Dodaj do ulubionych

dobry architekt w Ciechanowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 17:23
Czy ktoś może dać mi namiary na naprawdę dobrego architekta ( cena nie jest
bardzo istotna ). Chodzi o dogłębną przebudowę domu.

Z góry dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka82 Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 17:30
      Sprecyzuję jeszcze , że chodzi zarówno o przebudowę , jak i rozbudowę domu.
      • Gość: marek zalewski Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 18:28
        Polecam Pana Jacka Jaśkowca / architekt z wyobraźnią...
        • Gość: g Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 23:57
          Sądząc po tym co się buduje w Ciechanowie to w wyborze architekta decyduje wyłącznie cena (sam słyszałem jak ktoś się chwalił że dał grosze za projekt i co się dziwić że powstają takie koszmarki. Królują pseudodworki, koniecznie z kolumnadą)
          • Gość: Ewka82 Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 06:16
            Dzięki za odp. Własnie zależy mi na tym by architekt był z wyobraźnią , ale nie
            chcę absolutnie żadnego kiczu w stylu dworek.

Pozdrawiam
    • Gość: gość Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 07:17
      Pan Tromski ale niestety nie znam nr telefonu. Zapytaj w Inteko na Zielonej Ścieżce.
      • Gość: gość Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: 213.199.253.* 10.07.08, 19:46
        Akurat!!!!!

pan Tromski zwłasza ten młody to bufon zadufany w sobie!!!!!! Nie polecam - zrezygnowałam z jego usług ponieważ śmiał się ze mnie prosto w moje oczy jak coś zaproponowałam co jemu się nie spodobało.

Niepolecam
        • Gość: leenka Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.gprs.plus.pl 10.07.08, 23:04
          nie tromski sie nie nadaje, okropny typ zwlaszcza mlody-bufonada na maxa malo
          lubiany przez innych,

jaskowiec bardzo fajny koles, oryginalny typ i luzak.. polecam, bardzo mily z
          poczuciem humoru..
          • Gość: gość Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.08, 07:33
            Pana Jacka też mi polecano .... ale się nie dodzwoniłem do niego pomimo wielu
            prób - widocznie miał dużo zleceń. Zleciłem opracowanie projektu p. Igorowi
            Wrotnemu i byłem bardzo zadowolony. Myślę że się nie pogniewa jak podam jego
            numer telefonu. 608 533 411. Naprawdę polecam!
          • ms49 Re: dobry architekt w Ciechanowie 11.07.08, 23:46
            Ja równiez polecam Pana Jacka Jaśkowca. Naprawdę bardzo dobry
            architekt. Lubi wyzwania. Jest m.in. projektantem Kościoła
            Fatimskiej przy Kolbego.
            • Gość: gość Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 08:13
              Tromski - odradzacie?
              • Gość: m Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.08, 11:00
                A może Michał Wądołowski - młody ale już projektował domki w Ciechanowie :)

www.wadolowski.eu/
                • robeck Re: dobry architekt w Ciechanowie 27.11.08, 13:01
                  moge polecić P. Mariana Pawłowskiego. biuro projektow INVEST P. projektant i inspektor nadzoru.zna sie na rzeczy.
                  • Gość: 1-ka Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: 80.51.237.* 27.11.08, 15:44
                    nie polecam INWEST D koles straszny bufon, bylam u niego ale po rozmowie poszlam
                    do INWEST P i jestem zadowolona
                    • Gość: gość Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: 213.199.253.* 15.12.08, 16:52
                      Pawłowski ??? On był dobry jak żonka odbierała budynki, a teraz został sam ze swoją słabością do procentów - polecam naprawde!!! fachowiec hehehe! dobre sobie!
                      • Gość: Gosc Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.13, 10:37
                        Polecam pracownię Pana Kołakowskiego, jest chyba na Wojska Polskiego 10. Robią naprawdę porządne projekty.
                      • Gość: 1954a4 Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.13, 13:23
                        Do gościa. Nie ubliżaj facetowi,może kiedys ,ale od kilku lat jest w porządku i dobrze doradza. jest nie złym fachowcem
                        • Gość: new gość Re: dobry architekt w Ciechanowie IP: *.cnow.pl 30.12.13, 16:40
                          Kiedyś - to zobacz najpierw datę posta. Po co odgrzebują ludzie stare zdechłe kotlety - sprzed pięciu lat??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka