Gość: Nina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 13:39 Czy to prawda o tyn Lepperrze ich troje oraz iwanie i delfinie. Ja tym nie jestem strasznie ajnterasoawana , ale można by było się pośmiać. Wiecie,piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hmmm Kto? KIedy?Gdzie? Po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 15:06 ta ale jej chodzi gdzie kiedy po co. Zresztą ja nie wiem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej L Re: ich troje :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 11:16 Bedziemy u was przed zamkiem. Koncert o 17-tej. Przycodźcie bedzie kiełbasa, itp. rzeczy.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniuś Re: ich troje :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 19:57 Ich Troje i Ivan bez delfina. Delfin nie bierze udziału w trasie koncertowej samoobrony gdyż nie popiera tej partii i Leppera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: ich troje :D IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 14:06 I ma rację jeden poważny artysta, który nie dał sie kupić. A swoją drogą to poważnie się zastanawiam skąd Lepper i mu podobni biorą ogromne pieniądze na kampanię. W kredyty to ja nie wierzę a może zwyczajnie kłamią. Oj szumowinki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Ich troje Re: ich troje :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 23:23 Jestem wielkim fanem Ich Troje. To kiedy mają być. Lepper to wie jak zadbać o rozrywkę dla wyborców. Popiera chłopaka. To jedyny słuszny kandydat na Prezydenta...................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frubber Re: ich troje :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:29 łojej ale znawcy..... kiczu! Odpowiedz Link Zgłoś