Gość: stolyca IP: *.adsl.inetia.pl 26.12.07, 12:48 warto tu zamieszkać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tutejszy Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.centertel.pl 29.12.07, 16:54 Najbardziej fajowskie miejsce na Ziemii do zamieszkania:) Zapraszam serdecznie w poczet mieszkańców Naszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 18:38 Potwierdzam. Do stolycy 1 godz. jazdy czyli jak z jednej jej strony na drugą. Niebawem będzie blisko do lotniska w Modlinie. Miasto wolne od klęsk żywiołowych. Spokojnie. Dużo zieleni. Blisko na Mazury, krainę której nam zazdrości niejeden Europejczyk. Czego szukać po świecie, który tak naprawdę staje się coraz bardziej zwariowany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: timi Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.tktelekom.pl 29.12.07, 18:48 ale jacy chamscy mieszkańcy, żyjący problemami innych. Jednym słowem miasto plotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.centertel.pl 29.12.07, 19:41 Szanowny "timi", cóż nie uogólniaj mieszkańców, nie wszyscy są tacy jak piszesz a niestety wszędzie są ludzie podli i chamscy. Zło dobrem zwyciężaj. Aby w mieście było mniej chamstwa, sami bądźmy kulturalni i życzliwi dla współmieszkańców. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 20:06 Ogólnik jakim się posługujemy mając jakieś kompleksy wobec innych miast. Czyli gdzie indziej jest mniej chamów? Ciechanów to niechlubny wyjątek? Enklawa chamstwa i plotkarstwa tak? Najpierw może sami bądżmy dla innych życzliwi a póżniej wymagajmy od innych a nie na odwrót, jak to się często zdarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.centertel.pl 29.12.07, 20:16 O to włąśnie chodzi, bądźmy życzliwi i kulturalni dla siebie i innych a potem wymagajmy od innych. Zło dobrem zwyciężaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: 213.199.253.* 30.12.07, 13:24 Marzy mi się, żebyśmy naprawdę byli wobec sienie życzliwi. Wszystko inne się ułoży. Szczęśliwego Nowego Roku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.07, 13:47 "Tutejszy" cytuje Popiełuszkę. Jednak gdybyśmy sami zaczęli być życzliwi nawet dla (przepraszam za wyrażenie) chamów, to może w końcu by coś do nich dotarło, gdyż podobno kropla drąży skałę. Agresja jako odpowiedż na agresję nic nie daje. Najwyżej dużo kłopotów, gdyż z chamem trudno wygrać nawet w sądzie. Przeważnie "idąc po trupach" ma więcej od nas pieniędzy a to bardzo istotne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieszka Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.07, 20:03 mieszkam tu od listopada 2006 roku. Narzekam na brak miejsc pracy i placów zabaw dla dzieci:-(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahania Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.ols.vectranet.pl 03.01.08, 10:25 W Ciechanowie znam tylko jedną rodzinę. Pozdrawiam wszystkich Ciechanowian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 14:41 Mieszkam tu od zawsze. Jest to miasto "zapyziałe". Jedyne miejsce na spacer - cmentarz, puste kino z brudnymi fotelami, pub Ciechan... super tylko okupowany, ogólnie panujaca zazdrość. Jak ktoś co coś sobą reprezentuje... to go w łeb.Gdzie trójka Ciechanowian tam dwoje sie nie lubi i takie tam tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 14:53 Jeżeli,tylko na tyle Cię stać,to powodzenia ,,zapyziała Dominiko'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tutejszy Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.centertel.pl 03.01.08, 19:22 Przykre jest, że tak mieszkańcy ciechanowa piszą o naszych i swoich współmieszkańcach. W tym przypadu, zasadne jest pytanie do tych wiecznie niezadowolonych, co zrobiłe(a)ś, żeby było tu lepiej nam wszystkim mieszkać? Tępe narzekanie nic nie zmieni na lepsze. Najpierw powiedz co zrobiłe(a)ś dla miasta i jego mieszkańców? Więcej wysiłku kosztuje pomysł pozytywny, co możemy dobrego zrobić dla nasz, dla sąsiadów, dla współmieszkańców i dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 19:51 Myslę, że dużo robię dla tego miasta i jego mieszkańców, ale wierzcie mi bardzo często spotykam się z nieżyczliwością, powodowaną zwykłą zazdrością. Zazdrością nie o sukces, bo takich tanich sukcesów unikam, ale o chęć do działania i odwagę aby coś robić. Może tak jest wszędzie nie tylko w Ciechanowie, tego nie wiem, nie ma mnie przecież wszędzie. A Ty Joker może mi mógłbys podsunąć pomysł, gdzie w Ciechanowie mozna iśc na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.08, 19:45 trochę byś się zdziwił Joker Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 11:34 A czym ja mam się zdziwić?Mam masę znajomych,wiele miejsc gdzie mogę chodzić na spacer(niekoniecznie są to cmentarze).Mieszkam tu od urodzenia(pewnie w przeciwieństwie do Ciebie).Jeżeli masz problem z poruszaniem się po mieście polecam jakiś informator,albo mapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 11:42 NAPRAWDĘ WARTO MIESZKAĆ W CIECHANOWIE!!!WSZYSTKIM POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 12:26 hahahahaha - to dot. mapy ale konkretnie - jakieś miejsce na spacer? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 12:28 aha, mieszkam w Ciechanowie od urodzenia - to tak dla info Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: Co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.08, 12:36 lasek gąsecki,park w Opingórze,Gołotczyzna,Krubin,zamek ciechanowski,park Konopnickiej,park przy Farskiej Górze...starczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EHE Re: co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.08, 20:53 GŁUPIE MIASTO MIESZKAM BOP MUSZE A MUSZE BO NIE MAM ZA CO GDZIE INDZIEJ MIESZKAC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakob Re: co sądzicie o Ciechanowie... IP: 213.199.253.* 13.01.08, 01:00 Wyłącz capslock i dopiero wtedy zabieraj głos, bo się kompromitujesz buraczkowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzurio Re: co sądzicie o Ciechanowie... IP: *.adsl.inetia.pl 12.01.08, 21:24 miasto jest beznadziejne, mieszkałem 10 lat w Olsztynie i przyjechałem tu praktycznie z musu, a może własnej głupoty...teraz żałuję. nic tu się nie dzieje, pomimo, że w tygodniu mam zapierdziel, to jak już mam chwilę czasu, to nie ma gdzie iść. Po drugie, nie mam tu znajomych itp,bo wszyscy mądrzy już dawno stąd uciekli, po trzecie ludzie są beznadziejni, nie można być anonimowym mieszkańcem, tylko każdy o każdym wszystko wie, a te wszystko to wyssane z palca plotki. generalnie żałuję że powróciłem tu na stare śmieci i obecnie jestem na etapie organizowania sobie życia gdzie indziej. może za mniejszą kasę (ZAROBKI) ale przynajmniej tam , gdzie chcę żyć i z ludźmi całkiem innymi (bez obrazy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker return? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 10:32 Wracaj chłopie na mazury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: return? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 11:47 Jakich wartości pensji netto czyli na reke moga się spodziwac mlode osoby chcace zostac w Ciechanowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: return? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 11:50 myślę,że około 1300-1500 zł na rękę.nie jest to wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: return? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.08, 11:57 Co mam rozumiec przez "mysle" ? czy tak przypuszczasz czy wiesz poniewaz to jest roznica ? ...a chcialbym wiedziec. Moje pytanie jest takze czy tyle dostaje sie za prace biurowa czy innego typu? Prosze o odp. Odpowiedz Link Zgłoś
magik1985 Re: return? 16.01.08, 15:21 praca biurowa: 1300-1800 na rękę. zależy od "stażu" i "wykształcenia". Inna praca? nei wiem. w zależności od firmy, branży. różnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: return? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.08, 16:22 Dziękuje chociaz 1300 jako dolna granica wydaje mi sie za dużo, bez doświadczenia tyle raczej cieżko jest dostać pomimo wykształcenia... Z doświadczeniem podany przydzial z tego co sie orientowałem jest odpowiedni, jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: return? IP: 212.160.172.* 17.01.08, 16:19 W Tepsie od 800zł do ręki na 1/2 etatu bez przysługującego potem zasiłku :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeusz82 Re: return? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.08, 23:10 Biorąc pod uwage ze na pół etatu wcale nie tak malo lecz nie najlepiej ze zasiłku nie ma... A jak sie przedstawia kwestia zarobków w innych miejscach, zakładach tudziez instytucjach? Wpisujcie sie ile można orientacyjnie dostać badż ile Wy macie, prosze o szczere wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker Re: return? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.08, 12:22 W hurtowni alkoholi,jako pracownik rozwożący towar 1800 zł podstawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: return? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 12:22 ciechanow beznadzieja............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: return? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.08, 12:46 Zjeżdżaj stąd i te jakieś BTG razem . Nie potrzebujemy cię tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tramm Re: return? IP: *.chello.pl 19.01.08, 22:46 Jesli zarobki sa dla Was zbyt niskie to mozna pomyslec o samozatrudnieniu promowanym przez UE i Polske. Sa specjalne programy z ktorych mozecie skorzystac. Sprawdzie w Ciechanowsim PUPie czy Funadcji Gospodarczej im. Karola Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś