Gość: ja IP: *.range81-135.btcentralplus.com 03.11.09, 06:57 Hm dziwne ze Pan E. Pukin i S-BK maja problem przyznac ze dowiedzieli sie o sprawie od Pana wlasciciela Tygrysa a nie od zony... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawski Re: Sprawa Patryk B. i elblag24 IP: 78.8.27.* 03.11.09, 17:33 a skąd ta pewnośc? Zona pewnie tez sie z nimi kontaktowala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KillBill Re: Sprawa Patryk B. i elblag24 IP: 94.254.144.* 10.11.09, 16:05 Ciekawe skąd o tej sprawie wiedzieli czy to właściciel TYGRYSA, czy jego żona, czy E.Pukin, czy SB-K. Przzecież nikt prócz Policji nie miał pojęcia o całym wydarzeniu. Chyba, że ktoś wiedział, że to zdarzenie nastąpi. Przyglądam się sprawie i śmieje się kiedy czytam na Elbląg24 o alibi pana Patryka, a także ilości komentarzy broniących domniemanego przestępcy. Ciekawi mnie fakt, że artykuł "Patryk B. zaklina się na swoje dzieci" jest napisany jako jeden z nielicznych naprawdę profesjonalnie. Wiem że redakcja E24 nie grzeszy profesjonalizmem, ale ta sprawa elbląskiej młodej bandytki mnie ciekawi. Z komentarzy pod artykułem można wywnioskować, że domniemany sprawca, za "dziecka", naoglądał się filmów VIDEO i próbował żądzić "światem". Do tej pory mu się udawało, jedak nie tym razem. Z komentarzy również można wyczytać, że poszkodowany też nie jest "aniołkiem". Skąd ta nienawiść, czyżby kobieta, a może chodzi tu tylko o kasę. Jako bezstronny będę dalej dokładnie śledził poczynania niemalże wszystkich stron tego zdarzenia czyli Policji, prokuratury, oskarżonego, poszkodowanego (chociaż najmniej o nim/niej słychać), a także opinii publicznej (niestety tym mieście trochę wypaczonej). Pozdóffka. Odpowiedz Link Zgłoś