Dodaj do ulubionych

restauracja ZACISZE

IP: *.chello.pl 26.01.06, 18:19
witajcie, podobniez fajne sa imprezy w hotelu Zacisze ?
cos wiecie ?
Obserwuj wątek
    • Gość: aaa Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 21:24
      było interesująco, muzyka i parkiet-spuer,
      strzeżcie się napoju z beczki- piwo przypomina jedynie z ceny
      • Gość: kremik Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:50
        jak narazie imprezki sa tam fajne , niezłe laski sie tam kreca he he
        • Gość: max Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 09:27
          Calkiem sympatycznie, moze poza tym ze niektorzy kelnerzy swiadomie oszukuja
          wydajac reszte w barze. Moze sami sobie portacaja napiwki? Troche mnie to
          denerwuje, bo gdy jedenmu zwrocilem na to uwage to mial do mnie wielka
          pretensje, ze go o to oskarzam, ale w koncu wydal tyle ile powinien.
    • Gość: yoga22 Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 11:17
      imprezki są super, przede wszystkim dla tego, że nie ma guwniarstwa tak jak w
      Gawrze. są ludzie w normalnym wieku. :)i za to lubię tam chodzić.
      • Gość: XXXX Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:15
        Moze imprezki sa niezle ale obsluga jest kiepska no i jedzenia tez nie
        polecam!!!
    • Gość: Gonta Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:46
      Całe to zacisze to tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!
      Nie wiem jak imprezki w tym lokalu ale bylam na weselach 2 i bylo
      beznadziejnie!!! KATASTROFA
      • Gość: max A jak jest w Baronie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 17:50
        Zacisze powoli zaczyna mi sie nudzic, a slyszalem ze w Baronie w restauracji tez
        sa organizowane jakies cotygodniowe imprezki. Moze ktos byl i podzieli sie
        swoimi spostrzezeniami. Jaki nastroj, muzyka i ceny?
        • Gość: monia Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 23:27
          Byłam w Zaciszu 2 razy w karnawale. Bawiłam się świetnie, dobry poziom.
          • Gość: Zycha Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 10:13
            Jedno słowo jakie mi przychodzi na myśl o ZACISZu to KATASTROFA!!!!!
            • Gość: mariusz Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 09:09
              Jedno słowo jakie mi przychodzi na myśl o Zysi to DEBIL
              • Gość: max Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.06, 11:56
                Niestety, kolejna wizyta w Zaciszu i kolejne nieprzyjemne wspomnienia. Po
                pierwsze: kelner probowal mnie uraczyc piwem nalewajac je do brudnej szklanki
                (na dnie byla jeszcze pozostalosc poprzedniego klienta). Po drugie: na
                zamowionego drinka musialem upominac sie trzykorotnie zanim sam nie poszedlem do
                baru i sobie nie przynioslem. Myslelem ze to restauracja, a nie podrzedna
                speluna, a z jakosci obslugi przypomina ta druga :(
                Pracowalem kilka lat w branzy hotelowej w calej Polsce i takie zachowanie jak w
                Zaciszu byloby nie do pomyslenia, a gdyby sie cos takeigo zdarzalo to szybko
                odpowiedzialni poniesliby konsekwencje. Przykre to ale Ciechanow widocznie
                jeszcze duuzo musi sie rozwinac, przynajmniej w tej dziedzinie.
              • Gość: Zycha Re: restauracja ZACISZE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:56
                Drogi Mariuszu nie wiem czemu mnie tak obrazasz? Pytaja tu o zacisze wiec
                udzielam odpowiedzi bylam tam wiele razy u uwazam ze kazdy pobyt tam to
                katastrofa!! Mowie to szczerze. mam do tego prawo. A Ty co pracuesz tam ze nie
                dasz sie na ten temat normalnym ludziom wypowiedziec.
                Moze sam jestes DE... ?????????? chyba tak bo skoro tylko na tyle bylo Cie
                stac!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka