Gość: Piotr IP: 213.199.253.* 28.08.09, 11:51 Co sądzicie o sklepie i obsłudze w sklepie "Twoje dziecko" na ulicy Warszawskiej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Sklep "Twoje dziecko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 13:38 jak wywołujesz temat to na początek sam napisz co sądziśz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Sklep "Twoje dziecko" IP: 213.199.253.* 28.08.09, 16:45 Ja uważam, że sklep jak najbardziej w porządku tylko rzeczywiście ceny..., ale myślę, że jest to uzależnione od jednak wysokich cen hurtowych, a przecież i coś trzeba zarobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Waldi 333 Re: Sklep "Twoje dziecko" IP: *.zep.com.pl 28.08.09, 14:18 Sklep jak sklep, obsługa raczej sympatyczna, tylko ceny kosmiczne zresztą jak w każdym ciechanowskim sklepie i nie ma znaczenia czy sklep dla dzieci czy "dorosłych". Przykładem może być to, że poszukiwałem ostatnio wózka dla córki w Ciechanowie, ten konkretny model, któtym się interesowałem kosztuje w Ciechanowie 930 - 950 zł zależy gdzie i wszędzie zapewniano mnie, że taniej nie znajdę nigdzie... Znalazłem i zakupiłem ten sam wózek oczywiście nowy na gwarancji i paragonem przez internet ze sklepu w Warszawie i tak można mnożyć przykłady. Ciechanów jest drogi nie wiem skąd nasi szanowni kupcy biorą te ceny!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Sklep "Twoje dziecko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.09, 14:27 Nasi ciechanowscy sprzedawcy wykorzystują fakt, że w mieście jest pięć sklepów na krzyż i kiedy w Warszawie np. od półtora miesiąca już trwają letnie przeceny u nas kupcy niezłomnie trwają przy swoich cenach i zaczynają letnie wyprzedaże, kiedy czas na kolekcje jesienne. No i tak naprawdę w naszych sklepch żadnych szczególnych rewelacji nie ma, żadnej konkurencji i chyba to jest największy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Sklep "Twoje dziecko" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.09, 15:07 w ostatnim czasie byłem z wizytą na Wyspach. Tam wyprzedaże juz się kończą. Towar, który nie schodzi z półek jest przeceniony na 1 funta. Spodnie, które wczesniej kosztowały 120 funtów kupiłem za 12 funtów. To jest przecena. Oprócz tego rząd obniżył podatki od towarów. Płacąc przy kasie- zwracają go do ręki. Ludzie robią potężne zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ata Re: Sklep "Twoje dziecko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.09, 23:50 a wiec pozostaje nam zamawiac przez internet, Ja chpodze do sklepu moje dziecko ogladam to co mi sie podoba a potem w domu kupuje na allegro za polowe ceny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Re: Sklep "Twoje dziecko" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 23:28 tanie ciuchy g órą! ja kupuje dziecku firmowe w ciuchlandach i chodzi jak lalecz\ka. Odpowiedz Link Zgłoś