Gość: praktyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 11:23 Czy istnieje w Elblągu bezpłatny lekarz dla naszych pupili,czyli piesków? Czy wszystko juz prywatne i płatne?Kto biegły w temacie i mi pomoże?Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
posejdon_el Re: Weterynarz 03.12.04, 12:24 Wszystko platne, ale co sie dziwic, skad oni maja brac pieniadze za robote? Sama tez za darmo bys nie robila nic. A moze wprowadzic skladki ubezpieczeniowe dla psow?:P Odpowiedz Link Zgłoś
elbinger_strassenbahn_gmbh Do posejdona 03.12.04, 13:03 Widze że jestes materialistom ... zdziwisz sie ale ja i moi znajomi robimy bardzo wiele i to za darmo, gdyz zdajemy sobie sprawę że kazdy orze jak tylko mozse, a my udowadniamy ze pomimo że sie nie przelewa da sie cos zrobić ... najsmutniejsze jest to że nie kiedy nawet nie usłyszymy słowa - dziekuję. Klikaj, klikaj Odpowiedz Link Zgłoś
marija78 Re: Do posejdona 04.12.04, 18:00 Weterynarze sa chyba od zawsze platni, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
posejdon_el Do elbingera 04.12.04, 18:10 wiesz co ja tez duzo robie ZA DARMO!!! i nie jestem materialista!!! Odpowiedz Link Zgłoś