niż te guzy.
        • Gość: gosc Re: Opony IP: *.30.48.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 19.11.14, 16:10
          A ja kupuję opony na Przasnyskiej, drugi oponiarz po lewej stronie w kierunku Przasnysza.
    • Gość: das Re: Opony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.14, 19:24
      Adam Wróblewski na ul Sienkiewicza. Tel 608612976. Na wylocie w stronę Mławy jeszcze przed rondem masz po prawej mały osiedlowy sklepik monopolowy. Wjeżdżasz w dróżkę za nim i prosto do Wróbla na podwórko. Ja mogę go śmiało polecić choć opony zawsze kupuję nowe. Niby wyważenie banalna sprawa ale jak on mi zrobi to cały sezon śmigam bez bicia kierownicy a w razie potrzeby felgę wyprostuje czy coś tam podtoczy.
      • Gość: dfg Re: Opony IP: 193.243.143.* 24.11.14, 10:18
        A prezerwatyw też kupujecie używane????
        • Gość: agol Re: Opony IP: *.devs.futuro.pl 24.11.14, 11:38
          Jak w dobrej cenie... Albo papier toaletowy po 1 użyciu? Przecież Niemiec (Holand, Żabojad) gupi. Po 5 latach wywala a tu jeszcze by z 5 lat można pojeździć. I taki łosiu z PL kupi, bo przecież używane laczki do golfika 3 w tdi to jest to...
          • Gość: dfg Re: Opony IP: 193.243.143.* 24.11.14, 13:16
            Dokładnie - masakra.
            • Gość: Olo Re: Opony IP: *.cnow.pl 27.11.14, 17:30
              Ja kupiłem do jednego auta komplet nowych opon RIKEN z Allegro za 700zł, a do drugiego komplet używanych już z wymianą za 200zł, na ul. Kasprzaka przy nowym rondzie przed Statoil.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka