Dodaj do ulubionych

Palę w ciąży

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.12, 20:49
Czy któraś z was pakli w ciąży? czy jestem wyjątkiem?Nigdy tak bardzo nie chciało mio się palić jak teraz.Zaznaczam że bardzo chcę tego dziecka,po prostu ciężko mi się powstrzymac.Czy któras z was to przerobiła?Nie interesuje mnie zdanie facetów i wielce nawiedzonych kobiet
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Palę w ciąży IP: *.elblag.vectranet.pl 09.04.12, 22:27
      nie zabardzo,to palenie,napewno szkodzi dziecku,tobie nie
      • Gość: magda Re: Palę w ciąży IP: *.elblag.vectranet.pl 10.04.12, 20:32
        Pal se ,pal idiotko,tylko po co ci ta ciąza,jeszcze do niej nie dorosłaś,tłumoku.
    • Gość: maga Re: Palę w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.12, 21:27
      Kogo to obchodzi?
    • sibeliuss Re: Palę w ciąży 16.04.12, 12:48
      A na piwko nie masz ochoty, albo na dwa piwka?
    • Gość: sd Re: Palę w ciąży IP: *.elblag.vectranet.pl 17.04.12, 14:02
      Jestes idiotka i juz mozna stwierdzic, ze dobra matka to ty nie bedziesz.....
      • Gość: kws Re: Palę w ciąży IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.12, 18:40
        Jesteś skończoną kretynką. Jeśli w twoim pustym łbie jest chociaż odrobina zdrowego rozsądku to wyciągnij wnioski płynące z treści tego artykułu ;

"Przedwczesny poród, śmiertelność okołoporodowa dzieci większa o 20 procent , ryzyko wystąpienia tzw. nagłej śmierci łóżeczkowej, a także gorszy rozwój psychofizyczny dziecka - to tylko niektóre konsekwencje palenia podczas ciąży"
        mamdziecko.interia.pl/news/nie-pal-w-ciazy,746379
        • nefree Re: Palę w ciąży 19.04.12, 11:44
          moje gratulacje, nie zdajesz sobie sprawy jaka krzywde sobie robisz... moglabys miec zdrowe dziecko, ale widac chcesz miec wiele problemow i pozniej wloczyc sie po lekarzach cale zycie, no chyba ze jestes z tych ktore oddaja chore dzieci czy je porzucaja...
          mysle, ze matki z chorymi dziecmi moglyby CI podpowiedziec, ze jednak lepiej sie powstrzymac bo pozniej sama bedziesz chciala normalnie zyc... Ty tez, a Twoje dziecko??? pomysl poki masz na to wplyw

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka