Dodaj do ulubionych

ciechanowski sklep internetowy

IP: 213.199.253.* 14.04.09, 12:05
ciechanowski sklep internetowy
streetmarket.pl/
Opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: ciechanowianak Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 12:20
      widziałam świetny pomysł, super ze w naszym mieście coś się dzieje,
      błogosławieństwo dla ludzi mających problemy z czasem, czekam tylko na spożywkę
    • Gość: ??? Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 14:18
      Jak dla mnie pomysł kapitalny. Jak wszystko sie rozkreci to bedzie
      super sprawa. Zakupy spożywcze z dostawą do domu to bomba:) Zyczę
      wszystkiego naj dla pomysłodawców.
      • cerem Re: ciechanowski sklep internetowy 14.04.09, 20:11
        Ciekawe tylko czy wszystko będzie dostępne i czy i jaka będzie opłata :)
        • krokodyl272 Re: ciechanowski sklep internetowy 14.04.09, 22:29
          Dlaczego w tym sklepie cena jest identyczna jak w tradycyjnym? Oferta cenowa
          Intur niczym nie odbiega od tej w hurtowni na Płońskiej. Doliczając do tego
          koszty dostawy... Wychodzi na to, że taniej będzie zamówić taksówkę na Płońską,
          pojechać i kupić niż kupić na streetmarket.pl i jeszcze czekać na dostawę. Poza
          tym na konkretnym przykładzie mogę powiedzieć, że z takimi cenami w sieci, to
          nie wróżę temu sklepowi świetlanej przyszłości. Cena tuszu 339 do HP od Black
          Point`a w tym sklepie to 105zł + koszty przesyłki a na allegro ten sam kosztuje
          84zł wraz z przesyłką. 21zł różnicy to nie tak mało w tych kryzysowych czasach.
          Mimo wszystko życzę pomysłodawcom sukcesu.
          • Gość: jo-la21 Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 07:26
            Pomysł bez sensu nikt tam raczej nic nie kupi jak to wszystko jest w
            sklepach na warszawskiej.
            • Gość: śmiecinianka Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 10:26
              Super sprawa. Nieraz zdarzyło mi się, że zapomnialam czegoś kupić na
              mieście i nie chciało mi się znowu wychodzic (mieszkam na
              Śmiecinie). Taki market to dla mnie idelane rozwiązanie, zwłaszcza
              że dostawa to koszt tylko 5 pln i nie ważne ile rzeczy zamówie. No i
              super, że jest kwiaciarnia. Juz nie będę musiała stać w soboty w
              kolejce po bukiet. Tylko szkoda, że jest taki mały asortyment.
              • Gość: jo-la21 Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.04.09, 19:08
                Co ty za głupoty piszesz do Kryśki masz blisko kupisz prawie
                wszystko.
                • Gość: kruffka Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.cnow.pl 15.04.09, 22:26
                  świetny pomysł, ale bardzo słaby asortyment jak na razie...
                • Gość: sun Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 08:10
                  ale kwiatów Kryśka nie sprzedaje :)
            • Gość: radziu Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:05
              na warszawskiej wszystkiego nie ma a asortyment w streetmarkecie to nie tylko
              produkty z warszawskiej, jak mieszkasz na warszawskiej bo możne masz blisko ale
              dla mnie to rewelka siedzę w pracy zamawiam co chce i przywożą mi do pracy,
              kończe i od razu do domu a nie motanie sie po sklepach czekanie wkolejkach i
              unikam humorków sprzedawców
          • Gość: madga Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 10:11
            taniej taksówkę chyba ostatnio taksówką jeździłeś za PRL-u bez 20zł nie wsiadaj
            przy dobrych wiatrach min 10zł, a oni za 5zł przywiozą tyle zakupów ile chce, co
            to zakupów tańszych rzeczy np. na allegro tańsza rzecz gó...any towar a tu masz
            produkt ze sprawdzonego punktu, jak ci się nie podoba zwracasz zamawiasz tusz i
            coś jeszcze i za każdą rzecz płacisz osobno a tu kupujesz tusz, gadzie, kwiaty a
            przesyłka nada 5zł
            • krokodyl272 Re: ciechanowski sklep internetowy 16.04.09, 16:40
              Koleżanka magda chyba mnie nie zrozumiała, albo ma złe doświadczenia z
              allegro... Ja mówię o dokładnie tym samym towarze (nie o tańszych podróbkach).
              Oczywiście, że wiem ile kosztują taksówki w Ciechanowie. Mimo tego nadal
              twierdzę, że wszystko, co oferuje streetmarket jestem w stanie kupić taniej w
              innym sklepie internetowym. Ceny streetmarketu, to w większości odwzorowanie cen
              na półkach sklepów z Warszawskiej, które (niestety) nie należą do najniższych...
              Handel w sieci z reguły polega na oferowaniu tego samego towaru, ale w niższych
              cenach niż w tradycyjnym sklepie.
              Niestety streetmarket przypomina w tej chwili jedną z wielu ciechanowskich
              pizzerii. Cena pizzy w lokalu i w dostawie jest taka sama. Z tą różnicą, że
              dostawa pizzy jest już gratis...

Mimo wszystko nadal popieram twórcę pomysłu streetmarket.pl w jego dążeniu do
              osiągnięcia sukcesu i gratulując odwagi - życzę powodzenia.
              • Gość: Zed Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 20:50
                Sklep internetowy dobra rzecz,głównie dla zapracowanych.Poczekam na
                większą ofertę. Zgadzam się z krokodylem,że ceny powinny być niższe,
                żeby zachęcić klientów.
                • Gość: mandarynka Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.09, 22:56
                  przeczytałam rozmowę z właścicielem streetmarketu i życzę mu sukcesu, w Ciechanowie nie będzie miał łatwo patrząc na otoczenie...
                  • Gość: wygodnicka Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 09:06
                    Zauważcie, że na allegro bardzo rzadko się zdarza, aby jeden
                    sprzedajacy miał różnorodny asortyment. Zazwyczaj są to jacyś
                    producenci albo hurtownie mające tylko jeden rodzaj produktów. Tak
                    więc jeśli potrzeba nam kilka rzeczy to zamawiamy od różnych
                    sprzedawców, a koszty przesyłki płacimy za każdy jeden produkt (a
                    njaniższy koszt przesylki to średnio ok 10pln. Nie oszukujmy się.
                    Każdy sprzedawca zarabia też na przesyłce, która zazwyczaj jest
                    zawyżona).
                    Natomiast w streetmarkecie mogę zamówić ile chce, co chce a i tak
                    dopłace do tego tylko 5 pln. I co dla mnie najważniejsze, w razie
                    reklamacji mam wszystko na miejscu. Nie będe musiała pisać setki
                    maili i dzwonic pod nr którego nikt nie odbiera tak jak to bywa w
                    przypadku nieuczciwym sprzedawców na allegro.No i dostawę mam tego
                    samego dnia albo następnego. A, że ceny takie same jak w sklepach?
                    Wydaje mi się, że celem tego marketu nie jest sprzedaż po nizszych
                    cenach ale ułatwienie nam życia.
                    Ale fakt jest faktem. Jeśli asortyment się nie zwiększy to nie wróże
                    im powodzenia.
                    • Gość: Paweł Re: ciechanowski sklep internetowy IP: 94.254.158.* 18.04.09, 00:32
                      Superpomysł
                      Superdomena
                      GRATULACJE :)
                      Ktoś jednak myśli w tym miastku !!!
    • Gość: ja Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.09, 20:50
      Kilka już osób pisało o większym asortymencie.
      Słuchajcie napiszmy, co chcielibyśmy aby było dostępne na
      streetmarket.pl
      Może nasze sugestie kogoś zainteresują...
      Więc zamiast krytykować, do dzieła.
      Co chciałbyś/chciałabyś kupić przez platformę streetmarket.pl ???
      • krokodyl272 Re: ciechanowski sklep internetowy 18.04.09, 23:26
        ja chciałbym kupować tam taniej ;-) ot co...
    • Gość: Aram [...] IP: *.nutn.edu.tw 05.05.09, 13:06
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: je [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 17:53
        • Gość: Gilek [...] IP: *.centertel.pl 05.05.09, 21:16
    • krokodyl272 [...] 05.05.09, 22:21
      • Gość: jackdaniels Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:43
        Ja poprosze alkohol z dowozem 24h/d ;)
        • Gość: jack Re: ciechanowski sklep internetowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.09, 22:44
          a przynajmniej w wydluzonych godzinach w piatek i sobote ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka