IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 21:43
Czy ktoś wie od kiedy czynny jest katolik,
żeby oddać książki ??
Obserwuj wątek
    • Gość: its me Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.09, 22:25
      od 15, ale jak chcesz oddac ksiazki to proponuje zając kolejke
      przynajmniej godzine wczesniej :(
      • Gość: gość Re: Katolik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.09, 10:48
        Myślę że godzina wcześniej to za późno.
        • Gość: Lo Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 11:44
          ja proponuje przyjść godzinę albo pół przed zamknięciem, robiłam tak od 2 lat i
          zawsze wychodziłam po jakiś 30 minutach , zaoszczędzicie sobie nerwy
          • Gość: its me Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.09, 21:07
            i jak wrazenia po wizycie w katoliku? byl ktoś?
            • Gość: jaja Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:29
              był ktos wczoraj? jak było?
              • Gość: xx Re: Katolik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.09, 14:46
                Byłem wczoraj około 17. Ludzi full oddających książki. Są też i tacy, co handlują książkami na trawniku.
                • Gość: lilaroz Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.09, 08:11
                  a o ktorej warto isc, zeby zalatwić sprawe i w dodatku nie wku***
                  sie w kolejce?
                  • Gość: anty-katolik Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 08:52
                    nie polecam! w katoliku kradną na potęgę. rok temu dałem dwa plecaki książek,
                    nastałem się w kolejce kilka godzin żeby mi je przyjęli, po miesiącu poszedłem
                    po odbiór kasy i podręczników a tu niemiła niespodzianka: oddali mi jeden plecak
                    książek i ze 20 złotych. Od tej pory wolę wystawiac na allegro - przynajmniej
                    nikt mnie nie oszuka
                    • Gość: hohoho Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 09:00
                      ja sie z tym nie zgodze - ja w zeszlym roku oddalam ksiazki a za to
                      otrzymalam ponad 150 zł i reszte nie sprzedanych ksiazek. Nie podoba
                      mi sie tylko ta organizacja - powinno byc czynne dłużej moze nie
                      byloby kolejek.
                      • Gość: Jolka Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 11:14
                        ja zarobiłam ponad 200 zł i jeszcze oddano mi kilka ksiażek
                        • Gość: 19ryszard58 Re: Katolik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.09, 11:52
                          Komis książek polega na tym, że KAZDY powierzający podręczniki SAM
                          wycenia książkę. Osoby kupujące wybierają podręcznik kierując się
                          ceną i jego aktualnym stanem. To oznacza, że jak ktoś wyceni za
                          wysoko to podręcznk nie zostanie sprzedany, a po komisie zwrócony
                          właścicielowi.
                          • Gość: gośc Re: Katolik IP: 188.33.65.* 22.08.09, 14:40
                            Co roku chodziłam d katolika kupować i sprzedawać książki i co roku byłam coraz
                            bardziej zdziwiona. Niech się nikt nie dziwi, że oterzymuje zwrot książek, skoro
                            wystawia pomazany i zniszczony podręcznik za 3/4 ceny sklepowej i do tego marża
                            z katolika. Masakra. Ludzi którzy te książki wstawiają, chyba nie znają cen (
                            oczywiście nie mówię o wszystkich). Czasami faktycznie lepiej kupić nową, albo
                            poszperać na allegro, niż iśc do katolika i przepłacać. Jednym słowem drożyzna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka