Gość: Wiślak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:30 Mistrzem Polski jest Wisła, Wisła Kraków najlepsza jest, a CWKS W TYLE ZA NIĄ JEST. KIbice wisły łączmy się!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wacek Re: Mistrzem Polski jest Wisła, Wisła Kraków wymi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:15 "Po burzy słońce" Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary skate i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:25 no faktycznie jest mistrzem ale nic pozatym... a ile razy byles na meczu wisly??wogole wiesz gdzie ts ma stadion??czy przylazles sie tu napinac?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:29 ta napisałeś co wiedziałeś ! gdzie mają stadion ! No ciekawe gdzie chłopcy z Reymonta moga miec stadion faflunie! Po drugie sa Mistrzem Polski ! co znaczy i nic poza tym ? kur... a co? maja byc dodatkowo Mistrzem Polski w skokach do wody czy co? stary desko-rolkowcu coś mi Legią śmierdzisz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:32 A MOZE NA PIĄCHY SIĘ ZMIERZYMY CWANIAKU?USTAWKA?WAS NIE MA W CIECHANOWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Turysta Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 13:54 A gdzie jest Ciechanów!:) typowy legionista! na piąchy:) pewnie masz dresik i szeroki uśmiech! a wogole to widze że macie swój wiejski kącik (post o Legji jo) to spadowa tam i do budy dresie ! a ustawki to sa przed meczami głąbie! Zapraszam do Wawy lub krakowa o ile wiesz gdzie to jest i masz na bilet Legionisto:) jazda jazda Biała Gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:09 I co taki kozak jesteś, jesteś za Legią bo sie boisz wyjsć na Ciechanów w szaliku Legii, a ustawki są przed meczami badylu. Na co chcesz sie bić znasz Kodeks Honorowy?????? A Legia tylko 3 miejsce-47 punktów, A Wisła 1 miejsce i 62 punkty i co wtej Legii masz takiego fajnego?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cwks Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:33 napinacze.wisla z .... wytrysla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bujajSie Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:34 cwks chyba macie swojego posta? to tam sie onanizuj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord vader Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:45 synu bialej gwiazdy jesli nie jesteś z Ciecha to czego szukasz w naszych stronach a może chcesz sie spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord vader Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:45 synu bialej gwiazdy jesli nie jesteś z Ciecha to czego szukasz w naszych stronach a może chcesz sie spotkać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:37 NIE CWANIAKUJ.MAM WIEKSZE POJECIE NIZ TY NA TE TEMATY.WISLAKU PRZECIERZ TO WIDAC,ZE TO CO PISZESZ TO WSZYSTKO SAM.JESTES JEDNA I TA SAMA OSOBA.NIE WAL KICHY.KTO POWIEDZIAL,ZE USTAWKA JEST TYLKO PRZED MECZEM?POPROSTU WYMIEKASZ.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:40 to gdzie chcesz sie lac na co i kiedy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:42 NAWET ZARAZ.NA PIACHY.GDZIE CHCESZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:45 Nie jedna i ta sama osoba głąbie tylko jak ja ci to udowodnie imbecylu! a wiem pieści i walka:) prostaku ty marny legionisto:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to ja Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:48 a jak wam powiem,ze wiem skad piszecie...i to przychodzi z tego samego koma.a moze na zmiane z niego korzystacie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiślak Re: i co z tego?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:51 Taaaa z tego samego no co ty? nie mozliwe ale bystrzak! hahahahaha ! to ja przestań proszę bo peknę:0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEGIONISTA Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 14:53 NO I WYMIEKL...A MOZE NA PSY DZWONI...LAMUS!IDE NA BRO!(L)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary skate Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 10:18 no to do tego skislaka... powiedz mi dziecko ile razy byles na reymonta??oczywiscie na meczu ;) bo napinac sie i byc 15 minutowym kibicem to moze byc kazdy. podejzewam ze przejezdzajac z rodzicami na wakacje przez krakow widziales przez mala boczna szybke gdzies w oddali stadion TS a jak by wniknac w to jeszcze glebiej to jeszcze moglo sie okazac ze tak naprawde to byl stadion hutnika lub craxy.jesli wiesz o czym mowie to czytaj dalej... moze masz jakies foty z meczykow TS na ktorych byles??bo takich kibicow bialej gwiazdy znam osobiscie dwoch ktorzy faktycznie tylko przed tv (C+ ) dopinguja swoj ukochany klub...nie ganie tego bo nie wszystkich stac co dwa tygodnie wywalic plny na wyjazd do krakowa..czy pkp czy autem i tak jest drogo.. lecz dla prawdziwego kibica nie ma to znaczenia...liczy sie ukochany klub, dobry doping, wspaniala atmosfera i dobry mecz...jak ostatnio mks mlawa byla w II lidze to mialem okazje znowu poogladac fajne meczyki..jagiellonia, zaglebie sosn, widzew, lks, arke, ruch chorzow czyli kiedys konkretnych pierwszoligowcow...nie kracze ze pewnie kiedys i wisla straci Bogusia i bedzie w fatalnej sytuacji ale czy nie przyjemniej byloby ogladac Legie z Wisla niz Heko Czermno, Drwęca Nowe Miasto Lubawskie, Kujawiak Włocławek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:12 ostry wiślak pewnie podciąga rajstopy i nie ma czasu odpisać nie pozotaje mi nic innego jak udać sie na sparing naszego mksu o16-30 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary skate Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:36 a z kim dzis gra MKS o 16.30?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozak Re: i co z tego?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:45 Bylem na wszystkich meczach Bialej Gwiazdy, a tak wogóle to samochodem jade do Warszawy a stamtąd do Krakowa samolotem. Moj klub jest wart wszystkich pieniedzy. Bede jezdzil dopoki bdzie mnie stac!!!!!!!!!!Legie tez lubie, ale kocham tylko WISŁE!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kluskens Re: i co z tego?? IP: 213.199.253.* 21.07.05, 00:03 i to z tego ze LEGIA! Co??? PIĘĆ - - - ZERO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary skate Re: Mistrzem Polski jest Wisła, Wisła Kraków wymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 11:52 ad wislak to slabo te "piesni" TS znasz jak wkolko powtarzasz to samo...brak argumentow potwierdzaja moje wczesniejsze przypuszczenia ze jedynie w necie odwiedzales wisle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KoniQ Re: Mistrzem Polski jest Wisła, Wisła Kraków wymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.05, 12:16 Ja nie słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś