Gość: YoMan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.05, 22:37 Gra ktos z Ciechanowa w Counter-Strik'a 1.6, jesli tak to na jakich serverach ? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pro_skiller Re: Gra ktos w ... 30.11.05, 22:55 Niestety w CS`a niegrywam, ale chciałem się dowiedzieć czy ktoś gra w Enemy Territory lub Call of Duty 2 ??? Pozdro dla grających w sieci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Gra ktos w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.05, 20:38 kiedys gralem w CoD i Wolfenstein'a obecnie gram na OGAME.PL, jest nas kilku z ciechanowa. W wiekszosci na UNI9. DARKART Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Gra ktos w ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 04:08 pewnie ze graja w CSa a z serverow to polecam Anarchy[BORG], Unimatrix[BORG], Team Pentagram Public, Bstok.aim, Domowe Przedszkole i oczywiscie ForFun, misioo, G4, Strzelnica Wroclaw tam mozesz mnie spotkac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
fever18 Re: Gra ktos w ... 26.02.06, 20:06 graja esl-europe.net/pl/cs/funmap/1on1/ladder/player/1555851/ Odpowiedz Link Zgłoś
kozzz Re: Gra ktos w ... 26.02.06, 21:45 Ja osobiscie pykam w Soldata, wczesniej kilka miesiecy w Mu Online. W ta druga z Ciechanowa gra bardzo duzo osob. Jest nawet Ciechanowska guildia FOX. Pare osob naprawde wymiata. A w CS'a chyba gra najwiecej i tak, w koncu jedna z najpopularniejszych sieciowek. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś