Gość: Ada IP: *.eranet.pl 28.04.08, 13:53 Jestem spoza Ciechanowa słyszałam, że 3 maja gra Bajm. Proszę, może ktoś mi odpowie gdzie i o której godzinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: s Re: Bajm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.08, 13:57 przy zamku na błoniach 3 maja o 21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia Re: Bajm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.08, 11:49 O 21 pod zamkiem o 19 gra Kashmir pozniej Bajm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omega Re: Bajm IP: *.centertel.pl 02.05.08, 21:15 żeby tylko pogoda dopisała na tym koncercie, bo inaczej beatka się przestraszy i nie wystąpi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Bajm IP: 145.116.0.* 02.05.08, 23:30 Ciekawski promował napisanie okolicznościowej mowy dla naszego Wielkiego Wodza-WW w dniu 3maja 2008, ale moderator kasował je w pięć minut, ot takie miasto takie elyty takie młodzieży wychowanie. Ciekawski więc wklei swoje skasowane bazgroły,a jutro sprawdzi co powiedział nasz Wielki Winetou do czerwonoskórych ;-) -- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen Re: Bajm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 08:22 Jesteś małym zakompleksionym ludzikiem! To temat konceru Bajm! Wszędzie musisz babrać politykę? Pewnie całe życie marzyłeś aby zostać kimś ważnym a tu dupa i nie pisz mi zaraz, że oczywiście to jakaś konstruktywna krytyka a ja jestem z platformy - popaprańcu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patro Re: Bajm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 23:11 Juz niestety po bylo przy zamku zaczela po 20 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bimek Re: Bajm IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.08, 08:48 Ogólnie jakoś tak smętnie było, może dlatego że nie było tak ciepło jak powinno być:(... Przynajmniej śpiewała sama a nie z płyty:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Bajm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 11:40 Gratulacje dla władz miasta, że ściągnęły właśnie ten zespół. Tłumy były dowodem, że pomysł był trafiony. Beata Kozidrak to wg mnie najlepsza polska wokalistka popowa. Nie "oszukuje", nie fałszuje, profesja w każdym calu. Głos, o jakim może reszta naszych wokalistek (wyłączając może Kayach i nie włączając Anny Marii Jopek - inny gatunek muzyki) tylko pomarzyć. Jedynym minusem tego zdarzenia było błoto. Na przyszłość przyjdę w gumowcach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciekawski Re: Bajm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 12:00 Ciekawski wyjatkowo przeprasza za swój tekst ,akurat w tym wątku bo było to błędem technicznym.Sam sie skasowałem ,ale widać akurat to nie zadziałało i niepowaliło adminów na glebę;-),poniewaz admini forum monitorują moje IP jak szpiedzy z krainy dreszczowców,więc wiedzą kto zgłasza skasowane wątki. Za koncert władzom tego miasta wielkie dzięki,bo to była MEGA GWIAZDA muzyki pop w tym półroczu. Nieprzebrane tłumy i zakorkowane miasto to najlepsza rekomendacja za wyjatkowo trafny wybór i miejsce. O złosliwości i złym nastawieniu do władz miasta proszę przeczytać w tekscie o Płocku mieście kaszanki. miasta.gazeta.pl/plock/1,35681,5168848.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Bajm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 17:29 Szkoda tylko,że wydadzą całą kasę na taki zespół a przez najbliższy rok nic się nie będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś