Gość: uiop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 14:21 Napiszcie, w której szkole było najlepiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: soul Re: Studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 30.01.05, 14:44 W krasiniaku było super! rewelacyjna atmosfera, extra zabawa, tylko ŻARCIE DO DUPY!!! Z wieloma rozmawiałem i wszyscy zgodnie tak twierdzą!!! OCHYDA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-owiec Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 00:01 Tak, oczywiście Krasiniak zawsze the best... A byłeś gdze indziej? Wogóle to pytanie jest pozbawione logiki! Gdzie było najlepiej? A skąd wiakomo, że wogóle gdzieś było dobrze? Czy była taka osoba, która była na wszystkich studniówkach naraz. Opuść te forum i zajmij się nauką. Zjaw się tu znowu, ale już z jakąś wiedzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulka Re: Studniówki IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 11:05 byłam na studniówce i w II i w krasiniaku. I tu i tu zabawa była super. w II nic nie jedliśmy, bo kolega dostał SMSa, że w zupie są kocie siki... W krasiniaku spróbowałam tylko zupy! Była ochydna. Kto to słyszał, żeby na balu podawać krupnik??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: Studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 31.01.05, 20:19 Nie było mowy, że jest the best, tylko, że było dobrze, a nawet źle...:) Nie udzielałbym pouczeń, bo można natknąć się na ripostę. Mogę opuścić "to" a nie "te" forum. "Te" to chyba możesz opuścić tylko ty...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K-Owiec Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:25 tylko ty, czy tylko Ty? Szacunku trochę ŁOBUZIE. Wiesz co to przenośnia? Forum to ono czy on? Rodzaj nijaki (są pewne przypadki dla których nie używa się tego typu zwrótów... blebleble) i tak nie wiesz o czym mówię... tak Was chowają w tym Krasiniaku? Cudownie. Błendy morzna robjić specjalnie :) Ale głupiego się nie udaje, głupim się JEST... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uio Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:31 Chyba powinieneś się podpisywać O-Rmowiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: Studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 31.01.05, 22:44 tak się przyglądam i nie mogę się nadziwić. Ci co pouczają i wiedzą wszystko najlepiej na ogół nie mają bladego pojecia o ty, o czym piszą. Zajrzyj mądralo do słownika i przekonaj się, na czym polega różnica między przenośnią a ironią. Ty jesteś tu najlepszy, bo sam nie wiesz, co mówisz. Jak Cię nazwać? HMMM, sam pomyśl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malwa Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 08:26 Do błędu trzeba umieć się przyznać, a niektórzy widać nie potrafią. Forum jest "ono" i nic na to nie poradzisz, robaczku. Chyba jednak gość z Kracha ma rację, choćbyś nie wiem jak tej szkoły nienawidził:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adi Re: Studniówki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:19 w bemie bylo super! i jedzonko nawet w miare tylko ze i tak zadko kto jadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megan Re: Studniówki IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 31.01.05, 19:28 Zgadzam się i z soulem i z ulką, że żarcie w Krachu było fatalne! Rozgotowany ryż i żylasty zraz - za co my zapłaciliśmy! Rozliczyć komitet organizacyjny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha Re: Studniówki IP: 195.117.122.* 31.01.05, 19:59 Kiedy podawali krupnik?? Bo mnie chyba to ominęło. Wiem że tak koło 3-4 był czerwony barszczyk (całkiem dobry). Dle mnie było super, na jedzenie również nie narzekam, chociarz w zasadzie za dużo nie jadłam (nie poszłam na studniówkę, żeby jeść). Ale nie mogę też powiedzieć że u nas było najlepiej bo nie mam porównania z innymi szkołami:) Odpowiedz Link Zgłoś