spawn85 05.07.09, 16:39 Witam. Który sklep polecacie z agd rtv w Ciechanowie. Chodzi mi dokładnie o szeroki wybór, niskie ceny oraz obsługę znająca sie na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: symbioza Re: AGD RTV Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.09, 19:15 Oprócz Avansu to w Ciechanowie jest bardzo mały wybór dobrze wyposażonych sklepów z towarem od ręki ,ale podobno w Mrówce ma być MediaExpert . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: AGD RTV Ciechanów IP: *.jmdi.pl 05.07.09, 19:48 Spawn85,\ polecam ten sklep www.skapiec.pl/ i robisz to tak najpierw wybierasz ze 2-3 modele w sklepie i spisujesz je dokladnie a potem szukasz gdzie jest najtaniej. Nic nie ryzykujsz kasę płacisz kurjerowi, urzadzenei masz zapakowane w folie, styropiany nie nie macane przez 1k ludzi. Jedny problem to wniesinie tego jesli mieszkasz gdzies wysoko bo firmy kurejskie tego nie oferują, ale mozna się dogadać pod warunkiem ze nie przyjedzie 50 letni dzidek. Jak sie zdecydujesz na taki zakup to przezcytaj w jaki sposób jest podbijana gwarancja w większośi sklepów jest tak że przysylają Ci pozniej listem naklejki które nklejasz na gwrancsji. Ale nie wszystkie sklepy tak robia a potem musisz im wywsyłac gwancje a oni Ci potem odysąłją, i tego najczesciej juz sie nie chce robić i tak ja ja nie mam pobitej gwarancji :) ale na razie nie była potrzeban. Pzosdrawaim Marcin Ps. Przepraszam za duża ilość błedów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: AGD RTV Ciechanów IP: *.jmdi.pl 05.07.09, 19:52 a jeszcze jedno a jesłi chesz jeszcz tanie kupić to czekaj aż pojawi sie promcja w MediaMarkt o zakupach bez vat-u, tylko jak takie coś robia to najczęsciej wyprzadja resztki ze skepów i nie ma za dużego wyboru i trzeba brac co jest i pozostaje jeszcze kwestia transportu Odpowiedz Link Zgłoś
spawn85 Re: AGD RTV Ciechanów 07.07.09, 14:08 Za zakupy w internecie to już niestety podziękuje, za dużo problemów miałem z gwarancjami, dużo straconego czasu, szkoda pisać. Zwiedziłem trochę wczoraj Ciechanów i powiem tak Avans hmmm obsługa nie miała pojęcia co do nich mówię i w cale nie jest tanio, tylko w gazetkach niskie ceny którego towaru najczęściej nie ma ale lokal mają ładny i wszystko ładnie wyeksponowane i to wszystko. Mrówka to jakaś pomyłka. Ku mojemu zaskoczeniu domar w blaszaku zamknięty. Jedynie neonet na ściegennego ma w miarę ceny, ale jeszcze zobaczę majkę na pułtuskiej bo mi coś kumpel gadał że z AGD mają duży wybór i dobre ceny. Zobaczymy pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś