Gość: saha01 IP: *.chello.pl 15.12.04, 16:50 Sońsk ma swoje forum więc korzystajmy!!! forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24592 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cit0 Re: SOŃSK MA SWOJE FORUM 21.12.04, 23:25 Dzięki, już tam byłem.Wpisujcie się ludziska. Nara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mini Re: SOŃSK MA SWOJE FORUM IP: *.chello.pl 29.12.04, 20:58 Świetnie ja też dotarłam.Macie ekstra pomysł trzeba go bardziej rozreklamować.Ja postaram się w Warszawce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: SOŃSK MA SWOJE FORUM IP: *.chello.pl 04.01.05, 21:06 Chyba w Sońsku nie brakuje ciekawych tematów. Odpowiedz Link Zgłoś
saha01 Re: SOŃSK MA SWOJE FORUM 14.01.05, 14:37 Przybywa nam forumowiczów i ciekawych tematów .Zapraszamy Sońsk ,Gołotczyznę, Gąsocin i okolicę do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FUCK Re: SOŃSK MA SWOJE FORUM IP: *.chello.pl 23.03.05, 19:47 Kto do ku.... nędzy zlikwidował forum gminy Sońsk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: SOŃSK MA SWOJE FORUM IP: *.visp.energis.pl 23.03.05, 22:33 slyszalem, ze jedna z firm internetowych, ktora chciala wejsc tam na rynek oplacila admina. Odpowiedz Link Zgłoś
trep3 Re: SOŃSK MA SWOJE FORUM 27.03.05, 23:44 To był jakiś cienki zawodnik,jak czytałem jego posty to żygać się chciało. Miał się za niewiadomo kogo,a kim był to pokazał. Jeśli to był człowiek z sońska to wstyd dla wioski Sońsk. Nigdy więcej takich adminów PROTESTUJE!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonsk1 Re: SOŃSK MA SWOJE FORUM 28.03.05, 15:42 Szanowni Państwo, Mam przyjemność zaprosić Was na nowe forum Gminy Sońsk, z kategoriami tematycznymi i możliwością wpisywania się jako Gość. Jednocześnie zapewniam, że nie mam nic wspólnego z adminem sonsk, który w tak haniebny sposób i zapewne ze strachu zlikwidował poprzednie forum. Nowego forum nikt nie zlikwiduje !!! Zapraszam na stronę: free4web.pl/3/?101478 lub po prostu: www.sonsk1.prv.pl Dziękuję i pozdrawiam- Sonsk1 Odpowiedz Link Zgłoś
gasocin Re: SOŃSK MA SWOJE FORUM 02.04.05, 08:30 super pomysł , z tą nową stroną. pełen szacunek dla osoby która ją stworzyła. mam pytanie co za idiota i płytki bezmózgowiec wpadł na pomysł zamknięcia tamtego forum, może inaczej ile dostał kasy od Geberta cwanika za kasacje tego forum. pozdrawiam wszystkich ! NIE DAMY SIĘ GEBERTOWI, I JEGO PSOM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś