Gość: Iza k. IP: *.tktelekom.pl 14.05.09, 13:53 Czy ktoś z Was wyjeżdżał do pracy we Włoszech od pana Janusza?Może wiecie jak można skontaktować się z tym panem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pracownik z Włoch Re: Praca we Włoszech IP: 87.204.168.* 14.05.09, 16:46 A po co płacić ....haracz Panu Januszowi!!!Teraz we Włoszech można pracować legalnie przez włoskie Urzędy Pracy. Trochę odwagi!!! Nie dorabiać Pana Janusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca we Włoszech IP: *.adsl.inetia.pl 15.05.09, 20:33 TO DLACZEGO TY NIE MIALES TEJ ODWAGI ZA PIERWSZYM RAZEM JAK CHCIALES WYJECHAC TYLKO DO NIEGO PEDZILES I PROSILES ZEBY CI POMOGL I ZALATWIL PRACE A TERAZ TAKI MADRY I ODWAZNY JESTES JAK ZALAPALES PARE SLOW KALI PIC KALI JESC. MADRALA SIE ZNALAZL POMYSL TROCHE CZASAMI BO MOZE KTOS NAPRAWDE POTRZEBUJE POMOCY BO MA BIEDE BARANIETY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Praca we Włoszech IP: *.chello.pl 15.05.09, 20:43 na Płońskiej jest biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zocha Re: Praca we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 21:07 Już wszyscy wiedzą ile ten pan Janusz sobie liczy za taki wyjazd połowę tego co zarobisz we Włoszech to jest dopiero granda.To się nazywa żydoskie podejście do interesów a tak wogóle to czy ten pan odprowadza składki za swoje haracze od ludzi, ciekawe czy urząd skarbowy wie o nim bo w Ciechanowie to wszyscy wiedzą jakie zbił kokosy na bezrobotnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa. Re: Praca we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.09, 14:35 Jeśli miałeś do czynienia z nim to doskonale wiesz że to co napisałeś to jedna wielka bzdura. Ja byłam kilka razy i byłam bardzo zadowolona, a nie bardzo wiem dlaczego napisałeś ,że zabiera połowę tego co sie zarobi. Myślę, że przemawia przez ciebie zwykła zazdrość i doskonale wiesz o tym że pomógł wielu ludziom którzy byli w naprawde ciężkiej sytuacji. Podejrzewam, że ty równiez chodziłeś zawracałeś tyłek a teraz wypisujesz takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafał Re: Praca we Włoszech IP: *.chello.pl 15.05.09, 21:22 kto nie chce to nie jedzie,na siłę ludzi nie wysyła,jak się komuś nie podoba to niech samemu wyjeżdża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . m.,/.,/ Re: Praca we Włoszech IP: *.centertel.pl 29.05.09, 13:11 czy pan Janusz ma pozwolenie na załatwianie pracy we włoszech. nieżle się na tym już dorobił, z tego co wiem to bierze sporo, na początek zaliczka a potem od godziny.ciekawe czy odprowadza podatki...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo-la 21 Re: Praca we Włoszech IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.05.09, 07:22 Zawistne świnie jak można to po co odprowadzać podatki przecież nasze państwo oszukuje nas na każdym kroku.Inteligentni i zaradni nie płacą podatków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Praca we Włoszech IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.09, 10:52 chodza prosza o prace a pozniej gadaja poprostu swinie .ludzie tam pracuja zarabiaja a w naszym miescie praca za grosze i jak tu utrzymac rodzine wiec jeden z drugim niech sie zastanowi co pisze. niektorzy chcab pracowac i płaca z wlasnej woli nikt nikogo nie zmusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gjjgj Re: Praca we Włoszech IP: *.centertel.pl 30.05.09, 20:05 uczciwi i inteligentni płacą podatki nie oszukują państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek dajcie znac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 18:39 Witam ! ja tez bylem we wloszech od Pana Janusza, ale chciałbym jezdzic juz bez posredników interesuje mnie wyjazd na magazyny do włoch moze pomoże mi ktos bede bardzo wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: dajcie znac IP: *.adsl.inetia.pl 05.08.09, 19:29 watpie w to zeby ktos tak ci pomóg bezinteresownie jesli sam nie sprobojesz to jest ciezko ja tez wyjezdzałam od Janusza i wcalne nie załuje lepsze to cos niz nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: dajcie znac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 17:03 oczywiscie nic za darmo wiadomo,chodzi mi głównie o magazyny jesli ma ktos mozliwosc badz zna kogos kto potrzebuje ludzi to dajcie znac,acha i jeszcze o zarobkach na magazynach słyszałem róznie może wiecie cos na temat stawek godzinnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczy otwarte Re: dajcie znac IP: *.chello.pl 30.08.09, 23:29 jak sie komus nie podaba to nie musicie o niego chodzic. znalazl sposób na zarabinie pieniedzy a Wam zal du.. ściska??/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TELO I WŁOCHY IP: *.cnow.pl 01.09.09, 11:59 OWSZEM, JANUSZ MOŻE I W PORZADKU , ALE NAJBARDZIEJ CHAMOWAĆI SĄ CI JEGO POMAGERZY TZW KAPO. BYDŁO NIE LUDZIE, ORAZ PRZEMĄDRZAŁKI KIEROWCY CO MYŚLĄ,ŻE WSZESTKIE ROZUMY POZJADALI. NO I SAM PRZEWÓZ 500ZŁ CHYBA LEKKA PRZESADA.W SUMIE TRZEBA ODDAĆ NIEZŁY KAWAŁEK GROSZA.NO ALE JAK CZŁOWIEK NIE MA ZA CO ŻYĆ TO JEDZIE.DESPERACJA..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: WŁOCHY IP: *.adsl.inetia.pl 01.09.09, 16:07 drogi TELO a co ty masz do kierowców ciekaw jestem za ile ty byś woził ludzi a ceny to chyba z napiwkiem liczysz nie musisz tam pracowac i dac im zarobic to twoja sprawa innym to jakos nie przeszkadza ALE JAK CZŁOWIEK NIE MA ZA CO ŻYĆ TO JEDZIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Praca we Włoszech IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 10:31 Pan Janusz nie żyje :( zginął tydzień temu :( smutneee pomagał ludziom i brał z tego jak każdy by zrobił ale ja dzięki niemu odbiłam się z dna :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Praca we Włoszech IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 10:34 To smutne że kazdy nagaduje na niego a jeździ i tak i go prosi o pracę :( !!!!! jeżeli wy byście załatwiali te wyjazdy też byście brali z tego kasę dla siebie to normalnee1!!!!!!!!! chytrusy polacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Praca we Włoszech IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 10:39 A to Janusz nie żyje? a co się stało? nie widziałam żadnej klepsydry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: Praca we Włoszech IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 10:40 dzwoniłam do niego o pracę odebrała żona i powiedziała że zginął tydzień temu w wypadku :( koleżanka która jest we włoszech potwierdział niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Praca we Włoszech IP: *.adsl.inetia.pl 02.09.09, 12:21 co wy piszecie za głupoty Janusz O. zyje a nie zyje nasz kolega Janusz K.po co pisac takie bzdury bez pewnosci Odpowiedz Link Zgłoś
olenka0611 Re: Praca we Włoszech 02.09.09, 16:13 Z tego co wiem i widze to pan Janusz O zyje i ma sie calkiem niezle... a was to ładnie pogieło leczcie sie.... Odpowiedz Link Zgłoś