Dodaj do ulubionych

Ulica "Hubala"

14.10.06, 00:06
Wiecie co mieszkam niedlakeko ulicy "Hubala" i denerwuje mnie to, że mieszkający tam facet w połowie górki zawsze ja przekopuje często jeżdżę tamtędy samochodem i szlak mnie trafia jak on co chwile robi przekop w poprzek drogi i jak tylko równiarka przejedzie i wyrówna to on znowu i tak w kółko.
Obserwuj wątek
    • kaj15 Re: Ulica "Hubala" 14.10.06, 09:06
      Może ta droga należy do niego ?
      Tak często jest w naszym mieście.
    • phk1 Re: Ulica "Hubala" 14.10.06, 15:38
      [phk1] szkoda ,ze taka postac historyczna jak HUBAL ma tam właśnie kawałek drogi
      ,która zapewne nigdy nie doczeka się porządnego asfaltu z uni,tak by dwa auta
      tam się minęły.ale popatrzyłem na plan miasta na stronie internetowej UM i co
      widzę jest droga ALEJA ZWYCIęSTWA,jakiś tunel? paranoiczny wymysł szalonego
      architekta.może się mylę ale czekam na wyprowadzenie mnie z błędu
      • flyguy71 Re: Ulica "Hubala" 14.10.06, 21:04
        tak puchatku unia i jej biurokraci i ich głupoty załatwią wszystko - co za
        beznadzieja - gratuluję optymizmu
        • phk1 Re: Ulica "Hubala" 14.10.06, 22:25
          [phk1] dziś ty flyguy 71 to chyba nie jesteś ty ,żonie pozwolieś pisać,no i
          niech tak zostanie trzeci post jakiś taki dość miły dla mnie.nie wierze w unię
          bo tam naszej POLSKIEJ kasy dość sporo nie dziś to już jutro,więc żadna ich
          łaska by oddać zagrabione,a wracając do meritum to ALEJA ZWYCIESTWA mnie nurtuje
          gdzie ona jest?Jakies sto metrów dalej mieszka nasz aktualny prezydent to może
          jego PR w osobie pani BLANKIEWICZ sie wypowie?
          flyguy71 napisał:
          > tak puchatku unia i jej biurokraci i ich głupoty załatwią wszystko - co za
          > beznadzieja - gratuluję optymizmu
          • flyguy71 Re: Ulica "Hubala" 28.10.06, 22:43
            trasa wawa gdańsk ma być zmodernizowana i wszystkie przejazdy w ciechanowie to
            mają być tunele i wiadukty i Gosiewski nam nie załatwi zatrzymania się City :-)
            • phk1 Re: Ulica "Hubala" 28.10.06, 22:53
              [phk1] ale kolega wie czy nie? ten temat był poruszany w innych postach,tu
              piszemy o ulicy HUBALA ,polecam tamte teksty.Gosiewski jest cool i trendy ,a te
              szybkie 'pociongi bendom' gdzieś się zatrzymywać jak to się dzieje w
              cywilizowanych krajach europy,gdzie ludzie potrzebują dotrzeć do aglomeracji.
              flyguy71 napisał:

> trasa wawa gdańsk ma być zmodernizowana i wszystkie przejazdy w ciechanowie to
              > mają być tunele i wiadukty i Gosiewski nam nie załatwi zatrzymania się City :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka