13.04.06, 08:20
Tak sobie przeglądam te nasze ciechanowskie forum od dłuższego czasu i nasuwa
się jeden wniosek, iż wprowadzenie logowania nie był to przemyślany krok.
Wyraźnie widać, że zainteresowanie forum spada z dnia na dzień.
Wiem, że zaraz będzie tak i obrona tego pomysłu.
Aby wyeliminować obraźliwe wątki i posty wystarczy je usunąć.
Obserwuj wątek
    • 06-400c Re: forum 13.04.06, 11:27
      No fakt. Też obserwuje forum i widać coraz mniej postów. Ale nie widac też aby
      posty znikały tzn, że ogólny poziom dyskusji wzrósł. Są dobre i złe strony tej
      sprawy.
      Guciu ale ptaszki rano śpiewały, że forum ma wrócić do poprzedniego stanu - czy
      to prawda? :)
      • robi111 Re: forum 13.04.06, 12:18
        oby te ptaszki miały rację,... oby
      • guciu83 Re: forum 13.04.06, 13:39
        Ahhh te ptaszki... Chyba zaczne je przeganiać ze swojego parapetu bo niby
        ładnie śpiewaja ale tez podglądają i potem przekazują tajne info ;p.
        OK. Skoro te ptaszki już wyśpiewały coś w tym temacie to napisze, że tak.
        Logowanie prawdopodobnie zniknie ale czy napewno tak się stanie i ewentualnie
        kiedy nie mogę jeszcze powiedzieć (bo nie wiem :) ).

06-400c odbierz pocztę i odpowiedz na pytanie, które ci dam zadałem jeśli
        możesz :).

pzdr
      • mlody2001 Re: forum 30.04.06, 23:32
        Posty nadal znikają. Mój dwa razy został skasowany dotyczył koalicji rządowej
        PiS-Samoobrona. Albo komuś mocno przeszkadzał albo drażnił. Przedstawiłem w nim
        stanowisko Rady Nazelnej PSL,która powiedziała PSL nie wchodzi do rządu. Co w
        tym złego. Czy to musi znikać?
        • guciu83 Re: forum 01.05.06, 20:22
          Musi i dobrze o tym wiesz.
          To nie miejsce na takie wpisy.
          • taktik Re: forum 01.05.06, 21:27
            Tak. Ale jest to miejsce na bluźnierstwa i obrażanie uczuć religinych.
    • transformator_x Re: forum 13.04.06, 19:54
      Zostawcie logowanie a nawet je zlikwidujcie, ptaszki-przyjaciele.
      Przekażcie mój głos w dyskusji opiekunowi bo podobno mnie już nie widzi :-DD

BTW, pzdr :DDD
      • flyguy71 Re: forum 13.04.06, 20:17
        Towarzystwo Wzajemnej Adoracji - bawcie się "dobrze" dalej, żyjąc w swoim
        świecie :-)A w związku, że dla niektórych zbliżają się "święta" życzę dalszych
        zmian nick'ów - może będzie łatwiej, bo w główkach za wiele wam się zmienić nie
        da :-)Wesołego jajka i dalej rządów "kaczek w kurniku".
        • magik1985 Re: forum 14.04.06, 13:28
          Nie wiem czym to jest spowodowane, ale zauważyłem, że jest coraz więcej nowych
          postów(maxymalna ilość odpowiedzi, to 20-30, z czego połowa to czcze gadanie
          o "d*pie Maryni"). Nie wiem czy logowanie coś zmieni. Proponuję zablokować
          wszystkie posty tego gościa"nade mną". Brak mi na niego słów. pzdr
          • flyguy71 Re: forum 14.04.06, 20:00
            TAK jest, popieram: zakazać, zablokować, weryfikować kto może - kto nie,
            stworzyć forum tylko dla "nas". "My" mamy rację i myślimy poprawnie, "oni" nie.
            Jedna linia "myślowa" - to już było, ale nie pamiętasz. 20 stopień zasilania
            zrobił swoje - jesteś na świecie.(jak nie wiesz co to znaczy magiku spytaj
            rodziców) :-)
            • ciech01 Re: forum 15.04.06, 16:44
              Zrezygnować z logowania!!!
            • 06-400c Re: forum 15.04.06, 18:11
              I tu znowu uwidacznia sie Twoje ograniczenie :).
              Ty przeciez nie prezentujesz zadnej "linii myślowej".
              Ty prezentujesz chamstwo i prostactwo a tego faktycznie lepiej żeby nie było.

• flyguy71 Re: forum 17.04.06, 15:04
                Ja niczego i nikogo nie reprezentuję to tylko "ja". I widzę że tylko tego typu
                przekazy do was docierają: chamskie i prostackie. Inteligentniejsze ? Nie.
                Grochem w ścianę. Moje ograniczenie? - raczej upodlenie. Człek do poziomu
                krawężnika musi zejść żeby rozbudzić dyskusję i wam dorównać. A najlepiej jak
                się stanie ofiarą na której wszyscy "wieszają psy". Pozdrowienia dla Gucia,
                wspiera "większość" czyli tych co "mają rację" na Forum. Uciecha dla
                czytających i rozumiejących. PZDR dla silents & darks :-)
              • phk1 Re: forum 15.07.06, 21:33
                [phk1-myslalem ze flyguy to tylko mnie sie czepil pozna wiosna a tu okazuje sie
                ze tak ma od poczatku z kazdym na tym forum ,Moze ktos siegnie wstecz do postow
                i napisze komu naublizal i obrazil]
                06-400c napisała:
                > I tu znowu uwidacznia sie Twoje ograniczenie :).
                > Ty przeciez nie prezentujesz zadnej "linii myślowej".
                > Ty prezentujesz chamstwo i prostactwo a tego faktycznie lepiej żeby nie było.
                >
          • 06-400c Re: forum 20.04.06, 10:59
            Wiesz magik1985. A mnie ten flyguy71 zaczyna się nawet podobać :).
            Takie forumowe coś. Taki troche piesek (bo szczeka), troche kotek (jest wredny
            i chodzi własnymi ścieszkami), troche cameleon (nieudomowiony, dziki,
            zmieniający się) i troche świnka wietnamska (tu komentarz chyba zbędny ;-)).
            I widzisz? Dzięki niemu na forum mamy zwierzątko (on nim jest), a właściwie to
            wiele zwierzątek w jednym :). Teraz trzeba go ułożyć. A jak się nie da to
            zgodnie z Twoją sugestją (zablokować wszystkie posty tego) uśpić ;-).
            • flyguy71 Re: forum 22.04.06, 16:25
              Nawet mi się podoba określenie "takie forumowe coś". "Coś" coś wam napisze:
              jest taki film "The Thing" z Kurtem Rusellem, bohaterowie tego filmu też na
              początku ignorowali to "coś" a później z nim walczyli...i jak na holiłudzką
              produkcję przystało: wygrali :-) ale tu nie holiłud.
              Kaczki mimo nazwiska nie lubią zoofili :-) a u ciebie coś trąci pewnym
              natręctwem.
              TAK - jestem za eutanazją nie tylko sieciową :-) uśpić, odłączyć respirator.
              Jak to "coś" może w ogóle mieć zdanie i do tego inne niż "nasze"?
              • magik1985 Re: forum 22.04.06, 23:18
                Koleś mam pytanie do Ciebie. Kim ty właściwie jesteś, że obrażasz mnie i nie
                tylko?? Wiem co to jest 20 stopień zasilania i co i kto wtedy powstał. Masz
                kompleksy? Oj. nIeładnie. JA JESTEM PRZECIWKO OBECNOŚCI NA FORUM TAKICH
                CHŁYSTKÓW JAK TY! Niczego sobą nie reprezentujących, i obrażajacych kogo sie da
                i jak się da, z braku laku i argumentów przede weszystkim. Po grzyba wchodzisz
                na forum i zabierasz głos skoro krytykujesz? Syndrom ciężkich zabawek w
                dzieciństwie? No, ale skoro Wybiórcza pozwala sobie na wypowiedzi TAKICH na
                forum i na łamach, to życzę jej szybkiego upadku. WON!
                • flyguy71 Re: forum 23.04.06, 17:41
                  Odpowiedzi: właściwie to jestem człowiekiem, a właściwie czujesz coś? jesteś
                  obrażony? Dobrze o to chodziło. Gratuluję znajomości współczesnej historii. Mam
                  kompleksy - ty ich nie masz? Ciekawe. Możesz swoje zdanie wygłaszać gdzie
                  chcesz - fajnie nie? Kiedyś tak nie było. JA JESTEM PRZECIWKO TAKICH CO SĄ
                  PRZECIWKO. Grzybków to ty się chyba najadłeś i nie bardzo nad tym panujesz. Wg.
                  ciebie osoba krytykująca nie ma prawa zabierać głosu? Przecież nie krytykuję
                  jest fajnie. Będzie koalicja, ZUS za 25 lat nie będzie miał z czego wypłacać
                  emerytur, benzyna idzie w górę, jest dostęp do sieci dla każdego - można
                  pisać "WON". Acha w latach 70 (to za Gierka) zabawki były ciężkie, i pod górkę
                  do szkoły, piach po kolana - nie to co dziś Gimbusy i Lego
            • magik1985 Re: forum 22.04.06, 23:20
              O O!!!! Dobre!!! Tylko uśpić to w realu! Nie madryt broń Boże!;-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka