Dodaj do ulubionych

Mistrzem Polski jest Wisła, Wisła Kraków wymiata

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:30
Mistrzem Polski jest Wisła, Wisła Kraków najlepsza jest, a CWKS W TYLE ZA NIĄ
JEST. KIbice wisły łączmy się!!!!!!!!1
Obserwuj wątek
    • Gość: Wacek Re: Mistrzem Polski jest Wisła, Wisła Kraków wymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:15
      "Po burzy słońce"
      Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
      i nad Krakowem zaświeci znów.
      O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
      Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
      Życie bym dał, za krakowską Wisłę
      O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
      O jakże bym chciał
      Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
      Ten boski Krakowski nasz TS.
      I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
      Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
      Życie bym dał, za krakowską Wisłę
      O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
      O jakże bym chciał
    • Gość: stary skate i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:25
      no faktycznie jest mistrzem ale nic pozatym...

a ile razy byles na meczu wisly??wogole wiesz gdzie ts ma stadion??czy
      przylazles sie tu napinac??
      • Gość: Wacek Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:29
        ta napisałeś co wiedziałeś ! gdzie mają stadion ! No ciekawe gdzie chłopcy z
        Reymonta moga miec stadion faflunie! Po drugie sa Mistrzem Polski ! co znaczy i
        nic poza tym ? kur... a co? maja byc dodatkowo Mistrzem Polski w skokach do wody
        czy co? stary desko-rolkowcu coś mi Legią śmierdzisz!!!
        • Gość: LEGIONISTA Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:32
          A MOZE NA PIĄCHY SIĘ ZMIERZYMY CWANIAKU?USTAWKA?WAS NIE MA W CIECHANOWIE!
          • Gość: Turysta Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:54
            A gdzie jest Ciechanów!:) typowy legionista! na piąchy:) pewnie masz dresik i
            szeroki uśmiech! a wogole to widze że macie swój wiejski kącik (post o Legji jo)
            to spadowa tam i do budy dresie ! a ustawki to sa przed meczami głąbie!
            Zapraszam do Wawy lub krakowa o ile wiesz gdzie to jest i masz na bilet
            Legionisto:) jazda jazda Biała Gwiazda
          • Gość: Kozak Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:09
            I co taki kozak jesteś, jesteś za Legią bo sie boisz wyjsć na Ciechanów w
            szaliku Legii, a ustawki są przed meczami badylu. Na co chcesz sie bić znasz
            Kodeks Honorowy?????? A Legia tylko 3 miejsce-47 punktów, A Wisła 1 miejsce i
            62 punkty i co wtej Legii masz takiego fajnego??????
            • Gość: cwks Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:33
              napinacze.wisla z .... wytrysla
              • Gość: bujajSie Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:34
                cwks chyba macie swojego posta? to tam sie onanizuj!
                • Gość: lord vader Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:45
                  synu bialej gwiazdy jesli nie jesteś z Ciecha to czego szukasz w naszych
                  stronach a może chcesz sie spotkać
                • Gość: lord vader Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:45
                  synu bialej gwiazdy jesli nie jesteś z Ciecha to czego szukasz w naszych
                  stronach a może chcesz sie spotkać
              • Gość: LEGIONISTA Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:37
                NIE CWANIAKUJ.MAM WIEKSZE POJECIE NIZ TY NA TE TEMATY.WISLAKU PRZECIERZ TO
                WIDAC,ZE TO CO PISZESZ TO WSZYSTKO SAM.JESTES JEDNA I TA SAMA OSOBA.NIE WAL
                KICHY.KTO POWIEDZIAL,ZE USTAWKA JEST TYLKO PRZED MECZEM?POPROSTU WYMIEKASZ....
                • Gość: Kozak Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:40
                  to gdzie chcesz sie lac na co i kiedy
                  • Gość: LEGIONISTA Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:42
                    NAWET ZARAZ.NA PIACHY.GDZIE CHCESZ
                    • Gość: Wacek Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:45
                      Nie jedna i ta sama osoba głąbie tylko jak ja ci to udowodnie imbecylu! a wiem
                      pieści i walka:) prostaku ty marny legionisto:)
                      • Gość: to ja Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:48
                        a jak wam powiem,ze wiem skad piszecie...i to przychodzi z tego samego koma.a
                        moze na zmiane z niego korzystacie....
                        • Gość: Wiślak Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:51
                          Taaaa z tego samego no co ty? nie mozliwe ale bystrzak! hahahahaha ! to ja
                          przestań proszę bo peknę:0
                        • Gość: LEGIONISTA Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:53
                          NO I WYMIEKL...A MOZE NA PSY DZWONI...LAMUS!IDE NA BRO!(L)!
                          • Gość: stary skate Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:18
                            no to do tego skislaka...
                            powiedz mi dziecko ile razy byles na reymonta??oczywiscie na meczu ;) bo napinac
                            sie i byc 15 minutowym kibicem to moze byc kazdy. podejzewam ze przejezdzajac z
                            rodzicami na wakacje przez krakow widziales przez mala boczna szybke gdzies w
                            oddali stadion TS a jak by wniknac w to jeszcze glebiej to jeszcze moglo sie
                            okazac ze tak naprawde to byl stadion hutnika lub craxy.jesli wiesz o czym mowie
                            to czytaj dalej...

moze masz jakies foty z meczykow TS na ktorych byles??bo takich kibicow bialej
                            gwiazdy znam osobiscie dwoch ktorzy faktycznie tylko przed tv (C+ ) dopinguja
                            swoj ukochany klub...nie ganie tego bo nie wszystkich stac co dwa tygodnie
                            wywalic plny na wyjazd do krakowa..czy pkp czy autem i tak jest drogo..

lecz dla prawdziwego kibica nie ma to znaczenia...liczy sie ukochany klub, dobry
                            doping, wspaniala atmosfera i dobry mecz...jak ostatnio mks mlawa byla w II
                            lidze to mialem okazje znowu poogladac fajne meczyki..jagiellonia, zaglebie
                            sosn, widzew, lks, arke, ruch chorzow czyli kiedys konkretnych
                            pierwszoligowcow...nie kracze ze pewnie kiedys i wisla straci Bogusia i bedzie w
                            fatalnej sytuacji ale czy nie przyjemniej byloby ogladac Legie z Wisla niz Heko
                            Czermno, Drwęca Nowe Miasto Lubawskie, Kujawiak Włocławek?
                            • Gość: kolo Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:12
                              ostry wiślak pewnie podciąga rajstopy i nie ma czasu odpisać nie pozotaje mi
                              nic innego jak udać sie na sparing naszego mksu o16-30 pozdro
                              • Gość: stary skate Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:36
                                a z kim dzis gra MKS o 16.30??
                                • Gość: Kozak Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:45
                                  Bylem na wszystkich meczach Bialej Gwiazdy, a tak wogóle to samochodem jade do
                                  Warszawy a stamtąd do Krakowa samolotem. Moj klub jest wart wszystkich
                                  pieniedzy. Bede jezdzil dopoki bdzie mnie stac!!!!!!!!!!Legie tez lubie, ale
                                  kocham tylko WISŁE!!!!!!!!
                                  • Gość: kluskens Re: i co z tego?? IP: 213.199.253.* 21.07.05, 00:03
                                    i to z tego ze LEGIA! Co??? PIĘĆ - - - ZERO !!!
    • Gość: stary skate Re: Mistrzem Polski jest Wisła, Wisła Kraków wymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:52
      ad wislak

to slabo te "piesni" TS znasz jak wkolko powtarzasz to samo...brak argumentow
      potwierdzaja moje wczesniejsze przypuszczenia ze jedynie w necie odwiedzales wisle
      • Gość: KoniQ Re: Mistrzem Polski jest Wisła, Wisła Kraków wymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:16
        Ja nie słyszę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka