Gość: qwerty IP: 213.199.253.* 12.10.08, 18:56 słyszał ktoś jak grają (zespół muzyczny calypso)? jak zabawiają na weselu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vbv Re: zespół muzyczny calypso IP: *.fiege.pl 12.10.08, 19:33 grali w czerwcu u mojej siostry na weselu....ubaw jak nigdy a i oczepiny z pomysłem. byłam na wielu weselach ale to było jedno z najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tut turu Re: zespół muzyczny calypso IP: *.gprs.plus.pl 12.10.08, 21:22 bylem we wrzesniu na weselu na ktorym grali, sa super, wokalistka mimo ze w ciazy byla lux Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół muzyczny calypso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 11:09 nie wiem, nie słyszałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zespół muzyczny calypso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 09:54 calypso to super zespół!goscie byli zachwyceni i doskonale sie bawili!Naprawdę goraco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: zespół muzyczny calypso IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.08, 12:47 wokalistka super ale reszta tak sobie. Oczepiny mi sie nie podobały i ogólnie muzyka taka sobie, Poza tym pomimo ze maja perkusję (elektryczną) nie graja do konca na żywo a moim zdaniem granie na żywo na weselu jest obowiązkowe. Ogólnie nie są źli, ale jest wiele lepszych zespołów. Sam mam wesele niedługo i zamówiłem inny zespół, który gra na żywo i naprawde potrafi zabawić gości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: zespół muzyczny calypso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 13:42 a jestes pewien ze graja na zywo??? bo w dzisiejszym swiecie taki zespol drogo kosztuje - perkusja, dwie gitary, wokalistka lub/i wokalista, klapy i jakis dodaktowy instrument... to koszt pewnie 3tys. zespoly praktykuja puszczanie podkladow i dogrywanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: zespół muzyczny calypso IP: 212.160.172.* 16.10.08, 17:08 Są takie zespoły i to całkiem nie drogo. 5 osob (2 wokalistki, perkusista na prawdziwej perkusji, saksofon, 2 klawisze). Nie podam nazwy bo zaraz powiedzie ze robie reklame.Termin zamawialem na 2 lata w przod, a to o czyms swiadczy. Wszystko na zywo. Calypso gra w porzadku ale ja za takie pieniadze a nawet mniejsze mam lepszy zespół. A jak ktos nie wie to w tej chwili nawet najgorszy zespól za wesele bierze minimum 2,5 tys a niektorzy nawet 3tys. Ja bym tyle za puszczanie muzyki z plyt nie dal. Pozdrawiam wszystkich, ktorym chce sie troche poszukac dobrego zespolu i przesluchac kilka plyt z wesela, a nie zamowic pierwszy lepszy a potem biadolic ze sie nie podobal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-jo Re: zespół muzyczny calypso IP: *.centertel.pl 13.10.08, 13:50 A jaki to zespół gra teraz na żywo całą noc????? Chętnie poznam i posłucham. A co do calypso to byłem na balu w mławie i weselu gdzie grali i naprawdę ok. Polecam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół muzyczny calypso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 14:53 Tak jasne! Uważajcie na te wszystkie "żywe" zespoły! Żeby się z wesela stypa nie zrobiła ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: zespół muzyczny calypso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.08, 15:20 Ja tez bylam na weselu gdzie gral ten zespol bylo super nie graja na zwloke graja super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: zespół muzyczny calypso IP: 212.160.172.* 16.10.08, 17:15 jakos jeszcze kilka lat temu wszystkie zespoly graly na zywo i nikomu sie nawet nie snilo ze bedzie mozna grac z tzw plyt. I wszystko bylo fajnie, ludzie sie bawili, muzyka byla swietna, nikt nie siedzial przy stole. Popatrzcie na wesela sprzed 10-15 lat, zobaczycie jak wtedy bylo. Wiec skoro kiedys bylo mozna to i teraz tez, tylko trzeba troche poszukac. W tej chwili kazdy idzie na latwizne, przyjedzie, pusci pare piosenek i 3tys zgarnie. O nie nie dosc takich zespołów. Dajcie zarobic prawdziwym muzykom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół muzyczny calypso IP: *.centertel.pl 16.10.08, 19:20 hehe! To co, inne zespoły mają ustąpić miejsca na rynku tym wybranym przez Ciebie kolego ?? Skoro jest tak dobrze to czemu jest tak źle ???? Jak coś jest warte swojej kasy to się samo obroni. Kiedyś, jasne, ludzie bawili się przy zespole na żywo - a jaką mieli inną opcje ?? Baaa! Znam opowieści o wspaniałych imprezach sprzed lat przy trąbce i bębęnku!!! Czasy się zmieniły kolego i nie pomoże "zaklinanie węży" :) Ludzie przyzwyczajeni są w telewizji, na koncertach, w "jaka to melodia" itp, że wszystko jest ładnie pięknie, bez zająknięcia, idealne brzmienie i tego samego oczekują na własnym weselu. A nie w kółko tego samego rytmu, brzmienia, dzwięków. Mało jest kapel które na żywca potrafią wystrzec się problemu, że każda kolejna piosenka jest podobna do poprzedniej! Znam sprawę, grałem tak kiedyś. Zespoły grające w pełni na żywo to dzisiaj "rarytas dla smakosza" :)) Niestety często okazuje się że w środku wesela trzeba przełknąć gorzki kęs i żegnać się z wynudzonymi gośćmi .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weselnik Re: zespół muzyczny calypso IP: 212.160.172.* 17.10.08, 14:28 skoro tak myslisz to ja nie mam nic przeciwko, każdy ma swoj gust, a ja nikogo nir krytykuje, tylko po prostu wole miec zespol ktory ma perkusje, jakas gitare i gra moze nie w 100% ale w 90% na żywo niż kogos kto puszcza muzyke z plyty. Dla mnie to zadna frajda przyjsc i posluchac takiej muzyki jaka moge sobie w domu z komputera puscic. A wogole wątek jest o zespole Calypso (zreszta znam ich osobiście od ładnych kilku lat) i ogolnie sa fajnym zespolem, Agnieszka ładnie spiewa, umieją bawić gości, ogólnie polecam, ale po prostu nie grają do końca na żywo i własnie to jest ten minus Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: zespół muzyczny calypso IP: *.centertel.pl 17.10.08, 21:50 Nawet DJ dzisiaj nie miksuje muzyki na żywo tylko ma przygotowane półtorej godziny a sam pajacuje przy sprzęcie i robi show. Takie czasy! Kijem wisły nie zawrócisz. Łydyni też nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re: zespół muzyczny calypso IP: 153.19.206.* 28.02.09, 01:04 To zespół leniwych grających z mini disc ludzi,którzy nie umieją grać na instrumentach, To nie jest zespól muzyczny to show które jako tako im wychodzi. Ale za Show nie bierze się tyle ile Oni ZŁODZIEJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: zespół muzyczny calypso IP: *.centertel.pl 28.02.09, 20:55 A o co innego chodzi niż SHOW i zabawę dla gości ???? Nie kumam ?!?!?! A życzyć sobie mogą i 50 tysięcy - jeśli znajdą chętnego to już tylko sprawa między nimi a zamawiającym i Tobie sfrustrowany Muzyku nic do tego :D Odpowiedz Link Zgłoś
tikets Re: zespół muzyczny calypso 19.04.09, 15:00 bierze się tyle jeżeli ktoś daje. a tobie za muzę na żywo chyba nie daja tyle skoro tak cię od tego wątroba boli Muzyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kim Re: zespół muzyczny calypso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.09, 20:58 ale wsioki, lepiej sobie rzyły podciąć ! kupa z masłem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS Re: zespół muzyczny calypso IP: 213.199.253.* 01.03.09, 09:04 mam dla was wszystkich propozycje ktorzy szukaja profesjonalnych kapel ktore graja na 100% zywo sa takie kapele z Warszawy tylko wiecie ze ceny zaczynaja sie od 4700zl nawet do 6000zl i jesli nap [rawde chcecie miec super zespol to moige podac namiary tylko teraz nasuwa sie pytanie? czy chcecie tyle wydac na kapele a moze prosto z mostu czy bedzie was stac na taka kapele?POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
piernikowadees Re: zespół muzyczny calypso 01.03.09, 17:32 mnie interesuje dobry zespół, ale nie stać mnie na wyłożenie 5000 zł na super profesjonalistów z Warszawy... To prawda, że teraz średnia cena jakiegokolwiek zespołu to 3000 zł? no gdzie ten kryzys?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS Re: zespół muzyczny calypso IP: 213.199.253.* 01.03.09, 18:14 powiem ci tak w ciechanowie dobry i szanujacy sie zepol bierze od 3000zl do 3500zl taki jest przedzial cenowy bo pseudo zespolikow jest multom i znajdziesz w Ciechanowie nawet za 1000zl ale lepiej w takim przypadku wlaczyc plyte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: zespół muzyczny calypso IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.09, 19:55 Mała uwaga. Nie myślcie, że zespół z Wa-wy nawet za 5000 zagwarantuje wam dobry poziom. Z reguły w porównywalnej cenie o wiele lepiej zagra zespół np. z Ciechanowa, czy innego podobnego miasta, niż z Warszawy. To magiczne słowo nie jest gwarancją sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: zespół muzyczny calypso IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.09, 09:56 Gorąco polecam CALYPSO! Są super, a goscie zachwyceni! Odpowiedz Link Zgłoś
tikets Re: zespół muzyczny calypso 19.04.09, 15:04 no to smacznego.dużo to nie masz do powiedzenia na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś