Dodaj do ulubionych

lekarze rodzinni

IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.04, 22:25
Był kiedyś taki ciekawy temat o lekarzach. Chcę zapytać wszystkich: kogo
można polecić z lekarzy tzw. pierwszego kontaktu? Jestem zapisana na
Strażackiej, ale czy macie lepsze doświadczenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: lekarze rodzinni IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.04, 22:37
      he he he...... a może nie ma ich?!!!!!
    • Gość: ania Re: lekarze rodzinni IP: *.druk.bauer.pl / 195.116.92.* 13.10.04, 17:05
      polecam, ale w vita-med Panią Stryjek - naprawdę mądra lekarka i przemiła
      • Gość: basia Re: lekarze rodzinni IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.10.04, 22:18
        odradzam Poliklinikę /dziecięca/ ze względu na potwornie nieuprzejmą pańcie pod
        tytułem Kuczyńska-pielęgniarka.
      • Gość: odp Re: lekarze rodzinni IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.10.04, 23:09
        Też uważam, że pani doktor Stryjek jest bardzo sympatyczna, byłem u niej 2-3
        razy. W przych. vita med są fajni lekarze. Pracuje tam też pan dr Stryjek,
        byłem u niego z dzieckiem. Oboje są kompetentni i bardzo ich polecam!!
      • Gość: pacjentka Re: lekarze rodzinni IP: 80.51.246.* 15.10.04, 10:07
        A Pan Stryjek (pediatra) jest też miły (!!) i mądry, a do tego dokładny -
        Polecam tego Pana przyjmuje w przychodni na Sienkiewicza
    • Gość: mnich2 Re: lekarze rodzinni IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.04, 22:28
      a stomatolodzy?nie wiem kogo wybrać.
      • Gość: Chmiel Re: lekarze rodzinni IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.10.04, 22:31
        Byle nie w poliklinice!!!
      • Gość: as Re: lekarze rodzinni IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 15.10.04, 10:00
        polecam stomatologa Pana Kazimierza Lewko.
        • Gość: ala Re: lekarze rodzinni IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 23.10.04, 22:53
          ja miałam nielada problem.oczywiście bolący.ciekawe czy ktoś zgadnie kto mnie
          przyjął w sobotę.nie byłam na pogotowiu stomatologicznym.ALA
          • Gość: pacjentka Re: lekarze rodzinni IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 26.10.04, 18:33
            ja polecam prywatnie gabinet p. doktor Oczkowskiej (na Ściegiennego)
            • Gość: Odp dla Pacjentki Re: lekarze rodzinni IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.04, 17:57
              Pacjentko Droga!!
              Ja też bardzo lubię panią doktor Oczkowską, ale zauważ, że pytanie jest o
              lekarzy rodzinnych......... Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka