Dodaj do ulubionych

BORUTA - jutro otwarcie.

18.04.06, 09:17
Już jutro, tj. 19 kwietnia o godz. 15.00 nastąpi otwarcie BORUTY.
W końcu się doczekaliśmy :)
Obserwuj wątek
    • the_sowisko Re: BORUTA - jutro otwarcie. 18.04.06, 09:57
      siema Dżemek :)
      to zapewne zjawię się tam jak w końcu dotrę do Ciecha
      • phk1 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 19.04.06, 21:36
        a co to ta BORUTA??
    • alexandryjska77 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 19.04.06, 22:13
      niestety nie nad czym ubolewam strasznie mocno...podobno w sobotę...ech
    • dzemek1974 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 20.04.06, 09:00
      Niestety, znowu się pospieszyłem :/
      Byłem w BORUCIE dzień przed planowanym otwaciem i się dowiedziałem od
      właściciela, że znowu jest mały poślizg - jakieś tam sprawy papierkowe. Z tego
      co mi powiedział, ostatecznie otwarcie nastąpi w poniedziałek - 24 kwietnia.
      P.S.
      Wszystko już jest urządzone. A najfajniejsza jest ta PLAZMA. Teraz to sobie
      będzie można meczyki pooglądać :)
    • dzemek1974 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 22.04.06, 13:29
      Otwarcie w sobote - 22 kwietnia o 15.00
      • the_sowisko Re: BORUTA - jutro otwarcie. 23.04.06, 19:48
        byłam

zdjęła mnie zgroza!

podciągnięto mi bluzkę, grożono wywleczeniem na dwór i spraniem (dwa razy),
        jakiś burak nie dał sobie wyperswadować podwalania się do mojej młodszej
        siostry, zostałam zwyzywana od najgorszych, musiałam słuchać debili drących się,
        bluzgających strasznie głośno i śpiewających piosenki o Legii, Widzewie, Żydach
        (słodycz)

po tym otwarciu mam do powiedzenia jedno:
        moja noga nie postanie w tym lokalu
        • piero6 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 24.04.06, 08:59
          no fakt, Boruta to juz nie knajpa rokendrolowcow, powinna sie teraz nazywac
          KIBOLRUTA, jeszcze chwila i z pozadnej, jedynej w swoim rodzaju knajpy zrobi
          sie speluna z drechami, i wszyscy normalni zaczna omijac bo starch bedzie wjesc
          bo za krzywe spojrzenie w pysk mozna bedzie dostac, zreszta wiekszosc starej
          wiary pewnie bedzie juz ja i tak omijac, szkoda ale coz... nie mamy na to
          wplywu...
          • the_sowisko Re: BORUTA - jutro otwarcie. 24.04.06, 13:47
            było kilka starych osób z dawnej załogi, ale większość olała "nową Borutę" -
            szczerze mówiąc proporcja była taka: starzy bywalcy 20% - drechole i palanty od
            piosenek legii 80%

• piero6 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 25.04.06, 15:33
              łoj nawet bym rzekł, że góra 10%, z tego co ja widzialłem ze starego składu to
              zliczyl by na palcach jednej ręki, no moze kilka palcow z drugiej hhee, ale
              ogolnie nie było nikogo wiecej i z tego co wiem ci co byli to czesc deklarowala
              ze ich noga tam wiecej nie powstanie, zalosne ale prawdziwe, taki lokal oddac
              drechom i dracym morde kibolom, feeeefeeeeee
              • the_sowisko Re: BORUTA - jutro otwarcie. 25.04.06, 17:56
                też byłeś stałym bywalcem PRAWDZIWEJ Boruty? :) to pewnie się znamy z widzenia
                • piero6 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 25.04.06, 23:04
                  pewnie sie znamy, chociaz w pozniejszym okresie juz nie uczeszczalem do Boruty
                  za duzy syf tam byl, chodzi o warunki etc... a teraz to tam jakos tak łyso i
                  mało kultowo, moze kiedys sie napijemy razem piwa heh, tylko ciekawe gdzie...
                  co ty na to..?
                  • the_sowisko Re: BORUTA - jutro otwarcie. 26.04.06, 18:25
                    można, można... ja tam przesiadywałam w każdy weekend dawno, dawno temu, ze
                    cztery lata - odkąd wstawiono tam piłkarzyki i zaczęła schodzić się masa kiboli
                    i te piłkarzyki zajęły pół lokalu, to jakoś nie mogłam się tam odnaleźć...

ale za czasów koncertów w BWA... musowo tam lazłam :)
                    • piero6 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 27.04.06, 07:42
                      no fakt, za czasow BWA to bylo "the beast" az sie łezka w oku kreci, heh,
                      zreszta wogole to byly piękne czasy, to jak kiedy na piwo idziemy...?
                      • the_sowisko Re: BORUTA - jutro otwarcie. 27.04.06, 20:51
                        na razie spadam na 9 pięknych dni na żagle, wymrozić się nad Zalewem Sulejowskim
                        :) a na piwo można skoczyć jak będę w Ciechu, a pewnie będzie to gdzieś w
                        drugiej połowie maja... w każdym razie zapraszam na piwko w Mińsku Mazowieckim /
                        Warszawie, bo tam w sumie częściej jestem :)
                    • fazji1 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 29.04.06, 15:49
                      Ech.........piekne to byly czasy :)ale teraz za chiny ludowe do tego lokalu nie
                      pojde.juz prawie w morde dostalem i to w srodku...syyyffff....a bylo kiedys tak
                      fajnie..stara gwardia,pelno znajomych...ech...
          • j500 Re: BORUTA - jutro otwarcie. 05.05.06, 20:25
            A mi się podoba w nowej Borucie. Czysto i miło. Pewnie nie jesteście
            zwolennikami sportu, że tak źle się wypowiadacie na temat tego lokalu. A stara
            ekipa teź ma swoje miejsce w tym pubie. Ostatnio muza nie snuła się z TV lecz w
            wersji LIVE - było lux. Dla każdego coś miłego. Ja osobiście polecam.
            • the_sowisko Re: BORUTA - jutro otwarcie. 11.05.06, 10:05
              ja należę do starej ekipy i prawie dostałam tam w zęby. Zaznaczam, że jestem
              dziewczyną. Dlatego nie będę chodzić do tej knajpy - zbiegła się straszna
              hołota. Nie mówię, że wszyscy ludzie, którzy lubią posiedzieć w knajpie z
              piwkiem i pooglądać meczyk to dupki wołowe, ale ci, których tam widziałam, byli
              po prostu beznadziejni. te piosenki "widzew żydzew" i tak dalej... litości! to
              ma być fan sportu? czy wymyślanie obcym dziewczynom w knajpie to też rodzaj
              sportu? a może startowanie do nich z pięściami to jakiś sport?
        • pelagia_z_gostkowa Re: BORUTA - jutro otwarcie. 27.04.06, 23:55
          O szlag...miałam w planach wizytę w Borucie przy najbliższej okazji, co by
          zobaczyć kultowe miejsce po zmianach, ale "recenzje" mnie nieco zmroziły. Jasne
          było, że stara dobra Boruta nie powróci, ale jeżeli tak tam się teraz wyprawia,
          to niech lepiej zmienią nazwę, bo trzeba będzie zebrać starą ekipę i
          spacyfikować lokal!
          • the_sowisko Re: BORUTA - jutro otwarcie. 28.04.06, 14:42
            albo zebrać starą ekipę i wybrać sobie nowy lokal! :) opanujmy jesiona albo
            camela :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka