gjk21 17.01.07, 09:45 Co myslicie o nowym kebabie??Jak dla mnie bez smaku i dziewczyny tam pracujące (ładne dziewczyny) nie zachęcają do powrotu do tego ,,lokalu'' - wyglądają jakby za chwile miały paść... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rekinn25 Re: Kebab przy Krasiniaku 17.01.07, 16:32 Najlepsze kebaby robią Turcy.Ciechanowskie kebaby nawet nie równają sie do tych co są zrobione przez Turków w Warszawie.Ba! Nawet to nie są kebaby.To są podróby kebabów.Chciałbym,by w Ciechanowie powstała kebabownia z prawdziwego zdarzenia.Takich jakich mnóstwo jest w większych miastach.Tylko sprowadzić by trzeba było Turków,a to chyba by nie było latwym zadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
batu2 Re: Kebab przy Krasiniaku 17.01.07, 17:03 caly pic polega na miesie:) w prawdziwym kebabie jest branina:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoga22 Re: Kebab przy Krasiniaku 24.01.07, 09:37 przede wszystkim w kebabie tureckim nie ma sera fety i podobnych składników oraz tylu sosów co w naszych polskich kebabach, ale tak na prawdę lubię ser feta :) Odpowiedz Link Zgłoś
gjk21 Re: Kebab przy Krasiniaku 24.01.07, 10:18 Fajna dyskusja...Nie chodziło mi o przepis na Kebaba tylko o ten jeden konkretny lokal i podawane tam jedzenie..Wiem że w prawdziwym kebabie jest baranina!!!! a najlepsze kebaby moim zdaniem nie są w Wawie tylko w Turcji....a w warszawie prawdziwego kebaba trzeba tez ze świeczką w ręku szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: Kebab przy Krasiniaku IP: 195.116.92.* 09.09.07, 19:53 jem tam bardzo czesto i kebaby sa super ceny dobre miesa duzo polecem goraco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phk1 Re: Kebab przy Krasiniaku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.07, 18:06 [phk1] masz Sensu Mobil one Odpowiedz Link Zgłoś