Gość: milość IP: 85.234.150.* 19.08.08, 11:55 mam wrażenie ,że miłość kobiet do mężczyzn jest bardzo interesowna i biedny facet jest skazany na porażkę wydaje się ,że mężczyzna szybciej pokocha biedną dziewczynę niż odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mącicięlęmęlę Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:21 Nie ma bezinteresownej miłości (wogóle to słowo powinno być wyrzucone ze słowników ,bo nie ma nic bezinteresownego) . Nawet biedni kotłują się w łóżku w jakimś celu . Bogacze żenią się w jakimś celu ,bo jedne drugiemu coś daje np. duchowo lub materialnie . Jeżeli np. ksiądz modli się o zdrowie dla innych to robi to bo wierzy ,że pójdzie do nieba za swoje poświęcenie . Komuchy chcą komunizmu ,bo to oni będą rządzili ,a nie dla dobra społeczeństwa . NIE MA TAKIEGO SŁOWA JAK : BEZINTERESOWNOŚĆ . Jeżeli ktoś widzi krzywdę drugiego cżłowieka i mu pomaga ,nie dostaje w zamian nic oprócz.... satysfakcji ,zaspokoił swoją empatię ,bo inaczej nie mógłby spać lub miał wyrzuty sumienia i w przypadku wierzących wiara ,że za dobry uczynek pójdzie do nieba (czyli jakiś interesm w tym miał) . .Jeżeli się mylę to proszę mnie naprowadzić przykładami .Dziękuję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:26 Nie ,nie mylisz się .Ale właśnie to jest piekne w życiu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłośnik:) Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: 83.142.205.* 19.08.08, 20:31 Miłość sama w sobie jest bezinteresowna, coś takiego jak "interesowna miłość" to poprostu k.u.r.e.s.t.w.o. innej opcji nie ma. Co do normalnej bezinteresownej miłości, to takie zjawisko wśród ludzi występuje, przykładem jest miłość normalnej matki do swojego dziecka. Źródła historyczne mówią też o Jezusie Chrystusie z Nazaretu, ale to tylko wtórne przekazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 23:36 Niektórzy powiedzą, ze to instynkt :)) Ale ja się zgadzam z emiłość matki do dziecka to miłość bezinteresowna, ale tylko do pewnego momentu zycia tego dziecka. Później są już oczekiwania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelumpolelum Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.08, 07:07 Zapominacie o dzieciach w beczkach po kapuście schowanych przez ...bezinteresowną matkę . Zapominacie o gwałconych dzieciach przez własnych ... ojców . Matka chroni swoje dziecko ,bo chroni swoje geny ,czyli teoretycznie chroni samą siebie ,wynik swojej "bezinteresownej" miłości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giro bezinteresowna miłość IP: 193.243.143.* 20.08.08, 10:38 człowieku nie istniej coś takiego po pewnym czasie zawsze jest zależność , pytanie czy łączysz seks z miłoscią bo jeżeli dla cibie to nie to samo to taka miłść bezinteresowną da ci dziwka chociaż ona też ma w tym interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redlightwoman Re: bezinteresowna miłość IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.14, 19:46 taka miłość istnieje, szkoda że nie wszyscy ją doceniają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: bezinteresowna miłość IP: 213.199.253.* 18.02.14, 20:51 Rzadko kto takej zazna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: bezinteresowna miłość IP: *.dynamic.chello.pl 18.02.14, 21:31 na pewno nie te osoby które kochają w ten sposób Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBC Re: bezinteresowna miłość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 22:56 Polać temu Panu który lecenie na kasę nazwał otwarcie k.. . Jest prosty test. Wystarczy na pierwszą randke podjechac trabantem i popatrzec na jej minę. Jeśli bedzie śię śmiałć lub nie zrobi na niej żadnego wrażenia brać i kochać. Jeśli się rozzłości oddać ją takiemu co jest jej wart bo leci na botoks, silikon i tipsy. We dwoje przy dobrej komunikacji (trafiają sie kobiety z którymi da się rozmawiac bez konieczności domyślania się zagadek i fochów), przy wspólnych celach można dojść naprawdę do wszystkiego. Mozna też jeść bułki z pasztetówką i być szczęśliwszysm od tych co chodzą na wystawne kolacje :). Wszystko co najważniejsze w zyciu jest za darmo. Tylko nie wygadajcie Tuskowi, bo wprowadzi podatek od miłości, przyjaźni i baraszkowania z żoną :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 23:32 Nie ma takiej miłości. Nie ma nawet jednego wpisu kobiety która neguje materializm kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 20:04 Nie zgadzam się z przedmówcą. Chociażby wpis redlightwoman....musiała kochać bezinteresownie kogoś kto miał tę miłość głęboko...najwyraźniej jej starania poszły na marne. Osobiście uważam, że na dzień dzisiejszy 90% osób, czy to kobieta czy mężczyzna, jest egoistą w związku i widzi czubek własnego nosa, nie patrząc na uczucia drugiej osoby, poprostu brak poszanowania. Oby takich ludzi było jak najmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 20:32 Jezeli urzekniesz kobiete to materializm tu nie ma miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.dynamic.chello.pl 19.02.14, 20:44 urzec to można na początku znajomości, liczy się co później...problemy i życie dnia codziennego...wspierasz tą osobę i jesteś z nią nie tylko w tych dobrych chwilach ale też i w tych kiepskich i nadal żywisz do niej uczucie i wspieracie się wzajemnie to żyć nie umierać...z kimś takim nawet w te najgorsze chwile jest dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.14, 21:13 Jest miłosc bezinteresowna bo ja tak kocham ale ten ktorego kocham wolal kobiete ktora wiem doskonale ze jest z nim bo ma w tym swoj cel. Zawsze uwazal ze nie pozwoli soba zadzic a wiem ze jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Singielek Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: 213.199.253.* 14.03.14, 08:50 Oj, zaginął gdzieś wątek do którego bezpośrednio odniosłem się i stąd ten mój jakby nie w temacie a brzmiał on, o ile dobrze pamiętam, cyt." Bezinteresownie to nawet żona nie da ci d..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wt Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.play-internet.pl 19.02.14, 21:08 Mocny temat. Ale tak naprawdę czym jest bezinteresowna miłość, szczęście i wolność? Napiszecie zaraz pierdzilion tysięcy definicji i każda z nich będzie tak samo prawdziwa jak i fałszywa. Dlaczego? Ano dlatego, że my sami musimy lub powinniśmy określić sobie czym są dla nas te wartości. Czym jest miłość dla Ciebie, a czym jest dla Niej? Ile w tej "miłości" ma być poświęcenia, seksu, rozmowy, gotowania, albo np. wymiany przepalonych żarówek? Tak samo, ze szczęściem i wolnością. Jestem szczęśliwy, bo kocham i jestem kochany? A może jestem szczęśliwy, bo jestem zdrowy? Albo mam świetną pracę? A co z wolnością? Jestem wolny, bo mam kasę albo własną firmę? My sami musimy wyznaczyć sobie granice szczęścia, miłości i wolności. Mi osobiście zasadniczo niczego nie brakuje. Nie czuję się jednak zaspokojony w tych strefach, ale to jest już historia na zupełnie inny post... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.14, 21:15 Jestem mężatką, moje małżeństwo jest udane - to się czuje. Ale co miałabym odpowiedzieć na pytanie czy istnieje bezinteresowna miłość? Tak istniała między nami jak mieliśmy po 16 lat, wtedy kiedy jeszcze nie myśli się o dzieciach, obowiązkach, kredytach, pracy. Kocham swojego męża, kocham swoje dzieci, ale wiem też że bez męża nie potrafiłabym utrzymać siebie, dzieci i spłacać kredytów. Chyba do końca nie jest to bezinteresowne, ale też nie zakochałam się w swoim mężu dlatego bo wiedziałam, że będzie dobrze zarabiał, więcej ode mnie. Ja raczej rozważałabym to w kategorii wyrachowania a nie interesowności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.14, 20:04 praca jak praca, dzis jest jutro moze jej nie byc, czy tez moze byc lepsza, wazne by mezczyzna byl zaradny i poradzil sobie w kazdej ekstramalnej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłość Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.14, 19:34 nasza miłość zaczęła się 30 lat temu ,mamy troje dzieci ,były wzloty i upadki ,najważniejsze jest to że nie zamieniłabym go na żadnego innego wiem że gdyby tylko chciał mógłby wymienić mnie na młodszy model,wiem że będziemy ze sobą do końca naszych dni,czego i wam życzę aby wasza miłość kwitła jak nadchodząca wiosna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vel Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.elartnet.pl 14.03.14, 02:39 No to po kiego grzyba zadawałaś pytania i zakładałaś wątek 5 lat temu?????? Sorry,ale żądam odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Singielek Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: 213.199.253.* 13.03.14, 20:58 Da ci bezinteresownie d... i żona i kochanka,ale tylko w czasie kiedy jesteś dla niej "Misiem", kiedy patrzy ci głęboko w oczy,przytula się w tańcu i delektuje się razem z tobą alkoholem snując wspólne plany na przyszłość. Później już ci nie da, poniewaź jesteś jedynie "alkoholikiem", bo napiłeś się z kolegami oraz "staruszkiem" choć różnica wieku jest przecież wciąż ta sama.No i pewnie na jej drodze pojawi się kolejny "Misiu". Tak wygląda bezinteresowna, kobieca miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mu-jak-mu Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.elartnet.pl 13.03.14, 21:57 100/100 a nawet 1000/1000 Odpowiedz Link Zgłoś
opin7 Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? 13.03.14, 23:42 Nie ma bezinteresownych uczuć ze strony kobiety. Nigdy nie było. Nie ma takich kobiet! Są tylko kalkulacje, kombinacje, podchody... A metod zdobycia faceta jest mnóstwo. Najczęściej na dziecko, czyli dają d..y. Później rozwód, grabież wspólnego (czyt. Jego) majątku, oczywiście w majestacie prawa i alimenty (haracz płacony przez ojca, spychanego do roli płatnika, a nie opiekuna). Wychowanie zastrzeżone jest dla mamusi (nawet najgłupszej, ale mamusi). Ok. Załóżmy, że wyszło i jesteście razem. Ale tracisz pracę. Ona i jej mamusia są pierwszymi twoimi krytykami. Jesteś bezwartościowy. Musisz odejść. Załóżmy, że pracę traci ona. Trudno. Chciałeś panią? Pracuj na nią. :) Załóżmy, że pracujecie oboje, ale żyjecie skromnie, za najniższe krajowe... Wtedy przypomni sobie byłego, co to tak dobrze mu się teraz wiedzie. Ale wyszła za ciebie i się teraz tak strasznie męczy. Załóżmy, że to wszystko sobie wymyśliłem, a kobiety są po prostu idealne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korekta Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.14, 09:26 Nie ma takiego pojęcia jak bezinteresowna miłośc.Bo albo jest miłośc,bez względu na wszystko albo jest interes.Jedno lub drugie,nigdy razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.cdma.centertel.pl 15.03.14, 10:27 założyciel wątku cierpi na brak miłości...?? hmm może powinien przyjrzeć się sobie a nie szuka wad u kobiet....?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: 79.162.255.* 15.03.14, 15:06 jak się dba tak się ma...;)więc już nie płaczcie tak na te kobiety..bo to nie fajne jak facet użala się nad sobą.Widziały gały co brały.HAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.centertel.pl 15.03.14, 18:29 Stokrotka - kwiatuszku ale tu nie chodzi, o że kobiety są interesowne. My faceci też. Po prostu nie ma miłości bezinteresowne po obu stronach. Coś dajemy drugiej stronie ale też coś oczekujemy. I niech nikt nie piepszy że jest inaczej bo jeśli tak uważa to nic nie wie tak na prawdę a żyje w matryksie i niewiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatuszek Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.cdma.centertel.pl 15.03.14, 22:18 dokładnie.My kobiety jesteśmy równie jak wy silne i nie potrzebujemy byle facia do ocierania noska tylko prawdziwie silnego dojrzałego ,mądrego nie dziecinnego pana któremu trzeba nosek wycierać jak mu coś nie pójdzie i musi się wtedy napić bo go przerasta sytuacja a my kobiety często same bez wsparcia musimy sobie radzić.W dupie z takimi chłopcami!!!y chcemy mężczyzn,,prawdziwych,odważnych nie maminsynków w wieku 45+albo więcej bo i tak jest.Wstyd i hańba dla was niestety.Dupy jeden przez drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urabura Wniosek jeden - nie żeńcie się i nie róbcie dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.14, 13:58 To pułapka. Ile to ja się nasłuchałem stęków-jęków ustabilizowanych finansowo panów po 40, 50 i 60 - jakby mogli cofnąć czas to nigdy nie ożeniliby się i nie mieli dzieci. Większość małżeństw i dzieci rodzi się z naiwności z jaką patrzą na ten świat. Oczywiście zaraz odezwą się wyjątki,ale to wciąż tylko wyjątki. Kilka na siedem miliardów ludzi. Naiwność i popęd to fundament ludzkości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Re: Wniosek jeden - nie żeńcie się i nie róbcie d IP: *.tktelekom.pl 21.03.14, 13:37 tak istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królowa Ossss Re: Wniosek jeden - nie żeńcie się i nie róbcie d IP: *.cdma.centertel.pl 22.03.14, 22:26 dajcie już spokój z tym tematem bo to ,iż istnieje jeszcze na pierwszej stronie forum to już wystarczający OBCIACH!!!Chłopcy i pseudopanowie dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wniosek jeden - nie żeńcie się i nie róbcie d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.14, 10:07 Nie spotkałam żadnego bezinteresownego mężczyzny. Sama wiem, że można być bezinteresownym, dawać z siebie za nic... ale to już nie do pojęcia dla większości. To duchowość "jestem po coś dla kogoś " ponad ziemskie "chcę i mam". Nie oczekuje się wtedy odwzajemnienia. Takie uczucia czy działania bezinteresowne nie mogą trwać wiecznie, bo zazwyczaj inni wykorzystują ową dobroć. Doświadczam i potwierdzam, istnieje bezinteresowna miłość czy przyjaźń, ale zwykle jest to tylko z jednej strony, i trudno znaleźć takich ludzi zwanych samarytanami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sis Re: Wniosek jeden - nie żeńcie się i nie róbcie d IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.14, 22:35 Zgadzam się z Tobą. Dlatego "przychodzi taki moment w życiu kiedy należy przestać przemierzać oceany dla ludzi, którzy nie przeskoczyliby dla nas nawet kałuży". Przykre, ale niestety prawdziwe. Ale tak to jest gdy ktoś ma przy sobie kochającą osobę i ją odrzuca. "Wolność" która wydaje się być wszystkim staje się jego wrogiem, gdy nie szanuje i nie docenia tej drugiej połówki. Dopiero gdy straci...doceni. Choć nie każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ol Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.14, 16:31 Nima. Ni wirz w códa bo siem łobudzisz golusieńki w polu kapusty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 21:11 Nie ma...mężczyzna jak kocha prawdziwie to walczy o swoją kobietę a nie odpuszcza gdy jest źle...no chyba że ma w tym interes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBC Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.14, 22:07 Walczy kiedy jest źle pod warunkiem, że to "źle" jest z zewnątrz (bieda, choroba..) a nie są to wyłącznie jej wymysły, gierki .. bo wtedy nie ma z kim, czym i o co walczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona2 Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.dynamic.chello.pl 29.04.14, 22:46 Zgadza się, pod warunkiem, że to nie są jego gierki. Nie zawsze kobieta rani. Mężczyźni również...i jeżeli jedno mówi a drugie robi po to żeby tylko było tak jak on chce to już porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBC Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 00:14 Jeśli facet może się najeść w domu nie będzie latał po lokalach. Jeśli może zaprosić czasem kumpli i wypić piwko czy flaszkę to nie będzie się ukrywał i kręcił. Jeśli jest zadowolony z pożycia raczej nie będzie latał szukać innej. Jeśli kobieta kojarzy mu się z seksowną laską którą poznał nie roszczeniową, egoistyczną, wrzeszczącą czarownicą raczej nie będzie szukał dalej. Wszystko złe zaczyna się od nielojalności, niechęci, zakazów, braku zrozumienia i suszenia głowy. Kończy się marnie dla obojga. Po 8 czy 10 godzinach pracy facet potrzebuje odpocząć nie być tresowanym pieskiem lub złem koniecznym któremu nic w domu nie wolno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.centertel.pl 30.04.14, 03:01 No właśnie FACET. A kobieta po 12 godzinnym dyżurze? Musi zrobić kolację odrobić lekcje z dziećmi itp bo przecież pan i władca musi odpocząć. Poza tym powinna być dla niego boginią seksu- on wypoczęty to i ochota jest. Wracając do tematu. Tak jak ktoś tu ładnie napisał. Istnieje na początku znajomości dopóki nie zaczną się problemy dnia codziennego które potrafią zniszczyć wszystko to co było piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBC Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 03:12 12 godzinny dyżur .. na plotach u psiapsiułek czy w galerii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.centertel.pl 30.04.14, 06:06 Najważniejsza w tym wszystkim jest tradycja- zarówno facet jak i kobieta muszą z domu wynosić pewne nawyki. Wiadomo, że sielanka szybko się kończy i ta bezinteresowna miłość im większa była na początku tym szybciej się kończy. Do faceta należy w domu wbić gwóźdź, dokonać napraw, wytrzepać dywan. Kobieta - robienie michy, pranie i większa opieka nad dziećmi. To jest proste jak drut i to nie ważne czy wraca jedno czy drugie po 8 czy po 12 godz. Po prostu ludzie teraz nie zapominają o tradycji. Jakieś równouprawnienie itp. Kretyństwo, które prowadzi do tego co mamy. Jak widać po wypowiedziach panienek- za panieństwa daje dupy i jest ok a później już sprawia to problem bo jaśnie wielmożna pani wróciła z pracy. Każdy ma swoje obowiązki i jeśli będzie je wykonywał tak jak należy to będzie i miłość i zgoda. Co do wyglądu - zarówno facet jak i kobieta jeśli o siebie zadba i nie będzie zastępował właśnie swoich podstawowych obowiązków siedzeniem przy żarciu to będzie normalnie wyglądał. Ale jak pani zamiast przytulić się do faceta zasiądzie do słodyczy to wybaczcie ale faktycznie szybko w biodra pójdzie i czar pryśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.centertel.pl 30.04.14, 06:17 Na początku gdy się chodzi za rączkę i nie ma obowiązków to sam przyznasz dawanie dupy przychodzi łatwiej. Co do wyglądu nie przesadzaj nie każdy staje się pasztetem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JBC Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 14:56 Nie każdy staje się pasztetem .. niektórzy stają się koszmarem z Elm street :D. @gość - dla mnie jesteś Gość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.centertel.pl 30.04.14, 06:14 Nie mierz ludzi swoją miarą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona2 Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.dynamic.chello.pl 30.04.14, 17:41 No właśnie od nielojalności...zgadzam się. Tylko po co ktoś zawraca komuś głowę kilka lat i dalej szuka wrażeń?? To nie jest w porządku. Skoro decyduje się być z kimś, stworzyć związek, jakąś stabilizację to "inne damy/inni panowie" idą w odstawkę. A jak ktoś tego nie rozumie to niech będzie kawalerem/panną i nie marnuje życia innej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XEN Re: czy istnieje bezinteresowna miłość ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.14, 21:35 To, że mieszkasz ciągle z tą samą osobą to jeszcze nie stabilizacja. Obrączki, akt zawarcia związku czy deklaracje pozostawania w związku nieformalnym to nie stabilizacja. Stabilizacja to realizowanie wspólnych celów w dobrej wierze, praca nad związkiem, wzajemne zrozumienie, brak niepotrzebnych konfliktów, satysfakcja ze związku i z bycia w związku ... . Odpowiedz Link Zgłoś