Gość: mieszkaniec IP: *.elblag.vectranet.pl 05.05.10, 22:01 czy oni oszukuja ludzi czy co z nim jest?? place za 8 mb, a jak sprawdzam jest niecałe 4. W ogole czasami jak go sprawdzam wyswietla mi ze mam tylko 1. Macie podobne odczucia?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karolg Re: Internet w Vectrze?????!!! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 06.05.10, 11:06 prędkościomierze nie są miarodajne, najlepiej sprawdzać takie rzeczy ściągając jakiś większy plik np 50. czy 100 mb i sprawdzić czy leci te ~900kb/s Odpowiedz Link Zgłoś
magda7505 Re: Internet w Vectrze?????!!! 09.05.10, 20:10 To samo jest u nas. Ogólnie nie jesteśmy zadowoleni, zawsze mieliśmy w Dialog i było super!!! A tu cięgle coś...:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArnoldUPR kiepski dostawca IP: *.elblag.vectranet.pl 10.05.10, 03:05 place za 16 mb a czesto sie zdarza ze jest tylko 8 mb.. a chwilami nawet 1 mb! ale i tak to w tej chwili najszybsza oferta w Elblagu (i najtansza) szkoda ze nie ma UPC - ale ci jak wiadomo umowili sie z Vectra ze nie beda wchodzic do mniejszych miast Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: Internet w Vectrze?????!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 10.05.10, 18:29 Internet w Vectrze ogólnie jest kiepski, małostabliny, bo za dużo ludzi na jednym łączu, draństwo i tyle!. Proponuję złożyć reklamację na piśmie, ja składałem. Złożyłem, żeby poprawili jakość, a oni zamiast poprawić, dali mi 50% zwrot kosztów. Vectra nie jest uczciwą firmą, wiele razy "zrobili mnie w konia". Szkoda pisać, oni są niereformowalni. Nadal u nich jestem tylko z lenistwa, bo nie chce mi się szukać innego dostawcy. Polecam test na prędkość tu : speedtest.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś