Gość: xxx IP: 213.199.253.* 14.04.09, 12:05 ciechanowski sklep internetowy streetmarket.pl/ Opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciechanowianak Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 12:20 widziałam świetny pomysł, super ze w naszym mieście coś się dzieje, błogosławieństwo dla ludzi mających problemy z czasem, czekam tylko na spożywkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:18 Jak dla mnie pomysł kapitalny. Jak wszystko sie rozkreci to bedzie super sprawa. Zakupy spożywcze z dostawą do domu to bomba:) Zyczę wszystkiego naj dla pomysłodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
cerem Re: ciechanowski sklep internetowy 14.04.09, 20:11 Ciekawe tylko czy wszystko będzie dostępne i czy i jaka będzie opłata :) Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: ciechanowski sklep internetowy 14.04.09, 22:29 Dlaczego w tym sklepie cena jest identyczna jak w tradycyjnym? Oferta cenowa Intur niczym nie odbiega od tej w hurtowni na Płońskiej. Doliczając do tego koszty dostawy... Wychodzi na to, że taniej będzie zamówić taksówkę na Płońską, pojechać i kupić niż kupić na streetmarket.pl i jeszcze czekać na dostawę. Poza tym na konkretnym przykładzie mogę powiedzieć, że z takimi cenami w sieci, to nie wróżę temu sklepowi świetlanej przyszłości. Cena tuszu 339 do HP od Black Point`a w tym sklepie to 105zł + koszty przesyłki a na allegro ten sam kosztuje 84zł wraz z przesyłką. 21zł różnicy to nie tak mało w tych kryzysowych czasach. Mimo wszystko życzę pomysłodawcom sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-la21 Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 07:26 Pomysł bez sensu nikt tam raczej nic nie kupi jak to wszystko jest w sklepach na warszawskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śmiecinianka Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 10:26 Super sprawa. Nieraz zdarzyło mi się, że zapomnialam czegoś kupić na mieście i nie chciało mi się znowu wychodzic (mieszkam na Śmiecinie). Taki market to dla mnie idelane rozwiązanie, zwłaszcza że dostawa to koszt tylko 5 pln i nie ważne ile rzeczy zamówie. No i super, że jest kwiaciarnia. Juz nie będę musiała stać w soboty w kolejce po bukiet. Tylko szkoda, że jest taki mały asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-la21 Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 19:08 Co ty za głupoty piszesz do Kryśki masz blisko kupisz prawie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruffka Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.cnow.pl 15.04.09, 22:26 świetny pomysł, ale bardzo słaby asortyment jak na razie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sun Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 08:10 ale kwiatów Kryśka nie sprzedaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziu Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:05 na warszawskiej wszystkiego nie ma a asortyment w streetmarkecie to nie tylko produkty z warszawskiej, jak mieszkasz na warszawskiej bo możne masz blisko ale dla mnie to rewelka siedzę w pracy zamawiam co chce i przywożą mi do pracy, kończe i od razu do domu a nie motanie sie po sklepach czekanie wkolejkach i unikam humorków sprzedawców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madga Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:11 taniej taksówkę chyba ostatnio taksówką jeździłeś za PRL-u bez 20zł nie wsiadaj przy dobrych wiatrach min 10zł, a oni za 5zł przywiozą tyle zakupów ile chce, co to zakupów tańszych rzeczy np. na allegro tańsza rzecz gó...any towar a tu masz produkt ze sprawdzonego punktu, jak ci się nie podoba zwracasz zamawiasz tusz i coś jeszcze i za każdą rzecz płacisz osobno a tu kupujesz tusz, gadzie, kwiaty a przesyłka nada 5zł Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: ciechanowski sklep internetowy 16.04.09, 16:40 Koleżanka magda chyba mnie nie zrozumiała, albo ma złe doświadczenia z allegro... Ja mówię o dokładnie tym samym towarze (nie o tańszych podróbkach). Oczywiście, że wiem ile kosztują taksówki w Ciechanowie. Mimo tego nadal twierdzę, że wszystko, co oferuje streetmarket jestem w stanie kupić taniej w innym sklepie internetowym. Ceny streetmarketu, to w większości odwzorowanie cen na półkach sklepów z Warszawskiej, które (niestety) nie należą do najniższych... Handel w sieci z reguły polega na oferowaniu tego samego towaru, ale w niższych cenach niż w tradycyjnym sklepie. Niestety streetmarket przypomina w tej chwili jedną z wielu ciechanowskich pizzerii. Cena pizzy w lokalu i w dostawie jest taka sama. Z tą różnicą, że dostawa pizzy jest już gratis... Mimo wszystko nadal popieram twórcę pomysłu streetmarket.pl w jego dążeniu do osiągnięcia sukcesu i gratulując odwagi - życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zed Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:50 Sklep internetowy dobra rzecz,głównie dla zapracowanych.Poczekam na większą ofertę. Zgadzam się z krokodylem,że ceny powinny być niższe, żeby zachęcić klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandarynka Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 22:56 przeczytałam rozmowę z właścicielem streetmarketu i życzę mu sukcesu, w Ciechanowie nie będzie miał łatwo patrząc na otoczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wygodnicka Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 09:06 Zauważcie, że na allegro bardzo rzadko się zdarza, aby jeden sprzedajacy miał różnorodny asortyment. Zazwyczaj są to jacyś producenci albo hurtownie mające tylko jeden rodzaj produktów. Tak więc jeśli potrzeba nam kilka rzeczy to zamawiamy od różnych sprzedawców, a koszty przesyłki płacimy za każdy jeden produkt (a njaniższy koszt przesylki to średnio ok 10pln. Nie oszukujmy się. Każdy sprzedawca zarabia też na przesyłce, która zazwyczaj jest zawyżona). Natomiast w streetmarkecie mogę zamówić ile chce, co chce a i tak dopłace do tego tylko 5 pln. I co dla mnie najważniejsze, w razie reklamacji mam wszystko na miejscu. Nie będe musiała pisać setki maili i dzwonic pod nr którego nikt nie odbiera tak jak to bywa w przypadku nieuczciwym sprzedawców na allegro.No i dostawę mam tego samego dnia albo następnego. A, że ceny takie same jak w sklepach? Wydaje mi się, że celem tego marketu nie jest sprzedaż po nizszych cenach ale ułatwienie nam życia. Ale fakt jest faktem. Jeśli asortyment się nie zwiększy to nie wróże im powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: ciechanowski sklep internetowy IP: 94.254.158.* 18.04.09, 00:32 Superpomysł Superdomena GRATULACJE :) Ktoś jednak myśli w tym miastku !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 20:50 Kilka już osób pisało o większym asortymencie. Słuchajcie napiszmy, co chcielibyśmy aby było dostępne na streetmarket.pl Może nasze sugestie kogoś zainteresują... Więc zamiast krytykować, do dzieła. Co chciałbyś/chciałabyś kupić przez platformę streetmarket.pl ??? Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 Re: ciechanowski sklep internetowy 18.04.09, 23:26 ja chciałbym kupować tam taniej ;-) ot co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aram [...] IP: *.nutn.edu.tw 05.05.09, 13:06 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: je [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 17:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gilek [...] IP: *.centertel.pl 05.05.09, 21:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
krokodyl272 [...] 05.05.09, 22:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackdaniels Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:43 Ja poprosze alkohol z dowozem 24h/d ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jack Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:44 a przynajmniej w wydluzonych godzinach w piatek i sobote ;) Odpowiedz Link Zgłoś