Gość: aneta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 19:18 Wie ktoś jaki zespół będzie grał tym razem (chyba 15 kwietnia) na koncercie charytatywnym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: henio Re: Koncert charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 09:41 Słyszałem że ma tu koncertować Jozin z Bazin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Koncert charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 16:46 tiaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koncert Re: Koncert charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.08, 20:44 koncert odbędzie się 16 kwietnia w Hali widowiskowo -Sportowej na ulicy Kraszewskiego ,o 10:30 .Zagra zespół CLIVER :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Koncert charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 13:20 fajnie by było:) ostatnio jak grał CLIVER, to wszyscy zostali do końca - super się bawiliśmy...bo te poprzednie koncerty kiedy grał jakiś zespół rockowy z Mławy czy skąd, to było jedna wielka nuuuda i większoóć wychodziła wcześniej. CLIVER najlepszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karla Re: Koncert charytatywny IP: 212.160.172.* 05.04.08, 14:53 najlepiej bawić sie przy takiej muzie :) niby nikt muzy nie zna ale jak co do czego dochodzi to widać że jest inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Koncert charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 19:09 karla masz rację. mi ten ostatni koncert się bardzo podobał i mam nadzieję, że teraz będzie tak samo albo jeszcze lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Koncert charytatywny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 17:24 CLIVER rządzi!!! po prostu kocham ich koncerty i w sumie to mogli by częściej koncertować w Ciechanowie... Tylko ta 1 część koncertu (kiedy śpiewają osoby głównie z PCK) jest zawsze nudna i poleciłabym ją skrócić - nie po to ludzie tu przychodzą. Hubert Pręgowski(chyba tak ma) jeszcze spox, ale te piosenki...skróćcie to plisss! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wert Re: Koncert charytatywny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.08, 16:51 Nie Jozin z Bazin tylko zespół Downa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) wert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 19:16 wert - nie wolno sobie szydzić z choroby bo to co dla ciebie jest tematem żartu, dla innych to codzienne zmaganie się w nieszczęściu. pomyśl o innych i zastanów się co piszesz! oby nie spotkało to twoich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś