Dodaj do ulubionych

Videorejestrator

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 26.07.09, 13:25
W ostatni piątek odbyło się święto policji i przekazanie nowych
radiowozów. Czy ktoś wie jakie auto z videorejestratorem otrzymała
policja w Ciechanowie?
Obserwuj wątek
    • Gość: tygrys Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.09, 19:58
      i mamy kolejnego, który ma kolizje z prawem. Tak wszystkie radiowozy
      dostały ten sprzęt, tak że uważaj i zdejmuj nogę z gazu,albo
      najlepiej chodź piechotą wujdzie tobie na zdrowie i innym.
    • Gość: poinformowany Re: Videorejestrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.09, 09:13
      mają nieoznakowanego fajnego ścigacza..więc uważaj bo takich
      cwaniaczków jak Ty to z palcem w d... wyłapią na drodze.. Liczba
      głupich kierowców w naszym mieście na pewno spadnie..
      • Gość: Podziękowanie Re: Videorejestrator IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.08.09, 00:54
        Dziękuję wszystkim zainteresowanym za odpowiedź. Przyznam szczerze
        że trochę innych postów się spodziewałem ale cóż jakie forum takie
        odpowiedzi. Proponuję szanownym internautom trochę bardziej
        krytycznie spójrzcie na swoje zachowanie, łatwo jest krytykowac
        trochę trudniej przyjmowac kytykę. Życzę Wszystkim korzystającym
        miłej zabawy! żenada.......
        • Gość: PRZEWIDYWACZ Re: Videorejestrator IP: *.xdsl.centertel.pl 02.08.09, 23:17
          ja zawsze wolę tych którzy przyciskają od ciotek jeżdżących 30 na godzinę a
          takich w naszym mieście nie brakuje. Wyjedzie kilku ciołków na ulicę i korek się
          robi. Najbardziej mnie wkurza gdy taki pacan zjeżdża wolno z skrzyżowania na
          zielonym w taki sposób że pozostali nie zdążą. TAKIE OFIARY LOSU POWINNY CHODZIĆ
          EWENTUALNIE PORUSZAĆ SIĘ KOMUNIKACJĄ MIEJSKĄ a nie grać na nerwach normalnym
          ludziom!!!!!
          • Gość: misiaczek Re: Videorejestrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 11:15
            Smieszni ludzie jesteście.. Każdy z Was udaje cwaniaka na drodze, a
            jak zobaczycie niebieskie lub srebrne autko z gogucikiem na dachu to
            sracie w gatki.. I zaraz nóżka z gazu i toczycie się jak ciotki
            wolniutko nawet parę kilometrów, żeby Was tylko nikt nie zatrzymał..
            • Gość: Irena Re: Videorejestrator IP: *.cnow.pl 03.08.09, 11:26
              Jaka przewidująca ciotka
            • Gość: kolo Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 03.08.09, 19:33
              w Ciechanowie jeżdzą oplem vectrą C w Kombi
          • Gość: wacław Znałem takich cwaniaków za kółkiem . Dziś ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 19:54
            - siedzą za zabicie pieszych
            - nieżyją
            - są kalekami
            • Gość: PRZEWIDYWACZ Re: Znałem takich cwaniaków za kółkiem . Dziś ... IP: *.xdsl.centertel.pl 05.08.09, 10:08
              kurdę jacy wy przesadni jesteście. Pytanie było jasnę więc po co te beznadziejne
              wpisy. Każdy jeździ jak chce i to jego sprawa więc się nie wpier....... Jeżeli
              złamie przepisy to za to zapłaci, jeżeli spowoduje wypadek także więc o co wam
              chodzi? NAJLEPIEJ BY SIĘ PRZYDAŁY NR. REJESTRACYJNE AUT.
              • Gość: do Przewidywacza Re: Znałem takich cwaniaków za kółkiem . Dziś ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.09, 11:54
                Kierowcom z takim myśleniem jak Twoje ( żałosny człowieczku )
                powinni na wieczność zabierać prawo jazdy!!! Wisi mi to, ze taki
                pędzący idiota dostanie mandat ( aczkolwiek w Polsce są to kary zbyt
                niskie ) lub zabije się na własne życzenia!!!! Najgorsze jest to, że
                często głupota odbija sie na życiu i zdrowiu pozostałych uczestników
                ruchu..
                • Gość: jedno ucho Re: Znałem takich cwaniaków za kółkiem . Dziś ... IP: *.chello.pl 08.02.10, 10:42
                  czy nasza drogóweczka nie dostała przypadkiem czegoś na mławskich
                  blachach ? druga osoba mi już wspomina tylko nie wiem co to jest
                  dokładnie
                  • Gość: zxc Re: Znałem takich cwaniaków za kółkiem . Dziś ... IP: 81.219.158.* 08.02.10, 11:13
                    Vectra do ciecha przyjezdza tylko na wystepy goscinne jak jest np jakas wieksza
                    impreza w miescie jak np zlot motocykli. Vectra c kombi z przyciemnianymi
                    szybami. blachy chyba WR

Więcej nie zauważyłem, ostatnio coraz częściej ustawiają fotoradar na 17
                    stycznia do robienia zdjęć z tyłu (jadącym od strony rynku)

Do tego policja ma nowe kiee ceed nieoznakowane ale bez video, jezdza nimi
                    tajniaki. Mają przełożone blachy ze starych polonezów: WCI Exxx.

Pozdrawiam wszystkich mających w dup** fotoradary i nieoznakowane radiowozy.
                    • Gość: zxc Re: Znałem takich cwaniaków za kółkiem . Dziś ... IP: 81.219.158.* 08.02.10, 11:18
                      do tego tu jest mapka: forumsamochodowe.com/nieoznakowane.php
                      Z tym że ta octavia w ciechanowie z tego co się orientuję to nie ma
                      videorejestratora.
                    • Gość: Tutejszy Ch.wała W.am D.zielni P.olicjanci IP: 213.77.42.* 08.02.10, 11:21
                      Jestem wdzięczny policji, że ściagja i wyłapuja piratów drogowych.
                      Dzięki pracy policji na drogach naszego miasta jest coraz
                      bezpieczniej. Głupota i skrajny brak odpowiedzialności oraz
                      pijaństwo tzw. "kozaków" stanowi śmiertelne niebezpieczeństwo dla
                      wiekszości normalnych uczestników ruchu drogowego.
                      • Gość: xxx Re: Ch.wała W.am D.zielni P.olicjanci IP: *.pzu.pl 09.02.10, 14:01
                        Idź, przejedź się rowerem po osiedlu. mroźne powietrze i odrobina
                        ruchu dla Twojego dupska dobrze zrobi... Na nic innego już nie
                        wpłynie. Poprostu nie ma na co.

A do tego co kolega wyżej o wolnym jeżdżeniu ze skrzyżowania
                        wspomnial to zdecydowanie popieram!!! Jak by mało było "L" na
                        mieście to jeszcze inni ludziom krew psują! To samo z ruszaniem...
                        Stanie ciotka, zielone się zapali, a on się zastanawia gdzie "1" w
                        skrzyni się schowała. Tylko podejść i kopnąć dobrze w dupę!!! A za
                        zjeżdżanie z ronda bez kierunkowskazu lał bym w pysk! To
                        skrzyżowanie jak każde inne!

Ukłony w stronę jeżdżących dynamicznie i uważnie! Tego uczą na
                        kursie! Dynamicznej jazdy!!! I ostrożnej także, więc myśleć! MYŚLEĆ!
                        MYŚLEĆ!!! I się *urwa nie bać!!!
                        • Gość: can Re: Ch.wała W.am D.zielni P.olicjanci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.10, 15:40
                          Proponuję zamknąć wątek bo taka wiedza nikomu kto nie ma zamiaru łamać prawa nie
                          jest potrzebna. Dziś pod Przasnyszem widziałem takiego co jeździ odważnie i
                          dynamicznie 10 metrów od drogi w polu. Inny jeżdżący dynamicznie na tej samej
                          trasie tydzień temu spowodował karambol w którym brało udział 5 aut.
                          • Gość: a tam Re: Ch.wała W.am D.zielni P.olicjanci IP: *.pzu.pl 10.02.10, 11:02
                            Bo ludzie nie potrafią jeździć i tyle. I nie ma się co kłócić bo
                            wśrod kierowców na drodze tylko część umiała by zachować się
                            odpowiednio w sytuacji krytycznej! Reszta się musi wiele, wiele
                            nauczyć... Na prostej drodze wylądować w polu (bez przyczyny
                            technicznej - usterki auta) to tylko kretyn potrafi.
                            • Gość: zz Re: Ch.wała W.am D.zielni P.olicjanci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.10, 13:17
                              heheeh jedni drugim ubliżają- skoro jesteście takimi dobrymi i przepisowymi
                              kierowcami to czego boicie się policji ????
                        • Gość: m_93 Re: Ch.wała W.am D.zielni P.olicjanci IP: *.cnow.pl 17.05.10, 07:36
                          popieram w 100 % wypowiedź, dodam jeszcze jedną uwage. 3/4 kierowców z
                          Ciechanowa bym wystrzelił! Patrzcie w lusterka i używajcie kierunkowskazów przy
                          zmianie. W każdym większym mieście by was rozjechali. Nauczcie się wreszcie
                          dynamiki i rozsądku, a i nie jeździjcie 30 km/h tak gdzie można 40-60. dziekuję
          • Gość: xdf Re: Videorejestrator IP: *.146.72.14.nat.umts.dynamic.eranet.pl 16.02.10, 20:52
            Nerwowi nie powinni siadać za kierownicę
          • Gość: m_93 Re: Videorejestrator IP: *.cnow.pl 17.05.10, 07:25
            wiem ze dostali napewno nowa meganke, czarna, nieoznakowana.
    • Gość: gosc Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.10, 13:41
      ostatnio widzialem vectre c na ciechanowskich blachach, bodajze wci 03799, tylko
      chyba to nie policyjna, przynajmniej mnie nie zatrzymali:), wiecie cos na jej
      temat, czy priv czy tajna
      • Gość: Tutejszy Re: Videorejestrator IP: 213.77.42.* 10.02.10, 14:06
        Najlepiej o rzekomych "umiejętnościach" państwa "kierowców" świadczą
        jednoznacznie wyniki egzaminów na prawo jazdy, statystkiki wypadków
        drogowych i śmiertelność ofiar wypadków drogowych oraz wpływy z
        mandatów za wykroczenia drogowe. Fakty sa nie do podważenia.
        Poprostu państwo "kierowcy" w Polsce, swoją kulturę i brawurę
        potrafią pokazać również na jezdniach podczas ruchu drogowego. To co
        obserwowac można również na ciechanowskich drogach woła o pomstę do
        nieba, po prostu brak słó, a najłagodniejsze, określające zachowanie
        co niektórych państwa "kierowców" to poprostu zwyczajne, pospolite
        chamstwo...
        • dz1ad3k Re: Videorejestrator 11.02.10, 02:54
          Dziś taki pro dynamiczny kierowca wjechał mi przy stodole z kończącego się pasa
          30 cm przed zderzakiem i natychmiast wcisnął hamulec w podłogę. Za jaja takich
          wieszać na sygnalizatorach! Oczywiście gdyby do czegoś doszło dla naszej policji
          zawsze jest winny "ten z tyłu".
      • Gość: xxxxxxx Re: Videorejestrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:20
        bu hahahah a od kiedy policyjne samochody mają tablice wci hehehehe
    • Gość: xxx Re: Videorejestrator IP: 213.199.253.* 13.02.10, 17:21
      Piszą ci kolego głupoty nie na temat policja dostała Renault megan, czarna,
      jasna skórka w srodku ładny wozik moc niezbyt duza podobno 180 KM
      • Gość: prawdopodobny Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 15.02.10, 22:04
        ponoć motor jest podkręcony do 228KM specjalnie dla policji, na taki lekki to i te 180 jest sporo a nie `moc niezbyt duza`
        • Gość: x Re: Videorejestrator IP: *.pzu.pl 16.02.10, 08:21
          Nic nie jest podkręcane. Renówka wstawiała takie silniki 2.0 228 KM
          do seryjnie produkowanych egzemplarzy. Fakt, że jest ich niewiele,
          ale można spotkać ogłoszenia o sprzedaży. Charakterystyczny dla
          takiej meganki jest centralny tłumik z wylotem po środku zderzaka.
          One w nazwie miały coś z "R" i silnik oparty na technologii flexifuel
          • Gość: robert Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.10, 08:32
            takie meganki tylko czarne latają po siódemce
            www.motoforum.pl/Magazyn/200616/megane_rs.html
            • Gość: x Re: Videorejestrator IP: *.pzu.pl 16.02.10, 14:30
              Nie tylko czarne :)

Ciemny siwy metalic też jeździ. Okolice Olsztyna i Szczytna - tam
              też nieraz takie widziałem :) Jedna jechała kiedyś za mną, na
              wylocie ze szczytna w stronę Wielbarka. Przede mną toczył się tir z
              drzewem. Miałem chęć go przeskoczyć na pódwójnej, ale zrobił to gość
              sypiący z tyłu, na raz: megankę, mnie i tego tira...

Jak dali w *izdeczkę tej Megance:) - jakby ją z procy wystrzelił :)
              Ładny obrazek i dźwięk także!

Jak ktoś ma kaskę może kupić taką, na "cywilnym rynku" są
              dostępne :) tylko to paliwo...heheh, a na gaz to żal trochę...
              • Gość: mycho Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.10, 19:59
                co do autek policyjnych

vectra c kombii granta , WR....
                vectra c sedan beżowa, WR...

pozdro
                • Gość: kl Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 24.02.10, 11:21
                  nie są to ciechanowskie samochody. Ta w sedanie to chyba Pułtusk
                  a granatowa to w wielu miejscach była widziana
      • Gość: sds Re: Videorejestrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:21
        obawiam się ze i ty kolego piszesz głupoty
    • Gość: Normalny Re: Videorejestrator IP: *.xdsl.centertel.pl 26.02.10, 19:58
      Zauważyliście,że wszystkie pajace w osobówkach jeżdżą z antenami cb
      na dachu.Tak jest tylko w Polsce.
      • Gość: możnapowiedzieć Re: Videorejestrator IP: *.xdsl.centertel.pl 26.02.10, 20:15
        Od 34 lat jestem kierowcą zawodowym.Kiedyś jeźdźiłem autobusami a
        obecnie jeżdżę ciężarówką.Zjeździłem całą Europę. W tym czasie nie
        zapłaciłem żadnego mandatu.Nie wiem co to punkty karne.Zyczę
        wszystkim takich wyników.Szerokości.
        • Gość: śmieszniej... Re: Videorejestrator IP: *.pzu.pl 01.03.10, 09:25
          ...to jest jak pajac znający miasto ma na dachu antenę CB która
          długością przypomina maszt i na szybie przyssana nawigacja:)

To jest tak śmieszne, że aż boli :) zna miasto na pamięć, ale nawet
          do sklepu to navi przykleja :)

ciekawe czy z salonu do łazienki na siku tez z nawigacją chodzi:P
        • Gość: bgbgb Re: Videorejestrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.10, 12:23
          hehe gratuluję. jednak są jeszcze normalni ludzie na świecie.
          • Gość: xxy Re: Videorejestrator IP: *.pzu.pl 02.03.10, 11:42
            są są... :) Większość to normalni, ale wiesz, jak jesteś normalny,
            to się nie wyróżniasz :) stąd wrażenie, że głupich jest więcej :)
            • Gość: abc Re: Videorejestrator IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.10, 10:39
              Napewno policja w ciechu ma nowego Fiata Brava/Bravo. kolor wisniowy ciemny.
              • Gość: def Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 19.03.10, 18:01
                na pewno to Kopernik nie żyje.. skąd takie wieści ?
                • Gość: Lenka Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.10, 02:31
                  Antena to mus ja mam 2 metrowe 5/8 fali jak trzeba coś ze sklepu więcej to
                  krzykną ze stacji i nie śmigam 2 razy.
                  Navi nie używam ale czasem odpalam plan miasta z lapa ( oczywiście w miastach
                  nie w Ciechanowie :D ).
                  • Gość: pyzio Re: Videorejestrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.10, 08:56
                    No to się doczekaliśmy ! Czarna Megana -nowy model. Widziałem w
                    serwisie na Pułtuskiej. Info pewna bo na desce rozdzielczej miała
                    niebieskiego "koguta".Dla jasności,ja jeżdżę przepisowo.Pozdrawiam.
                    • Gość: dan Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 28.03.10, 11:42
                      na mieście nic nie widać i nic nie słychać.. może ta nie była z
                      Ciechanowa ?
                      • Gość: 997 Re: Videorejestrator IP: *.147.168.201.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.03.10, 18:44
                        Była z Ciechanowa.
                        • Gość: najnlanlan Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.10, 13:57
                          Podobno jej numer to WML H210
      • Gość: . Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 16.04.10, 09:16
        www.ciechanowonline.pl/news/view/1742.html
        • Gość: abc Re: Videorejestrator IP: *.adsl.inetia.pl 16.04.10, 09:31
          no no...

Co do fiata bravo jezdzacego po ciechanowie ma blachy WMA Kxxx chyba,
          wideorejestratora raczej tez nie ma ale lapia za inne wykroczenia drogowe
          • Gość: AutoLink Re: Videorejestrator IP: *.multimo.pl 18.04.10, 16:15
            Czy nowy samochód to honda civic type s ?
            • Gość: . Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 18.04.10, 21:04
              przeczytaj dokładnie to co jest w linku- dwa posty wyżej- to będziesz wiedział i pytań nie zadawał
              • Gość: abc Re: Videorejestrator IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 14:41
                Nowa meganka ma blachy po starych ciechanowskich polonezach tajniakach

WCI E563

Najsmieszniejsze jest to ze nie daja im nowych blach i jezdza nowymi autami z
                tablicami ktorewydawano z 10 lat temu :)

kazdy kto ma auto wie ze teraz sa blachy WCI 00000
                • Gość: . Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 25.04.10, 16:10
                  czy takie czy wci 00001 czy wci 06000 to i tak wszyscy te blachy będą
                  za chwilę znać... tylko jak jedzie takie coś 200m z tyłu akurat bo
                  widac tablice
                • Gość: kierowca Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.10, 18:15
                  i co uważasz że będziesz taki bystry ze zauważysz ich w nocy za soba ???? i co z
                  tego że wiesz jakie blachy.wpadniesz szybciej niż ci się wydaje. heheheh....
                  • Gość: do kierowcy Re: Videorejestrator IP: *.adsl.inetia.pl 25.04.10, 19:59
                    napewno bystrzejszy od Ciebie siroto, predzej Ty zaplacisz.... no chyba ze masz
                    tempo emeryta...
                    • Gość: f Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 26.04.10, 13:38
                      jeździ jeździ Meganka, każdy zapłaci jak się zapomni ;)
                      • Gość: Adam Re: Videorejestrator IP: *.adsl.inetia.pl 26.04.10, 23:02
                        no śmigają śmigają . Dziś też cały dzień.

Głównie 60 jeżdżą, przez centrum miasta też, także i w centum miasta można
                        zapłacić :)

• Gość: k Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 27.04.10, 08:10
                          WML H102 to ich blachy:D
                          • Gość: abc Re: Videorejestrator IP: 87.205.148.* 27.04.10, 09:03
                            WCI E563 przecież pisałem wyraźnie... Widziałem ich kilka razy, i nawet za nimi
                            na światłach stałem
                            • Gość: fds Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 27.04.10, 21:20
                              WML H102 to ich blachy- zgadzam się, jak był pogrzeb Fetlińskiej to koguta mieli
                              na dachu zdejmowanego.
                              • Gość: gosc Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.10, 08:17
                                No i co z tego ze na pogrzebie... Od pogrzebu juz minelo kilka dni,
                                a teraz maja WCI... !!!
                              • Gość: pomidor Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 28.04.10, 12:36
                                jeśli już to H201, miał takie ale już nie ma...
                            • Gość: vip Re: Videorejestrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.10, 08:52
                              potwierdzam tą rejestrację wcie563, a najbardziej rozszmieszyło mnie jak cudak
                              wyszedł z tego auta w białej czapce :-)
    • Gość: madame Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 29.04.10, 09:29
      WCI E563 też jestem pewna tych blach
      Panowie policjanci ładnie się uśmiechają ;)
      • Gość: arooo! Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.10, 22:36
        Dziś 20 min temu jechali w stronę Płońska:) Najpierw stali na płońskiej
        potem stałem za nimi na przejeździe kolejowym. Nawet im fotkę
        strzeliłem:P
        • Gość: vip Re: Videorejestrator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.10, 10:50
          Jak widać z przeczytania postów lubią odpoczywać poza miastem zamiast tu jeździć
          ulicami naszemi szerokiemi i szukać tych na jednośladach na jednym kole ,
          tych w czerwonych beemkach itp,itd

• Gość: kropek Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 07.05.10, 15:06
            jeżdżą bardzo często po mieście,wczoraj wieczorkiem jeździli, dzisiaj też widziałem rano i jakieś pół godz temu na 17go Stycznia
            • Gość: gfhg Re: Videorejestrator IP: *.xdsl.centertel.pl 07.05.10, 23:06
              no i łapią przed przejazdem od strony płońska a tam teren zabudownay
              i szeroka droga,wez jedz 50/h...ja musze na 4 biegu bo mi samochod z
              obrotów spada ,co za durnoctwo u nas jest...niech się wezmą za drogi
              a nie zerują na tych co mają lepsze auta
              • Gość: fut Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.10, 08:21
                Zamiast innych pouczac to sam sie wez za ortografie, interpunkcje.
                No a teren zabudowany to bedziesz mial jak sobie na dzialce
                postawisz domek np. Wtedy bedzie to teren zabudowany i bedziesz
                sobie mogl po nim jezdzic i 200km/h, a poki co w "obszarze
                zabudowanym" max 50km/h.
                • Gość: gfhg Re: Videorejestrator IP: *.xdsl.centertel.pl 08.05.10, 15:58
                  wez się nie czepiaj człowieku bo ja nie mowie o 200/h tylko o 60-
                  80.Są miejsca gdzie stoi 5 domów na dlugosci 1 km a Ty masz jechać
                  durne 50.Nie zauwazyles np w ojrzeniu gdzie zaczyna się teren
                  zabudownay i na jakiej długosci się ciągnie?
                  • Gość: pomysl Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 07:48
                    Przejrzyj sobie kronike policyjna z ostatnich miesiecy, a zobaczysz ze na tym
                    durnym odcinku w Ojrzeniu bylo juz kilka wypadkow, spowodowanych przez ludzi
                    podobnie myslacych jak Ty. Co sie stanie jesli przez ten 1km pojedziesz 50
                    zamiast 80? Zaoszczedzisz kilkadziesiat sekund, a stracic mozesz znacznie wiecej.
    • Gość: :) Re: Videorejestrator IP: *.chello.pl 16.05.10, 22:17
      no i jak tam, kto dał się złapać ? :P
      • Gość: fut Re: Videorejestrator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.10, 09:48
        No i co gfhg ? Znowu teren zabudowany ? Ignorant z Ciebie jak nic.
        Jak Ci nie pasuja przepisy w tym kraju to zawsze mozesz sie
        wyprowadzic do innego.
        • Gość: gfhg Re: Videorejestrator IP: *.xdsl.centertel.pl 17.05.10, 14:18
          Ja nie mowie o gorkach na ktorych są wypadki i linia ciągła ośle
          tylko o tym ze jest wiele miejsc na ktorych ograniczenia predkosci
          byc nie powinno!A Ty to jak widze świety patriota jestes i nigdy nie
          przekroczyles predkosci haha i zgadzasz się ze wszystkimi
          znakami,dzurami w drodze i remontami trwającymi w nieskonczonosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka