Dodaj do ulubionych

Wyeksploatowany temat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 02:00
Gdzie w Ciechanowie mozna isc na kulturalne piwo (chodzi rzecz jasna o
wyposazenie obiektu w takich ludzi)? Spor typu Qfel Gawra odpada.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Wyeksploatowany temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 08:57
      na kamyki przy ratuszy ? na swiezym i powietrzu... mi tam odpowiada
      • the_sowisko Re: Wyeksploatowany temat 05.07.05, 10:56
        byłam w Ciechanie w weekend - bardzo przyjemne miejsce. Nie należy do
        najtańszych, ale piwo miodowe jest pycha, a płytą chodnikową po głowie się
        raczej nie oberwie
        • Gość: Lidka Re: Wyeksploatowany temat IP: *.speed.planet.nl 05.07.05, 11:52
          W Mr Chickenie jest kulturalnie. To zupelnie inny lokal niz Gawra czy Qfel.
          Mozesz wypic piwko na spokojnie, a przy okazji dobrze zjesc.
          • Gość: Angelo Re: Wyeksploatowany temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:53
            W tym Kurczaku można dobrze zjeść. Kogoś trzymają się niezłe żarty. Jak byłem
            tam raz to dali mi jakieś niedopieczone (twarde, może stare) mięso. Może inni
            takie lubie ale ja niestety nie. Raczej już nie skorzystam z tego lokalu.
      • Gość: gexon Re: Wyeksploatowany temat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.05, 16:36
        Moze i fajnie, ale strasznie sie tam ciezko chodzi po tych kamieniach, moze to
        taki zabieg marketingowy, zeby sie bardziej zgrzac i wiecej piwa kupic :) od
        dzisiaj proponuje wysypac wszystkie knajpy w miescie, albo lepiej blotem zalac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka