Dodaj do ulubionych

logowanie ??????

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:21
co z logowaniem GUCIO?
Obserwuj wątek
    • Gość: bruum Re: logowanie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 15:33
      Jak widać chwilowo nie ma logowania.
      • Gość: phk1 Re: logowanie?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 17:12
        [PHK1] TO napewno test na nas,moderator zbiera opinie więc piszcie
        albo powrót do rozgadanego niepodsłuchiwanego i podgladanego forum z czasów III RP
    • Gość: phk1 Re: logowanie ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 18:41
      [phk1] a może to dlatego ze ustawa lustracyjna nie działa?
      Adas Michnik tez zmienił zdanie z niedzieli na poniedziałek i wszystkich zaskoczył
      • Gość: bruum Re: logowanie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:03
        Bruum jest za zniesieniem logowania. Może to wpływ ostatniej lektury "Rok 1984"
        Orwella...
        • Gość: phk1 Re: logowanie ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:15
          [PHK1] JUTRO na uniwesytecie warszawskim nasz prezydent Kwasniewski i wasz
          prezydent Wałesa bedzie przekonywał i ich Olechowski ,
          że rok 1984 Orwella to pikuś co mu Kaczyńscy szykują.
    • chendorus_perveri Re: logowanie ?????? 17.05.07, 06:34
      Phk1, jedziesz na "Dni Siedlec 2007" ????
      W tym roku okrągła rocznica jest.
      • Gość: chendorus_perveri Re: logowanie ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 11:58
        blablabla. zastanów się phk1... kim jestem?
        • Gość: phk1 Re: logowanie ?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.07, 12:20
          [phk1] jestes chendrus wyslanikiem urzedu miasta z Siedlec by promowac ta
          miejscowość na łamach forum -;),
          a jakies połączenie Ciechanów ma z tym miastem.
          Ile czasu tam trwa wyprawa czymkolwiek?
          • chendorus_perveri Re: logowanie ?????? 17.05.07, 22:05
            Widzisz łobuziaku-pehaku jak to jest. Sam się logujesz jako chendorus i sobie
            odpowiadasz. Masz taką sobie zabawę.
            Ale ja nadal jestem zwolennikiem logowania a nawet nie ;-)))
            P.S. Pytał o ciebie Pan Kazimierz.........
            • flyguy71 Re: logowanie ?????? 17.05.07, 23:04
              oo dopiero teraz popis będą mieli szpigujący "who i who"
              • phk1 Re: logowanie ?????? 18.05.07, 22:39
                [PHK1] myślę ,że to perfidny podstęp bez tego logowania,to nie może być tak sobie.
                Zmieniam więc sygnaturkę,bom sie ubawił tym tekstem
                • chendorus_perveri Re: logowanie ?????? 19.05.07, 21:13
                  No i nic nie zmieniłeś, phk1.
                  • magik1985 Re: logowanie ?????? 19.05.07, 21:26
                    Moje zdanie na temat logowania- logowanie powinno być obowiązkowe przed
                    napisaniem postu/tematu. Chyba, że Guciu ma przyjemność czytać te chamskie
                    odzywki kolejnych wielonickowców anonimów...ja nie mam...
                    • guciu83 Re: logowanie ?????? 21.05.07, 20:03
                      Maćku, logowania narazie nie będzie.
                      W przyszłości napewno pojawi się z powrotem.
                      Logowanie zostało wprowadzone właśnie po to aby ukrócić jak to nazwałeś
                      wielonikowców i trolli którzy faktycznie odeszli.
                      Jedynie co to pozostał phk1 i teraz ma raj bo "hulaj dusza piekła nie ma"... co
                      chwila pod innym nickiem się udziela :-/.
                      • phk1 Re: logowanie Guciownie 21.05.07, 20:34
                        [phk1] jak to powiedział klasyk .jestes mały kretac" Gucio
                        wrzuć moje nicki i moje posty ,w twoim interesie przecież to jest.
                        Przez rok od logowania się znajdz mi to co mi zarzucasz
                        Znajdz to teraz od tygodnia co mi zarzucasz?
                        Pokaz bo każdy ciekawy twojej manipulacji
                        • guciu83 Re: logowanie Guciownie 21.05.07, 20:42
                          Dyskusja z Tobą jest bezcolowa i nie chce mi się na nią tracić czas bo byłby to
                          czas zupełnie stracony.
                          Nawet gdbyby Cie kroić i solić to byś sie nie przyznał.
                          Bez pozdrowień.
                          • Gość: tsa5 Re: logowanie Guciownie IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 20:53
                            IV RP jest, więc wystarczy oskarżenie żeby być winnym.
                            • magik1985 Re: logowanie Guciownie 21.05.07, 21:04
                              HA! -:) i teraz rozumiem...

Chociaż z drugiej strony konkrety by się przydały, Marcinie... Podaj choć jeden,
                              przykładowy nick PHK1... pzdr
                              • phk1 Re: Gucio- logowanie - Guciownie 21.05.07, 21:45
                                [phk1] więc najpierw pokaż przyprawy i miensko Gucio-:)
                                "Nawet gdbyby Cie kroić i solić to byś sie nie przyznał.
                                Bez pozdrowień."

a Ja tak Cie broniłem,ze nie wypada na drugiej stronie Czasu Ciechanowa
                                kogos imieniem Marcin z wyrokiem sądowym pokazywać palcem ,kim Marcin jest z ojca i matki.
                                Nie wiem czy Szyperski nie szaleje teraz na forum za Ciebie i Siebie-;)?
                                • magik1985 Re: Gucio- logowanie - Guciownie 01.06.07, 13:38
                                  dalej jestem za logowaniem... :)a jak będzie potrzebne IP kompa, to ściągniesz
                                  Marcinie z "gościa" ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka