Dodaj do ulubionych

Chodzik dla dziecka!

IP: 213.199.253.* 28.08.09, 08:41
Szukam używanego chodzika dla dziecka za rozsądne pieniądze.
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: Chodzik dla dziecka! IP: *.tktelekom.pl 28.08.09, 09:38
      Nie można używać chodzików.Zapytaj pediatrę lub chirurga dziecięcego.
      • Gość: dzidzia Re: Chodzik dla dziecka! IP: 213.199.253.* 28.08.09, 10:06
        dziekuje serdecznie za porade ale nie prosilem o nia, wiem co jest dobre dla mojego dziecka i nie twierdze ze to jest zdrowe ale w rozsadnym uzywaniu (czytaj nie nadmiernego wsadzania dziecka do chodzika) wszystko jest zdrowe.
        • Gość: ania Re: Chodzik dla dziecka! IP: *.tktelekom.pl 28.08.09, 11:41
          Skoro wiesz i świadomie kupujesz to udanych zakupów.
        • Gość: matka Re: Chodzik dla dziecka! IP: 213.199.253.* 29.08.09, 20:33
          jeśli chodzi o to czy jest to zdrowe czy nie, to prawda nie jest zdrowe nadmierne wsadzanie dziecka do chodzika które jeszcze nie potrafi ustać na nóżkach a nie takie co już zaczyna chodzić.
          Ja mam syna, który chodził w chodziku i nie ma żadnych wad ( a żeby ania się nie przyczepiła, że to wyjątek dodam iż moje znajome też korzystały z tego produktu jakim jest chodzik ich dzieci tez nie posiadają żadnych wad).
          Ale uważam, że osoby które nie maja w tym doświadczenia nie powinny się wypowiadać!!!
          Proszę zobaczyć na allegro są tam używane i nowe chcodziki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka