Dodaj do ulubionych

Smart Dom , czy warto ?

26.11.15, 19:49
Witam. Mam telewizję w cyfrowym polsacie , niedługo konczy mi się umowa i zadzwoniła pani z ofertą smart dom . Mógłbym w tej ofercie dobrać internet LTE bez ograniczeń a że kończą mi się też dwa abonamenty na telefon to też mógłbym je przenieść . Czy ktoś korzysta z tej usługi ? Jak się sprawuje internet (to dla mnie najważniejsze) , ogólnie czy warto ?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zibof Re: Smart Dom , czy warto ? 30.11.15, 06:22
      Poczytaj i wyciągnij wniosek.
      opiniuj.pl/cyfrowy-polsat-internet.html

LTE CP u mnie jako tako chodzi dopóki nie skończy się pakiet. Potem jest źle, żenująco źle. Prędkość potrafi spaść do 0,5 Mb/s. Do tego stopnia źle, że pewnie wrócę do neostrady.
    • pioterek33 Re: Smart Dom , czy warto ? 16.12.15, 17:52
      PRZESTRZEGAM! Uważajcie jeżeli macie w plusie więcej umów na telefon! Umowa pierwsza, uprawniająca do rabatów w programie smartdom (drugi produkt za 50% trzeci za złotówkę) to nie musi być ta, którą zawieracie w danym momencie w pakiecie trzech umów!! W meandrach regulaminu jest napisane, że jest to umowa przypisana do waszego numeru PESEL z NAJWIĘKSZYM zobowiązaniem. Choćby była podpisana wiele miesięcy wcześniej! Jeżeli ją zmienicie np. przy okazji przedłużania i nowa wersja nie spełnia wysokości minimalnego aktualnie zobowiązania w programie smartdom, to automatycznie tracicie bezpowrotnie rabaty!!! Sprzedawcy celowo nie informują, która z Waszych umów została przypisana jako pierwsza, uprawniająca do rabatu. PAMIĘTAJCIE - stary klient, posiadający wiele umów, jest do dojenia a nie do rozpieszczania!!! Ja utraciłem rabat smartdom po 8 miesiącach, gdy przedłużyłem, obniżając abonament (bo akurat nie brałem telefonu na wymianę) jedną z 6 umów, które posiadam w plusie. Niestety akurat ona okazała się tą, która została przez system wyznaczona jako uprawniająca do rabatu. Wszystkie formalności realizowałem w SALONIE FIRMOWYM plusa, więc trudno założyć niewiedzę sprzedawcy!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka