Dodaj do ulubionych

*******RUDY*********

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 19:17
z jego taki tuner jak zemnie ksiadz , mówil w reportazu o swoim nowym audi
ktorego nawet sam nie tuningowal:), jak jest takim dobrym tunerem toczemu
niebarl udzialu w sezonie 2005:) a dzielnie mowil przed sezonem ze bedzie
bral udzial:D a stego co wiem to nie tylko on bral udzial w wyscigach na 1,4
mili z ciechanowa co prawda nie w sss ale na legalnych wyscigach w szymanach
2005:) co prwada nas zreprezetant ciechanowa zdobyl 1 miejsce , a nawet Piotr
Krawczyk nie wspomnial w reportażu ze w tym roku w szymanch bral udzial:PP
Obserwuj wątek
    • Gość: rudy to menda Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 20:37
      znam innego rudego niesamowita medna z niego ćpun itp
    • Gość: jj Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 22:03
      jj
      • Gość: kumpel Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 23:57
        porządny chłopak znam go, jest naprawde ok. pozdrawiam piotrek i życze sukcesów.
        • Gość: kazik Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 00:27
          tylko w szymanach scigal sie skodo master's tuning::D zajol 2 miejsce a
          wlasciciel skody 1D::D
          • Gość: kierowca Re: *******RUDY********* IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 00:22
            Po prostu cienki jest gostek ...
            W tej chwili ściganie się to kwestia kasy ... (bynajmniej na 1/4mili) i nic
            ciekawego ... w zasadzie to tylko ruszanie i szybka zmiana biegów ... ZERO
            UMIEJĘTNOŚCI TECHNICZNYCH typu pokonowanie zakrętów, nawrót na 180* zakręcie itp..

A ciekawy jestem jakby każdy dostał identyczne auto (np. Cinqucento/Seicento
            Sporting, albo nawet F126p), identycznie lekko przerobione do rajdów ... i by
            się na jakimś KJ's ścigneli ... to pewien ten cały Piotr pewnie by na ostatnim
            miejscu był... (brak umiejętności .. tylko kasa na przeróbki auta)
            • Gość: ruty to pała Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 07:05
              zgadzam sie w 100% Na Szymanach szanowny Krawyczyk,który jak sadzi jest swietny
              w tym co robi bo ma doswiadczenie i umie wyczuć swiatła zajoł 2 miejsce tym
              samym autem co chłopak startujacy pierwszy raz w zyciu w wyscigach
            • Gość: szakal Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 07:19
              podobno ma licencje kierowcy hahha hahahah
    • Gość: popo Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 10:13
      Widzę ze tu panuje zawiść i zazdrość proponował bym najpierw osiagnać co
      kolwiek a najlepiej osiagnąć cos wiecej niz on i dopiero komentować a nie
      komentowac tego co koli wszystkich w oczy i naj wyrażniej wszyscy zazdroszczą
      mu tego co osiagnał i co osiagnie swoja praca i pozytywnym myśleniem a te osoby
      co piszą to osiagną Dno Dna...!!!!
      • Gość: zax Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:10
        ty popo nie pajacuj bo rudy to tak ciemniak ma firme robil swoj samochod
        wawie
        • Gość: ????? Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:41
          To ty nie pajacuj...
          Po pierwsze z tego co wiem to auto powstawao z ciechanowie na ul.Gostkowskiej
          tam wasnie bylo skladane czesci zostaly sprowadzone z USA,Szwecji,Niemiec,Angli
          cala robota zostala wykonana w ciechanowie w jego firmie sa na to zdjecia bo mi
          pokazywal jak skladal te auto. W warszawie zostalo auto tylko wystrojone i
          zalozony zostal wyczynowy komputer Autronic i tylko jedna firma z tego co mi
          mowil podjela sie zestrojenia tego auta i z tego co wiem to walcza z tym juz 3
          miesiace i nie moga osiagnac tego co zadowoli Piotra mam nawet jego wykres
          gdzie ma 677KM bez nitro wiec nie gadaj ze robili mu to w warszawie bo tam to
          tylko zaostalo te auto wystrojone a cala najgorsza robota powstala w
          Ciechanowie...
          Jak tam piepszysz glupoty po podjec do niego i sie sam zapytaj to ci wszystko
          powie....
          • Gość: calineczka Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:45
            Ludzie opanujcie sie pie..cie glupoty a taki Rudy ma z tego zabawe i sie
            smieje z was bo wy reagujecie na wszystko co on zrobi i to komentujecie
            poprostu koli was w oczy ze on ma kase a nie wy a on na to leje czy wy gadacie
            na niego czy nie czy mu zazdroscicie czy nie on bedzie robil to dalej i jeszcze
            bedzie bardziej sie z tego smial Poprostu w tym kraju juz tak jest jeden ma
            kase a inny nie...
          • Gość: zax Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 11:55
            wiesz co z tego co ja wiem to te audi ma rozbite podobna rozbil je na torze w
            toruniu mi chodzi o te nowe audi czarno czaerwone pozdro
            • Gość: hamuj pieta Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:14
              heheheh nie gadajcie glupot tez mam w ch.. hajsu i niejedno w swoim narazie
              krotkim zywocie osiagnalem na szczeblu krajowym oczywiscie w innej dyscyplinie
              ale jakos nie mam ochoty sie tym chwalic ale skromnosc "rudego" tez
              wskazana...pozdro
            • Gość: ????? Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:40
              Jak cos to rozbił w Poznaniu miał dachowanie ale to we wrzesniu 2004r i auto
              zrobił juz bardzo dawno a potem je sprzedał... A to co ja napisałem to własnie
              o tym czernowo-czarnym audi wiec do informuj sie kolego a potem udzielaj sie tu
              jak juz bedziesz miał doklade informacje co i jak...
              • Gość: zax Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 16:47
                jak on robil te audi w zwyklym warsztacie zraz za pierszym macdonaldem to sam
                nie wiem jak mogl mniec te s2 na wiosne 2005ruku na bemowie ?? jak rozbil je
                2004 roku sam widzilem jak wiezli je na lawecie prz ciechanów w sierpmniu
                2005roku????????
                • Gość: kierowco zwolnij.. Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 17:57
                  kolejne auto do scigania sie po c-nowskich ulicach (:
      • Gość: ... Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 08:18
        ale co on osiagnoł???? to tylo ze wziol kase od tatusia żeby sie pobawić bo
        sam w tym kierunku oprocz tego ze trzymal kierownice i wciskal pedał gazu nie
        robił. Żeby to on chodz w najmniejszym stopniu zapracował na to to chwała mu za
        to ale tak nie jest..
    • Gość: fajcik Re: *******RUDY********* IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 00:28
      bukieciki heheh
    • Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.05, 10:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka