mrjulek 30.06.05, 17:16 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30296 Napisalem maila na forum@gazeta.pl z prosba o to, by podpieli to forum taj, jak forum tramwajow. przy okazji, Francuz jak Ty to zrobiles? bo nie wiem, czy mi uda sie zrobic to samo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
francuz_el Re: Zalozylem nowe forum... 01.07.05, 13:52 Oj to była walka, i to nawet nie wiesz jaka ;P Jednak może się zgodzą. Ja po prostu poprosiłem, a kiedy nie pomogło, zaczęła się "akcja protestacyjna", aż zmiękli :-) Moim zdaniem nie powinno być większych problemów z umieszczeniem tego forum, ale wszystko zależy czy im się będzie chciało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Zalozylem nowe forum... IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.05, 13:59 szkoda ze trzeba sie zalogowac :( z natury jesten przeciw jakiemukolwiek zbieraniu danych osobowych, choc przyznam ze na portelu odpuscilem (kiedy pojawilo sie kilku Prosiaczkow). Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Zalozylem nowe forum... 01.07.05, 15:48 A jakie Ty dane tam podajesz? Piszesz imię: pROSiAczek, nazwisko: pROSiAczek i tyle :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Zalozylem nowe forum... IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.05, 15:54 nie lubie klamac :P Odpowiedz Link Zgłoś
mrjulek Re: Zalozylem nowe forum... 01.07.05, 16:10 Franci;) jak zrobic zeby nie trzeba bylo sie logowac? czy do wszystkich prywatnych trzeba sie logowac? Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Zalozylem nowe forum... 01.07.05, 17:12 mrjulek: do każdego forum prywatnego trzeba się zalogować. pROSiAczk: nie musisz kłamać, po prostu nie napisz całej prawdy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pR0SiAczek Re: Zalozylem nowe forum... IP: *.gorzow.mm.pl 01.07.05, 20:37 podanie nieprawdziwych informacji to klamstwo, nie podanie pewnych informacji to "niecala prawda" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
francuz_el Re: Zalozylem nowe forum... 02.07.05, 11:56 Jak zwał, tak zwał... bylebyś się zalogował :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edu.pl Re: Zalozylem nowe forum... IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.07.05, 14:54 No i bedzie spokój od psorkuf ;) Odpowiedz Link Zgłoś