Dodaj do ulubionych

Autogaz instalacja.

IP: 195.205.176.* 26.04.05, 12:10
Myślę o założeniu. Jakiego producenta wybrać i gdzie warto założyć?
Obserwuj wątek
    • adik.s Re: Autogaz instalacja. 26.04.05, 16:38
      nie pamietam jaka to ulica ale slyszalem, ze jest porządny gość za wojskiem,
      jadąc Wojska Polskiego skreca sie w prawo za jednostką wojskową i tam po prawej
      kawalek dalej facet ma zaklad. ale to tylko to co slyszalem
    • Gość: Szwagier Re: Autogaz instalacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 20:17
      Polecam warsztat na Zagumiennej. Ja tam założyłem instalację i jestem bardzo
      zadowolony.
      • Gość: zainteresowany Re: Autogaz instalacja. IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 213.77.7.* 26.04.05, 21:56
        a gdzie można załozyc instalacje na wodór?? bo by mnie to bardzo interesowało
      • Gość: adik.s Re: Autogaz instalacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.05, 22:23
        moj znajomy tam zakladał ( u takiego starszego faceta) to non stop cos mu sie
        rozwalalo i wiecznie tam jezdzil na jakies regulacje... a dziadek gadal `tak ma
        byc`, a jak pojechal do tego za jednostką wojskową to tamten za glowie sie
        zlapał i pare rzeczy musial poprzestawiac od instalacji i od tego czasu
        wszystko ok - zeby ktos nie pomyslal - nie mam nic z nim wspolnego, nie mam w
        tym zadnego interesu...
        • Gość: bartek Re: Autogaz instalacja. IP: 195.205.176.* 27.04.05, 10:32
          Dzięki za info.
          • Gość: ppp Re: Autogaz instalacja. IP: *.ciechanow.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.05, 20:23
            fakt, w Kątach facet się zna, ale i najtańszy nie jest, instalacje zakładają
            też naprzeciwko basenu i w interhomie na mazowieckiej
    • Gość: kierownica Re: Autogaz instalacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 08:24
      Trzy lata temu zalozylismy gaz u Darka Daniszewskiego w Sonsku.Porzadna robota,
      nic nie poprawiane a facet na przegladzie pytal kto zakladal bo dobrze
      zrobione. Polecam.
    • Gość: Zenek Re: Autogaz instalacja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 09:58
      Mnie założył wujek w stodole i jadziem jutro na grzyby przetestować . Mam
      nadzieję ,że nic nie pie..ie ,bo kupa śmiechu byłaby ku.. hehe . Nie wieta
      gdzie tu jeszcze ukraść trochem gazu ,bo siem kończy ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka