Gość: l@mella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.05, 18:28 Które ciechanowskie gimnazjum jest według was najlepsze?? Mikro-sonda Ja mówię, że Społeczne Gimnazjum STO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: stawka Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 06.03.05, 19:59 i ja tak uważam... ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nieletnia 17 Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 20:04 a ja uważam że najlepsze jest Gimnazjum nr 4, pubiczna szkoła, nie trzeba za nic płacić, świetne wyniki, przesympatyczna kadra i na każdą kieszeń, żadnych zbednych wydatków... :) serdecznie polecam :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.05, 21:27 Powtarzasz się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 09:09 mówisz, że szkoła państwowa jest za darmo? NIC bardziej mylnego! Oto koszty kształcenia mojej córki w szkole podstawowej: - angielski w szkole językowej - 180 zł. miesięcznie - basen - 40 zł. miesięcznie - gimnastyka korekcyjna (w szkole) - 10 zł. miesięcznie - tańce (w szkole) - 10 zł. miesięcznie - komitet rodzicielski - 50 zł. rocznie DO TEGO NALEŻY DOLICZYĆ KOSZT BENZYNY (BEZ PRZERWY GDZIEŚ MUSZE JĄ ZAWOZIĆ) I TO NIE JEST ZA DARMO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H A Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 09:26 czyżby w czesnym płaconym w STO wszystko się "mieściło"? Żadnych innych kosztów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 14:14 nie wiem jak jest w szkole STO. Nie po to to napisałem, żeby porównywać. Napisałem to po to żeby pokazać że szkołą państwowa też jest "płatna". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogal Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 17:18 za wszystko co dobre się płaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spider Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 08.03.05, 20:08 w gimnazjum STO nie płacisz nic oprócz czesnego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka społeczne STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:59 skonczylam to gimnazjum, moi rodzice placili czesne, ale przynajmniej nie mialam najmniejszych problemow w liceum. Tu dopiero zaczely sie wydatki: języki (w tym gimnazjum staly na najwyzszym poziomy, dodatkowe lekce byly by zbedne) i korki-niezbedne do zdania matury na poziomie. W liceum moi rodzice placili 3x tyle co za czesne w STO.. prosta kalkulacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:58 jesli sie ma takie kaprysy to trzeba za nie placic nikt za dzarmo nie bedzie wbijal w leb angielskiego czy uczyl plywac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja :) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 08.03.05, 17:36 też jestem za STO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka bez kasy Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.chello.pl 09.03.05, 08:41 No to super.Poślijmy nasze wszystkie dzieci do STO.Będzie fajnie.Tak jak w każdej klasie w innych szkołach,będzie po ok.30 uczniów.No i wtedy się okaze czy będzie tak kolorowo.Poślijmy także dzieci biedne,te z domow patologicznych i zobaczymy jak będzie.Uważam,że każda szkoła jest na takim samym poziomie.Tylko nie każda szkoła ma takie dzieci.Bo jak jest kiepski materiał,to super nauczyciel-profesor nic z tego nie wyrzeżbi.Taka jest prawda.I co z tego ,że kazdy się dowie ,że STO jest super.Co ma zrobić matka,która ma super zdolne dziecko i chce je wysłać do STO,ale nie ma na to pieniędzy.Tylko mi nie mówcie o stupendium-nie rozśmieszajcie mnie. Także dobre dzieci,z inteligentnych domów i przede wszystkim z kasą,to może byc naprawdę wspaniały materiał do szlifowania.Można z takim materiałem osiagać same sukcesy i organizować przefantastyczne imprezy. Nic nie mam do STO,ale moi drodzy zejdżmy na ziemię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też matka Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 09:31 mówię - "stypendium" i wcale nie mam zamiaru nikogo rozśmieszać! Jeżeli szkoła ma system stypendialny dla zdolnej ubogiej młodzieży to CHWAŁA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.03.05, 17:15 w gimnazjum STO w klasie nie jest więcej jak 16-18 osób, każde dziecko ma zapewnioną dobra opiekę ze strony nauczyciela, jest traktowane indywidualnie i z szacunkiem. I to jest podstawa sukcesu! A dzieci są różne, możesz mi wierzyć - i te z tych tzw "dobrych domów" i te uboższe, czasem mniej zdolne, ale NIE POZBAWIAONE UWAGI NAUCZYCIELA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodzic Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 18:23 Jeżeli wszyscy poślemy dzieci do STO to klasy nie będą liczyły 16-18 osób tylko po 30. Wtedy zobaczymy czy każde dziecko będzie traktowane indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 09.03.05, 18:34 ale to nie jest możliwe ponieważ tam klasy nie mogą liczyć więcej niż 18 osób... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ela Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 09.03.05, 23:50 No cóż "matko bez kasy".Tak już niestety jest, nie wszyscy posyłają dzieci do STO, nie wszyscy też jeżdżą super samochodami czy mają własne domy.Nie możesz mieć żalu do tych, których stać na STO, bo mają głowę na karku, lub często posyłają dzieci za ostatnie pieniądze."Matko bez kasy"-słyszysz co mówisz???Każda szkoła na takim samym poziomie?????????Poślij swoje dziecko do STO,a przekonasz się, że nie będzie trzydzieste, bo nie o to tam chodzi, by naprzyjmować dzieci. Chętni są i bez Twojej "reklamy"!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 07:10 Jeśli gimnazjum STO ma tak dużo chętnych to dlaczego tak się reklamuje pisząc te posty.Wiele cynizmu można wyczytać z twojej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrsto Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? 10.03.05, 10:31 Myślę, że najlepiej skończyć już tę dyskusję. Powoli staje się to uciążliwe. Kto chce dostrzec źdźbło w oku bliźniego, zawsze znajdzie powód, więc lepiej zaniechać niepotrzebnych komentarzy! Pozdrawiam wszystkich: i przyjaciół i nie... ^_^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l@mella Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.05, 23:16 Wcale się nie reklamuje! Miała to być sonda pokazująca które ciechanowskie gimnazja są godne posłania do nich swoich dzieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 15:41 Ja chodzę do STO od I klasy podstawówki i czuję się w tej szkole ŚWIETNIE! Wszyscy mają bardzo dobry kontakt z nauczycielami. Za dwa lata pójdę do liceum. :( Nie chce! Będzie mi bardzo bardzo brakować mojej szkoły! :( ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.03.05, 17:55 i ja tam chodzę i nie wstydzę się powiedzieć, że lubię swoją szkołę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:17 GIMNAZJUM NR 1! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowana Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 13.05.05, 16:41 podaj argumenty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fluss Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 15.05.05, 09:41 BRAK ARGUMENTÓW? Odpowiedz Link Zgłoś
anyone_x Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? 15.05.05, 14:07 "- Gimnazjum kończy się ważnym egzaminem zewnętrznym. Od jego wyniku będzie w dużej mierze zależało, czy dziecko dostanie się do wymarzonej szkoły maturalnej (a w konsekwencji, jakie będzie miało szanse na dobre studia). - Wiek gimnazjalny jest trudny - młodzi dojrzewają, przeżywają burze hormonalne, buntują się. Dobra szkoła stara się tym wyzwaniom sprostać - nie tylko uczy, jest też partnerem rodziców" (z pewnej mądrej ksiązki) Jeśli przyjmiemy to co potwierdzają pedagodzy i psychologowie, że przy wyborze szkoły nalezy pamiętać PRZEDE WSZYSTKIM o tych 2 ZASADACH, to ZDECYDOWANIE BRAK BĘDZIE ARGUMENTÓW PRZEMAWIAJĄCYCH NA KORZYŚĆ GIMNAZJUM NR1, bo przecież wszyscy wiemy, że poziom nauczania jest tam bardzo niski, a bezpiecznej atmosfery nie ma wogóle (z różnych przyczyn) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.05, 20:35 Co innego w STO :) Tam to napewno jest! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:41 ja tam nie chciałabym mieć kupionych ocen, wolę na nie zapracować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń sto Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 16.05.05, 22:35 Koleżanko, zastanów się zanim palniesz taką głupotę! Nie masz pojęcia o czym piszesz!! Znasz wniki ZEWNĘTRZNYCH EGZAMINÓW??? Te też kupione??? NIE! I zaręczam cię, znam opowieści kolegów z innych gimnazjów w mieście o ściąganiu na egzaminie, bo na sali siedzi ponad 100 uczniów i ci w ostatnich ławkach rżną bez przypału... U nas na sali siedzi 20 osób, obserwatorzy z kuratorium, nawet się nie obejrzysz. I wiesz co? Nie znam nikogo kto by "kupował" oceny. Zakuwamy równo. ja jeszcze siedze nad biolą (na środę!), nie mówiąc o macie, fizie i chemi, której po prostu nie można odpuścić! Ale nie żałuję. Ta szkoła mi się podoba. Jest tu fajna atmosfera, super kumple i odlotowe imprezy. Mam nadzieję, że kolejna dyskoteka już w piatek 20 maja przed wyjazdem do Paryża... PANI DYREKTOR, PROSIMY! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń sto Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.05.05, 23:16 Pani Dyrektor, jest Pani naprawdę SUPER! Dziękujemy za dyskotekę. Zapraszamy kolegów z "trójki"... (???) To juz w piątek przed Paryżem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
administratorforum Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? 17.05.05, 17:45 W STO nie ma czegoś takiego, jak kupione oceny! Ci, którzy tak sądzą muszą być naprawdę źle poinformowani. Uważam, że najlepszym Ciechanowskim gimnazjum (biorąc pod uwagę te niepubliczne i publiczne) jest właśnie Gimnazjum STO na Wyspiańskiego. Jeżeli chodzi o szkoły publiczne, to polecam Gimnazjum nr 3 przy tzw. orle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.05.05, 21:53 STo ma jeszcze jedną niewątpliwą zaletę - uczy tu najprzystojniejszy nauczyciel w Ciechanowie - nasz kochany wf-man pan A.K. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wfman Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 22:45 Nie wydaje mi się aby wygląd ( nawet przesadzony) świadczył o poziomie człowieka ,czy szkoły. I bez względu na to czy uczy tam A.K , G.T, czy X.Y szkołę, atmosferę,poziom nauczania tworzy cały zespół nauczycieli, uczniów , pracowników administracji i nie koniecznie z okładek czasopism! Pozdrawiam wszystkich nauczycieli i SSP i SG STO. narazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: racja Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.05.05, 23:06 Racja, w szkole jedne z ważniejszych osób to pracownicy z administracji. Sekretariat jest wizytówką szkoły i miła, ładna sekretarka to jest klucz do sukcesu. w Gim.STO sekretarka, pani Halinka jest bardzo uprzejma. Ma miły głos, zawsze jest uśmiechnięta i widać że lubi swoją prace. Każdy z chęcią przychodzi do sekretariatu- i uczniowie i rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 07:43 i nauczyciele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 18.05.05, 16:22 Ekhem....czy temat niezwykle przystojnego wf-isty z STO się już nigdy nie skończy??No po prostu super :/, tak, lepszego tematu, to już nie można poruszyć, na pewno fajnie poczytać sobie NA FORUM takie komenatrze na swój temat, ja bym się na pewno "bardzo" ucieszyła :/:/ !!Ojedzone...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 08:29 To forum to jest niewątpliwie opłacane przez Gimnazjum STO. Same och-y i ech-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sitcom Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 12:49 ochy i echy, bo to gimnazjum na nie zasługuje! W pełni zasługuje. Na przykład sobotni festyn - rewelacja! POKAZ SLAJDÓW DO POBRANIA NA STORNIE www.sg-ciechanow.on.com.pl zapraszamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SITCOM 2 :) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.ciechanow.sdi.tpnet.pl 18.05.05, 12:50 pokaz ściąga się około 5 min... cierpliwości... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 18.05.05, 16:51 Warto poczekać :) pokaz na prawdę fajny :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megg Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 18.05.05, 21:28 w którym miejscu na stronie jest ten pokaz? Odpowiedz Link Zgłoś
osa89 Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? 18.05.05, 21:41 pokaz jest w dziale aktualności... MIŁEGO OGLĄDANIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 19.05.05, 14:56 Oczywiście może i dobre jest STO, ale zauważcie pewną selekcję już na początku - niektórzy nigdy tam nie pójdą bo nie będzie ich na to stać. Z całą pewnością nie będzie tam już uczniów, którzy nie mają motywacji do nauki, takich którym nie zależy na niczym. Uczniowie mają świadomość że mogą tam zbytnio "podskakiwać" bo nikt nie ma obowiązku ich tam trzymać, zawsze uczeń (który zachowuje się nieodpowiednio lub nie uczy się) może usłyszeć "nie podoba Ci się, to dowidzenia, nie chcemy Cię tu, bo psujesz nam opinię". Nie wiem, może niektórzy już to usłyszeli, może nie, ale napewno każdy ma taką świadomość. Dlatego uważam, że jest tam łatwiej nauczać i uczyć się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AHA Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 19.05.05, 14:59 Przpraszam, miało być: Uczniowie mają świadomość że nie mogą tam zytnio "podskakiwać" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 19:15 tak wcale nie podskakują:) buahaha!!! Moja siostra tam chodzi i mówiła mi ,że sypią równo. Własnie dlatego ,że maja świadomość nietykalności! Kase trzeba oszczędzać! A pani dyr. pogłaszcze po główce i mówi nie rób tak wiecej!!! i dzieciaczek robi dalej co chce:) a nauczycieli to napewno juz nie szanują ! Odpowiedz Link Zgłoś
osa89 Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? 19.05.05, 21:57 Twoja siostra tam chodzi? A która to twoja siostra, co tak podskakuje? Może napiszesz do mnie na maila i wymienimy KONKRETNE komentarze? A naszej pani dyrektor (stawce) to nawet nikt nie próbuje podskoczyć. Jest bardzo miła, ale szalenie konsekwntna w tym co robi - zwłaszcza jeśli chodzi o zachowanie uczniów - niektórzy przekonali się o tym na włsnej skórze. Nie obrażaj więc ludzi szanowny @@@, a jak masz problem, pisz na mój e-mail, pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 23:37 tak jasne a szczególnie pani dyrektor jest konsekwentna!!! buja sie jak wiaterek zawieje!!! W całym tego słowa znaczeniu!!! Gucio wiesz oso co się dzieje albo jestes poprostu florem szkolnym, albo twoi starzy są "kimś" w Ciechu!!! Bo ona zawsze tak obcuje z młodzieżą żeby było dobrze zwracając szczególną uwage na nazwisko!!! Ściem nie super szkoła!!! Raczej UTOPIA!!! a ci nauczyciele ha ha ha !!! Informa - poziom word , exel, chemia - jakaś dziewczyna ją prowadzi przed 30stką a wyglada na 40latek:) poziom kwaśny:) z domieszką tłuszczu w okolicach bioder!!! ,polski - pani M. i jej ciągły zły humor i ból głowy i pani dyr. lepiej filmy oglądać po co lekcje? A potem wyjaździki zagrniczne do partnerów!!! Grubasek jeden!!! A wf hm! gdzie? w tym baraku? z tym młodziakiem? porażka!!!ITD. więc osa89 zastanów sie albo otwórz oczy!!! STO to UTOPIA!!! ale fajnie tak pisac superlatywki na siebie co? i pani dyrektor pewnie tez pisze tylko imiona zmienia:) Do roboty sie weźcie a nie na forum ludziom z mózgu gąbkię robicie matołki uczniowie, i "super nauczyciele" którzy tam kaskę dorabiają pracując w zupełnie innych szkołach!!! oj napisałam to bo mam dosyc tych wymiotnych postów o Świętym, wspaniałym, zapyziałym STO!!! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 20.05.05, 06:43 Zazdrość jest nieuleczalna, droga(i) pani(e) $$$. Bez pozdrowień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezstronny Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 10:53 g ą b k i ę z mózgu to Ty robisz ludziom, odrobinę konsekwencji by się przydało: raz nauczyciel za stary, raz za młody; zdecyduj się wreszcie. I jeszcze jedno, chyba lubisz obrażac ludzi. A obrażany/a też lubisz być? No to masz: Tłuszczyku to masz za dużo Ty! W mózgu, zamiast szarych komórek. Sam się prosiłeś/aś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:57 $$$ -> czyżbys była uczennicą STO? Chyba tak, bo inaczje nie wiedziałabyś tyle o nauczycielach. Stawiam na klasę drugą, ktora ostanio przerabia na polskim blok tematyczny "Utopia", tylko tak się składa że trochę błeęnie tego określenia uzywasz. czyżbys nie uważała na lekcjach? hm, sa ludzie, tkory wolą odrabiać na polskim matme, lub wysyłac sms-ki do znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 20.05.05, 17:35 Hoho widzę, że ktoś tu "dużo" wie, niestety te informacje są ŻAŁOSNE!!Po 1. Pani M.- ,że niby ciagle zły humor i bóle głowy, Boże, weź się zastanów, widzę, ze w ogóle nie znasz tej Pani nie dość, ze jest świetną nauczycielką polskiego( to samo tyczy się do Pani Dyrektor), to jeszcze super wychowawczynią!! zna sie na rzeczy!!Po 2. Pan od wf-u - czy to, że jest młody w czymś przeszkadza, chyba, ze według Ciebie, wf powinien prowadzić, dziadiuś po 80, nie no wtedy to by było dopiero fajnie :/??"Barak" :/ Można w tym niby "baraku" ćwiczyć, nikomu to nie przeszkadza!! a Pani od inf., wiesz, nie żartuj sobie, akurat teraz robimy algorytmy, a z tego co wiem to nie jest to samo co paint :/, wiec, na przyszłośc, troche więcej żetelych informacji!! A i jeszcze jedno jeśli jesteś z mojej klasy (II g) chociaż mam nadzieje, że nie to wstyd mi za Ciebie!! No comments....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
osa89 Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? 20.05.05, 17:40 Prawda, algorytmy na infie i całe to programowanie jest naprawdę trudne... Na szczęście za chwilę disco! Juuuuuuż leeeeeeecęęęęęęęęęę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 20.05.05, 17:47 No!!Ale według $$$ to jest paint, wiecznie paint i word, cóż....:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.05, 14:44 $$$-kwasiarz i tyle. ja tez ma nadzieje ze nie chodzi do NASZEj klasy! we! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiona Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 19.05.05, 22:15 o wygląda na to że STO zaczyna się odkrywać, jak jest tam naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
osa89 Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? 19.05.05, 22:43 JEST NAPRAWDĘ SUPER! A ŻE DYSCYPLINA BYĆ POWINNA, TO CHYBA NIC ZŁEGO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddziwiona Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 19.05.05, 23:14 Gimnazjum STO jest normalną szkołą, w której są NORMALNI LUDZIE. Niczego nie odkrywamy pisząc jak jest w naszej szkole. Każdy może przyjść i przekonac się jak miło zostanie przyjęty i jak trudno będzie mu uwierzyć że w szkole może być tak fajnie. Pozdrawiam wszystkich! Jutroooooo discooooooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.05, 16:29 w pełni zgadzam sie z osą i oddziwioną, a co do $$$ to.. no comment.. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 17:00 jescze jedno $$$ -> czy fałdki tłuszczu w okolicach bioder przeszkadzają w nauczaniu jakiegoś przedmiotu (może poza wf-em)? Odpowiedz Link Zgłoś
guciu83 Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? 20.05.05, 17:41 -------------------------------------------------------------------------------- Czemu nie pozwalacie cieszyć sie ludziom z fajnej szkoły???? Niech się cieszą - a wy zamiast zazdrościć cieszcie się ich szczęściem ;-))) Heh... tylko ludziska z STO - żeby wasza radość nie przeobraziła się w frustracje i beznadziejne zakłamanie tak jak mozna to zaobserwowac u krasiniakowców... Pozdro dal wesołych ludzi :))) mooszlo (klozetowa?!?) - to nie spam ani obraza WB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 24.05.05, 16:32 Dzisiaj odbył się bieg na orientację w którym brały udział wszystkie gimnazja ! I jak wam poszło ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 24.05.05, 17:21 A biegliśmy, biegliśmy, słabiutko niestety :P Już byliśmy blisko mety, ale zgubiliśmy sie :P, a mogło być tak pięknie :P Ale co tam to tylko zabawa :D Pozdrowienia dla naszego Pana trenera :D:D Fajnie było :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIM4 Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 18:54 Bieg na orientację, które organizowało GIMNAZJUM NR 4, a nie STO ooo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 24.05.05, 20:04 Organizowało, ale "..." nie pytał/a kto organizował, tylko jak nam poszło :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwórka Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:34 Tak bardzo razi i przeszkadza, jak inne niż STO gimnazjum chwali się tym, co robi i przy okazji ktoś na nie zwróci uwagę? Znaczy, że we wszystkim co się dzieje w mieście musi brylować jedynie słuszne gimnazjum, a inne - wara? Nic z tego! dosyć już laurek ku czci gimnazjum STO! WSZYSTKIE POZOSTAŁE TEŻ FUNKCJONUJĄ, też mają ciekawe inicjatywy, pomysły, żeby przyciągnąć młodzież, a to , że na pomysł organizowania corocznych biegów na orientację wpadła CZWÓRKA, a nie STO, nie znaczy, aby ten fakt bagatelizować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowa Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 09:47 A komu przeszkadza? Nie zauważyłem, żeby komuś na forum coś przeszkadzało. Jakieś urojenia?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czwórka Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:10 UROJENIA? przejrzyj posty dot. gimnazjów, a wszędzie znajdziesz utrzymane w jednym tonie wypowiedzi! to nie przejaw urojeń ani kompleksów, tylko znudzenie jednym i tym samym! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 25.05.05, 13:21 Piszesz, ze wszyscy tylko o STO, ludzie chwala tą szkołę, bo jest po prostu taka dobra!!Nie wpadłaś/eś na to? Lubimy naszą szkołę i będziemy o niej mieli takie zdanie, przynajmniej ja zawsze będę o niej dobrze myślała!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 25.05.05, 13:24 Popieram po_prostu_ja:) zgadzam sie z Toba w 100% !!! Nie zamieniłabym naszej szkoły na zadna inna !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zula Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 24.05.05, 21:38 Słyszałam, że I miejsce - GIM. nr 2, a drugie - GIM. nr 1, a co dalej to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 25.05.05, 13:22 Było Super !!! Najlepsza była grupa co sie zgubila :P hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 25.05.05, 13:27 Noooo :) wszyscy juz przy ognisku, a tam jeszcze ejdna grupa nie doszła, nie, że miałą takie SKROMNE opuźnienie :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 25.05.05, 13:28 A i co do szkoły, to najchętniej zostałabym tu w liceum, ale niestety to nie możliwe ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 25.05.05, 13:31 Ja tez bym zostala !!! Ale moze otworza ? kto wie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 25.05.05, 13:55 Ty masz przed sobą jeszcze całą II i III gimnazjum o ile się nie mylę, jesteś z I klasy??Nie mogę się mylić :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 25.05.05, 14:01 No masz rację ale II i III klasa szybko minie! a Ty jestes z II tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 25.05.05, 14:02 A jakże :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 22:15 ja też! :D szkoda ze odchodzić trzeba będzie.. ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 28.05.05, 20:40 Niestety będzie trzeba, ale to jeszcze trochę czasu :D NA SZCZĘŚCIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:25 Jeden rok to jak dla mnnie bardzo mało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: BIEG NA ORIENTACJĘ IP: 213.199.253.* 28.05.05, 22:56 Dla mnie też, szybko zleci :( ALE ZAWSZE TO ROK!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kąpielówka Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 00:15 Najlepsze jest STO!!! Kochana szkoła z naszym kochanym panem Adasiem Kielczykiem!!!Sexi wfmanem z sexi umysłem i kropka....pozdrawiam!!!Miłej nocki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 01.06.05, 13:37 Ekhem...Zgadzam się z pierwszą częścią posta- najlepsze jest STO :), ale co do tej drugiej to...kurna, dajcie sobie spokój sexi wf-man to, sexi wf-man tamto,ojedzane ja to nie wiem, po co ciągle o tym pisać, na tym forum wszyscy już wiedzą, że Pan Adam jest przystojny i po co to powtarzać poraz KOLEJNY i zaczynać wszystko od nowa??!!Jak dla mnie to bez sensu. KOCHANA SZKOŁA Z BARDZO DOBRYM NAUCZYCIELEM WF-U (nie ważne czy jest przystojny czy nie!!) Tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejto Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 01.06.05, 19:36 No fakt... Wszyscy piszą pan Adam to pan Adam tamto !!! Niech kazdy pisze o sobie a nie o innych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 01.06.05, 20:12 Podzielam Twoje zdanie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po_prostu_ja:) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 02.06.05, 17:29 Ha, a nie długo ZIELONA SZKOŁA :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.05, 17:40 proste! już sie nie moge doczekac! kazda zielona szkoła jest fajna :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzystka społeczne STO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 22:55 Rodzice nie zastanawiajcie sie, skonczylam, jestem zadowolona, polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: społeczne STO IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.06.05, 17:16 popieram! Zresztą wyniki mówią same za siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
karoli_na Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? 17.06.05, 18:09 Moim zdaniem najlepsze jest GIM 1 =) hiehie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozsądny Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 17.06.05, 18:16 każdy ma prawo chwalic swoje - rodzice i uczniowie z STO, i rodzice i uczniowie z jedynki... hiehiehie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludwiczek Re: NAJLEPSZE GIMNAZJUM W CIECHANOWIE - KTÓRE? IP: 213.199.253.* 17.06.05, 19:02 BYCZE FORUM pozdro dla 3g Odpowiedz Link Zgłoś