e-artur 23.06.08, 20:08 Czy warto robić prawo jazdy w LOKu jak tam szkolą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m Re: LOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 22:07 Zdałem za pierwszym razem. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bela Re: LOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.08, 09:16 Polecam pana Klimkiewicza z ul.Szymanowskiego ,niedaleko szkoly nr.7.Przygotowuje profesjonalnie ,znam osoby ktore zdaly egzamin za pierwszym podejsciem...zycze powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzo Re: LOK IP: *.eranet.pl 26.06.08, 07:39 Lok to nie szkoła. uczą tam starzy instruktorzy, którzy nie nadążają za nowymi przepisami i ustawami o ruchu drogowym, a najciekawsza ich metoda to nauka pokonywania zakrętów na wciśniętym pedale sprzęgła(hahaha...). Osobiście polecałbym Wam ośrodek LeAdy. Zapiszcie się tam to zrozumiecie o co mi chodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: LOK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 17:25 zdałem za pierwszym razem. nie narzekam.teraz tam sie wybieram na kategorie C. ja jezdzilem ze Stanisławem Ignatowskim. według mnie to dobrze uczy Odpowiedz Link Zgłoś