Gość: bartek IP: 195.205.176.* 26.04.05, 12:10 Myślę o założeniu. Jakiego producenta wybrać i gdzie warto założyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adik.s Re: Autogaz instalacja. 26.04.05, 16:38 nie pamietam jaka to ulica ale slyszalem, ze jest porządny gość za wojskiem, jadąc Wojska Polskiego skreca sie w prawo za jednostką wojskową i tam po prawej kawalek dalej facet ma zaklad. ale to tylko to co slyszalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szwagier Re: Autogaz instalacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:17 Polecam warsztat na Zagumiennej. Ja tam założyłem instalację i jestem bardzo zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Autogaz instalacja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.04.05, 21:56 a gdzie można załozyc instalacje na wodór?? bo by mnie to bardzo interesowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adik.s Re: Autogaz instalacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:23 moj znajomy tam zakladał ( u takiego starszego faceta) to non stop cos mu sie rozwalalo i wiecznie tam jezdzil na jakies regulacje... a dziadek gadal `tak ma byc`, a jak pojechal do tego za jednostką wojskową to tamten za glowie sie zlapał i pare rzeczy musial poprzestawiac od instalacji i od tego czasu wszystko ok - zeby ktos nie pomyslal - nie mam nic z nim wspolnego, nie mam w tym zadnego interesu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Autogaz instalacja. IP: 195.205.176.* 27.04.05, 10:32 Dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: Autogaz instalacja. IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.05, 20:23 fakt, w Kątach facet się zna, ale i najtańszy nie jest, instalacje zakładają też naprzeciwko basenu i w interhomie na mazowieckiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownica Re: Autogaz instalacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:24 Trzy lata temu zalozylismy gaz u Darka Daniszewskiego w Sonsku.Porzadna robota, nic nie poprawiane a facet na przegladzie pytal kto zakladal bo dobrze zrobione. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Autogaz instalacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 09:58 Mnie założył wujek w stodole i jadziem jutro na grzyby przetestować . Mam nadzieję ,że nic nie pie..ie ,bo kupa śmiechu byłaby ku.. hehe . Nie wieta gdzie tu jeszcze ukraść trochem gazu ,bo siem kończy ? Odpowiedz Link Zgłoś