Dodaj do ulubionych

eurowybory

IP: 91.194.84.* 22.05.09, 14:14
w nocy na ciechanowskim odcinku drogi krajowej nr.60 miejscy działacze platformy obywatelskiej dali czadu i zadymy jak mało kto i mało gdzie.
na słupach energetycznych nielegalnie zawisła jakaś eurokobieta o nazwisku J.HIBNER a może D.HUBNER/HIBNER o dwóch nazwiskach.
domagam się, by słupy przestały byc miejscem reklamy skoro nie mogą pełnić takiej roli w ciągu roku.
Obie panie o nazwisku HIBNER lub HUBNER to mylenie wyborców ,gdyż DANUTA występuje w mediach jako HIBNER ,a nie jest Jolą HIBNER

Domagam się 10 komitetów wyborczych na każdym słupie albo na out z HIBNEROWYMI kobietami z PO
Obserwuj wątek
    • Gość: ftyd Re: eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:43
      A ja domagam się żeby Prezydent mojego kraju nie był tylko prezydentem pisu i
      nie zamieniał trybuny sejmowej w tubę wyborczą!!!
      • Gość: n Re: eurowybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 15:07
        ja chciałabym zauważyć,że Danuta HIBNER/HUBNER jedynka na liście PO to również
        kłamczuch jak komuch

www.rp.pl/artykul/153227,291768_H_bner_zapomniala_o_legitymacji_PZPR.html

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=93292417&a=93298662

No i tacy ludzie nie mają życiorysów tylko sylwetki
        www.danuta-hubner.pl/sylwetka.php
        • Gość: oa Re: eurowybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.09, 08:02
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=557&w=95679684&a=95679684
          wątek już istnieje,ale dwaj niewykształceni i niewyedukowani spamerzy klepią
          swoje trzy po trzy.

przypominam,że rewolucja francuska 200lat temu była po to by świat poszedł w
          kierunku demokracji, równości, braterstwa, by stary porządek dynastyczny z
          Królami,Książętami..... został obalony.

Wasza wizja świata jest realizowana dziś w Korei Północnej.

Wasi nauczyciele co was uczyli jednego takiego przedmiotu maturalnego mogą sobie
          pluć w twarz.
          • Gość: poco Re: eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 16:31
            No i po co ona tę swoja twarz pokazała, ciemny lud już tego nie kupi
            i nie pomyli Danuty z Jolantą?
          • Gość: SławekG Re: eurowybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 16:38
            Jeśli mówisz o mnie to jestem wielkim przeciwnikiem komunizmu. Ba - olbrzymim
            zwolennikiem demokracji. Niestety , według mnie demokracja a polska ordynacja
            wyborcza to dwie zupełnie różne sprawy.
            • Gość: eurosceptyk Re: eurowybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 07:04
              to nawet super ,że Lech Wałęsa swoją postawą zwróci uwagę na eurokomunizm jaki
              próbuje się wprowadzić na sztandarach niby demokracji.
    • pierwszy.obywatel Re: eurowybory 25.05.09, 23:53
      niesamowita jest ilość Jolanty Hibner z Platformy Obywatelskiej na słupach energetycznych w centrum Ciechanowa i oby to było legalne ?

oto jak PiS radzi sobie z taką partyzantką
      www.rp.pl/artykul/266075,310182_PiS_donosi_na_kandydatow_PiS_.html
      tytuł móglby by inny,ale...

Policyjne śledztwo grozi też posłowi Pawłowi Poncyljuszowi, kandydatowi PiS z Warszawy. Także za plakaty. Miał je powiesić na słupach i latarniach bez zgody Zarządu Dróg Miejskich. – Potwierdzam fakt donosu. Ale nie komentuję – ucina Poncyljusz.
      • Gość: czesia Re: eurowybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.09, 09:39
        czy pani Hibner w nagrodę dostała miejsca na słupach energetycznych ,gdyż
        związana jest z problemem śmieciowym naszego powiatu będąc na sesji ?
        • Gość: ciech Re: eurowybory IP: *.cnow.pl 03.06.09, 17:34
          najleoszym kandydatem m. kiwit ma już biuro poselskie obsadzone
          Zmudczyńskimi i Wujcikową europejski problem śmieciowy zginie RUTKI
          BEGENY jeszcze nie zakończone.
          • Gość: obs Re: eurowybory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.09, 12:51
            Kiwit jak by wygral to za doradce wzia by niestepskigo
            bo"inteligetny kolezenski" i bufonowaty a takich doradcow potrzeba
            Kiwitowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka