Gość: Mini IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 12:02 Czy kupowaliście coś na allegro? Może kosmetyki, perfumy? Dlaczego są takie tanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: geriann Re: Allegro, tanie kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 13:04 Część z wystawianych tam tanich kosmetyków to podróbki zrobione bardziej lub mniej udolnie. Nie uwierzę, że perfumy które w permumerii kosztują np. 250 zł. a na allegro są wystawione za 80 zł. są jednakowej jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikuś Re: Allegro, tanie kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 14:07 Jakiś gostek próbuje na ciechanowskim forum sprzedawać markowe kosmetyki po 80-90 zł. Pytałem go, czy oryginalne i dlaczego tak tanio. Odpowiedział, że oryginalne, a tanio bo ze strefy wolnocłowej San Marino. Moim zdaniem to oszust, a jego towary to nędzne podróbki. Wliczając w jego cenę prowizję wyjdzie nam, że kosmetyki kupił po max. 50 zł. W San Marino nie byłem, ale płynąłem promem do Szwecji. Tam róznice w cenie to nie więcej niż 20-50 zł na buteleczce perfum, które Empiku kosztują 300 zł. Wszystko dzisiaj podrabiają. Pieniędze, płyty CD i DVD, odzież. Dlaczego perfumy mieliby nie podrabiać. Odpowiedz Link Zgłoś